daggulka 05.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Pardąsik - zanim coś napiszę chciałbym się dowiedzieć, czy banik to wynik tego : http://tinyurl.com/yd6sp52 ? a masz pozostałą część wątku ? bo nie zdążyłam przeczytać przed zamknięciem go podobnie jak inni .... bo podejrzewam, ze nie tylko to co zamieściłeś wpłyneło na zamknięcie wątku i zablokowanie IP komputera klient Arbud Development vel nitubagi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Bez teorii spiskowych. Bylo tylko kilka wpisow w rodzaju mam nadzieje, ze ta firma juz wiecej nikogo nie oszuka i to wszystko. Caly dzial Wykonawca wypadl... Zrobi sie Forum o dzeciecych kupkach i kwiatuszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 oczywiście nie zmieniam zdania .... ewidentnie spierniczona robota , o czym wiedziałam od czasu kiedy na forum pojawiła sie sprawa domu nitubagi ... natomiast sposób załatwienia sprawy to oszustwo ... nie ma kogoś takiego jak klient Arbud Development no i tak sobie mysle ... nic mi do tego , bo to jest sprawa nitubagi ... ale chyba niechcący wbiła sobie nóż w plecy tym wątkiem dostarczając developerowi (pewnie niechcący) powód do zaskarżenia .... oraz naruszając swoją wiarygodność ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja tego watku nie czytalam, dziennika Nitubagi tez nie, ale teraz..., ludzie, slow brak. No i nawet jesli pisze pod innym nickiem, (czego nie komentuje, bo to sprawa Nitubagi) to zdjecia mowia same za siebie. Nie widze tutaj, zalatwiania swoich interesow. Widze tylko bardzo pokrzywdzonego kleinta, ktory chce aby prawda wyszla na jaw. No i biorac pod uwage okolicznosci, robi to nad zwyczaj kulturalnie. Ja tylko tyle. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja tego watku nie czytalam, dziennika Nitubagi tez nie, ale teraz..., ludzie, slow brak. No i nawet jesli pisze pod innym nickiem, (czego nie komentuje, bo to sprawa Nitubagi) to zdjecia mowia same za siebie. Nie widze tutaj, zalatwiania swoich interesow. Widze tylko bardzo pokrzywdzonego kleinta, ktory chce aby prawda wyszla na jaw. No i biorac pod uwage okolicznosci, robi to nad zwyczaj kulturalnie. Ja tylko tyle. Pa! Żelka, się uniżenie kłaniam i dziękuje, że madrze umiałaś ubrać w słowa to co chciałam od kilku dni powiedzieć, ino niestety mnie się średnio cenzuralne słowA na klawiaturę cisnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No i nawet jesli pisze pod innym nickiem, (czego nie komentuje, bo to sprawa Nitubagi) to zdjecia mowia same za siebie. Nie widze tutaj, zalatwiania swoich interesow. Widze tylko bardzo pokrzywdzonego kleinta, ktory chce aby prawda wyszla na jaw. no ale przeciez prawda wyszła na jaw kilka miesiecy temu już ... chyba nie było osoby na forum która nie wiedziałaby o sprawie , także w dzienniku budowy była obszerna relacja ze zdjęciami ... no i dlaczego nitubaga nie założyła tego wątku jako nitubaga? przecież to czego sie dopuściła to oszustwo ... i jesli prawnicy developera mają to na druku to ma pozamiatane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Klient Arbud Development to mogl byc chociazby maz Nitubagi. I co wtedy? Cel uswieca srodki i jesli chocby jedna osoba dzieki temu nie dala sie naciagnac tym pozal sie Boze deweloperom, to Nitubaga odniosla moralny sukces. Tak to widze. Ale ja nie jestem bezstronna, bo jestem hersztem bandy malgosiowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No i nawet jesli pisze pod innym nickiem, (czego nie komentuje, bo to sprawa Nitubagi) to zdjecia mowia same za siebie. Nie widze tutaj, zalatwiania swoich interesow. Widze tylko bardzo pokrzywdzonego kleinta, ktory chce aby prawda wyszla na jaw. no ale przeciez prawda wyszła na jaw kilka miesiecy temu już ... chyba nie było osoby na forum która nie wiedziałaby o sprawie , także w dzienniku budowy była obszerna relacja ze zdjęciami ... no i dlaczego nitubaga nie założyła tego wątku jako nitubaga? przecież to czego sie dopuściła to oszustwo ... i jesli prawnicy developera mają to na druku to ma pozamiatane ... jakiego do cholery oszustwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Klient Arbud Development to mogl byc chociazby maz Nitubagi. przyznam, ze dość dobra linia obrony ... dla prawników ... choć są pewne minusy ... wpisy są przedstawiane w formie żeńskiej a jak było naprawdę - wiemy wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 może niech każdy z nas zanim podda Nitubagę krytyce spróbuje się wczuć w jej sytuację która mogła spotkać każdego z nas, każdego kto budował, buduje, będzie budował....kto remontował, remontuje lub bedzie remontował bo takich "firm" na naszym rynku budowlanym jest wiele lecz nie każdy ma na tyle odwagi, desperacji zeby pisać - a co za tym idzie - ostrzec nas przed tymi "fachowcami" ja osobiście jestem jej wdzięczna że opisała to wszystko, a nawiązując do sposobu w jaki to uczyniła nie mam zatrzeżeń - ktoś miałby lepszy pomysł ????? jakoś nie chce mi się wierzyć bo łatwiej jest krytykować niż samemu poddać się krytyce a Ona się świadomie jej poddała bo wie że na Forum są osoby które ją za owy czyn pochwala jak i zganią - co właśnie ma miejsce - lecz siła uchronienia nas przed "fachowcami" tego typu była silniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No ja nie wiedzialam. Nie sposob czytac wszystkich dziennikow. Ale z tego co rozumiem to bylo w dzienniku a teraz osobny watek. Rozumiem, ze dlatego, ze chciala dotrzec do wiekszej liczby czytelnikow. Kurka ja tez tak zrobilam. Pisalam w dzienniku, mialam nadzieje, ze cos sie poprawy.., a potem zalozylam inny watek gdzie opisalam problem z wykonawcom. Bo sie wkurzylam. Namiar na watek dalam wykonawcy aby sam tez mogl sie do tego ustosunkowac. Tyle, ze zrobilam to pod tym samym nickem, no i moj wykonawca byl porzadnym fachowcem, tyle tylko, ze za dlugo robil.., za zadko bywal u nas..., a umowa byla inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Klient Arbud Development to mogl byc chociazby maz Nitubagi. przyznam, ze dość dobra linia obrony ... dla prawników ... choć są pewne minusy ... wpisy są przedstawiane w formie żeńskiej a jak było naprawdę - wiemy wszyscy A wiesz kim byla jolantajadwiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a ja ciągle nie wiem , gdzie tu oszustwo jakieś zaistniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 lecz siła uchronienia nas przed "fachowcami" tego typu była silniejsza... no i wracamy do tematu racji własnej .... Ty odbierasz to w ten sposób.... ja i jeszcze kilka osób na forum - inaczej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Daggulka odbierac mozna jak kto chce ale nie powiesz chyba, ze zdjecia klamia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a ja ciągle nie wiem , gdzie tu oszustwo jakieś zaistniało dom nitubagi .... zdjęcia nitubagi .... sprawa nitubagi .... tylko jakimś cudem nie pisze o tym nitubaga tylko jakiś Klient Arbud Development ? to jak to inaczej nazwać? mozna co prawda nieco bardziej lajtowo: wprowadzanie w błąd forumowiczów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Daggulka odbierac mozna jak kto chce ale nie powiesz chyba, ze zdjecia klamia??? nie kłamią ... wiem, ze chałupe ma centralnie spierniczoną .... tylko niech sie w sądzie z nimi sądzi a nie na forum sieje zamęt jako ktoś inny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jakie oszustwo?? że pod innym nickiem? bez sensu A może ona nie chce, żeby ktoś wchodził w jej dziennik i wiedział gdzie mieszka, jak żyje, jaka jest. Wiemy to my, nie musi wiedzieć każdy. To, że Ty wiesz kto to jest Nitubaga i znasz jej dziennik, nie znaczy, że obca osoba zaglądająca przez przypadek na forum znajdzie to co powinna Ciekawa jestem Daggulka, czy gdybyś Ty była juz na etapie podpisania z nimi umowy i akurat znalazła ten wątek to byś sie nie cieszyła, że ktoś był na tyle rozumny, że uprzedził o takiej firmie innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Taki wielki byl zamet, ze nawet nie zdazylas znalezc tego watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dagus, ale sama pisalas, ze kazdy o sprawie wiedzial. Wiec jakie wprowadzanie w blad? Przeciez Nitubaga w tym watku gdzie przyjela inny nick, nie pisze, oto ja Kliet taki i taki, kolejny oszukany przez firme, bo byla juz tez taka Nitubaga...Przedstawia ta sama sprawe, te same fotki tylko w innym watku i troche niestety pod innym nickiem, ale nie wiemy jakii miala cel nie piszac jako Nitubaga.Czy mozemy z reka na serce powiedziec, ze chciala kogos oszukac? Watpie. Bo nikt sobie nie da glowy uciac mowiac, ze ma w tym racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts