Sławomir Zając 02.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witajcie. Nie znalazłem działu poświęconemu Żyrardowi więc postanowiłem to nadrobić Nie należę co prawda co grupy budującej a do grupy chciałbym_się_bardzo_bardzo_bardzo_budować i do grupy wybuduję_tani_solidny_dom_bez_stresu w dziale "NAIWNI", ale cóż, nikt nie jest doskonały A tak poważnie: przymierzam się do kupna działki w okolicach ul. Witosa. Zastanawiam się też nad Henryszewem, blisko granicy z Żyrardowem działki są w dobrych cenach. Mieszkam na stałe w innym mieście więc prawie nie znam okolicy, muszę się jeszcze porozglądac... Dom chcę postawić parterowy, bez poddasza, ok. 120 m2 pow. użytkowej, z garażem. Projekty na razie przeglądam bez emocji, chociaż bardzo wstępnie wybrałem projekt "Irys" - http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=33&a=68 . No, ale najpierw działka Pozdrawiam i nieśmiało czekam na jakiś odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts