kwazina 02.10.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam wszystkich, Jako zapracowany młody ojciec, mocno niestety ograniczony czasowo szukam dobrej duszy, która pomoże mi odnaleźć potrzebne informacje i wesprze doświadczeniem. Szukam informacji odnośnie polecanych przez Was sprzedawców/ monterów bram garażowych, osób które montują schody (drewniane) i sprawdzonych miejsc, w których zaopatrujecie się w eko groszek (Łódź i okolice). Będę również wdzięczny za namiar na dobrego fachowca od co. Kończę budowę rozpoczętą przez rodziców i planuje kilka "udoskonaleń"+ wykończenie jednej kondygnacji. Wszelkie wskazówki mile widziane Pewnie zdaniem niektórych idę na łatwiznę ale cierpię na chroniczny brak czasu, mała córa potrzebuje go bardzo dużo pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 02.10.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam wszystkich, Jako zapracowany młody ojciec, mocno niestety ograniczony czasowo szukam dobrej duszy, która pomoże mi odnaleźć potrzebne informacje i wesprze doświadczeniem. Szukam informacji odnośnie polecanych przez Was sprzedawców/ monterów bram garażowych, osób które montują schody (drewniane) i sprawdzonych miejsc, w których zaopatrujecie się w eko groszek (Łódź i okolice). Będę również wdzięczny za namiar na dobrego fachowca od co. Kończę budowę rozpoczętą przez rodziców i planuje kilka "udoskonaleń"+ wykończenie jednej kondygnacji. Wszelkie wskazówki mile widziane Pewnie zdaniem niektórych idę na łatwiznę ale cierpię na chroniczny brak czasu, mała córa potrzebuje go bardzo dużo pozdrawiam! Jako zapracowany ojciec dwojga dzieci mogę Ci polecić abyś przejrzał naszą łódzką tablicę informacyjną - znajdziesz ją w zakładce "grupy budowlane". Poza tym też szukam bramy segmentowej - ostatnio rozmawiało się trochę o tym na forum grupy łódzkiej. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts