jadimusic 03.10.2009 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 WitamCzy wąż gumowy w którym są resztki wody ulegnie uszkodzeniu podczas mrozów? Mam trochę takich wężów poukładanych na stałe w ogrodzie i nie mam za bardzo gdzie ich chować na zimę - a tak myślę sobie, że skoro wąż gumowy to powinien się rozciągnąć przy ścięciu wody - ale może ktoś ma praktyczne doświadczenia w tym temacie to proszę o wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Zależy, jaki wąż. Moje 10 lat leżą na dworzu i nie zawracam sobie głowy. Jak gó... y, wiadomo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terraxxxo 10.01.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 jesli tej wody jest tam tylko troche to nic sie nie stanie Jesli weze sa z obu stron zamkniete w jakis sposob i wypelnione woda to moga popękac:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts