jerk01 02.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam wszystkich. Czy ktoś wie jak i gdzie można ocenić jakość zakupionego węgla. Kupuję w pobliskim składzie ale nie jestem przekonany czy właściciel do końca jest uczciwy, parę lat temu też sprzedał mi bardzo słaby jakościowo i po awanturze na swój koszt wyniósł mi go z piwnicy i wymienił na inny. A teraz też nawy zakup wydaje mi się niepełnowartościowy. Czekam na rady i pomysły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 02.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 http://www.kwbkonin.pl/getFile.php/gfx/kwbkonin/pl/default_opisy/91/4/1/pca__ab_899_zakres_akredytacji.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 03.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Nigdy się nie dowiesz jakie parametry ma kupowany przez Ciebie węgiel. Jedyna droga to zlecenie na swój koszt badań próbki węgla (nie jest to tanie). Podejrzewam, że tego nie wie nawet sprzedawca, a to co ma napisane na fakturze zakupy to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts