Johnnyksp 02.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 UWAGA NA TEGO ŁOBUZA Kominkarz Adam Bargieł z Nowego Dworu Mazowieckiego (MODLIN) woj. mazowieckie Tak nieodpowiedzialnego i żerującego na innych człowieka jeszcze nie spotkałem.Polecił mi go sąsiad (Bargeł jest jego rodziną) więc myślałem że robota pójdzie szybko i sprawnie. Kominek, miał być wykonany w 2 tygodnie. Minęło już blisko 4 miesiące, całe mieszkanie rozgrzebane, zadatek (dość pokaźny ok. 90% całej umowy) gdzieś się rozpłynął. Typ jest wyjątkowo niesłowny, nieterminowy i nieuczciwy. Krótko mówiąc naciągacz. Po przejrzeniu tego forum (szkoda że tak późno) widzę, że nie jestem jedynakiem, którego oszukał ten typ. Odradzam zdecydowanie. Zastanawiam się czy nie złożyć zawiadomienia do prokuratury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts