WERI 03.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 poradźcie jaka bramę garażowa wybrać ,oczywiście w rozsądnej cenie na co zwrócić uwagę przy wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 03.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Wiśniowski Razem z automatyką kosztował połowę tego co np. Horman Działa od półtora roku i nic się nie dzieje Jedyna wada: delikany lakier na skrzydle, więc jak masz na zewnątrz w brązie, to widać odpryski (producent dodaje małą buteleczkę do robienia wprawek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 03.10.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 czy firma ta ma przedstawicielstwo na śląsku , czy jest to jakiś regionalny producentjeżeli chodzi o kolor to ja szukam do koloru okiem czyli złoty dąb,to chyba wtedy jest jakaś okleina to chyba lakieru na to sie nie nakłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 03.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Mam okna w złotym dębie i bramę z Normstahl'a również w złotym dębie. Nie wiem jak cenowo, ale jakościowo bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 03.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Horman ma w promocji za 2999 zł z 7%vat. Ja za Krispol z montażem i 2 pilotami płaciłem 3600 czyli cena podobna. Oczywiście złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 WERI ja rozumiem, że forum, że ludzie sobie pomagają, polecają i zachwalają (z reguły to co sami mają). Ale może samemu też coś warto zrobić.... ? Jeśli mimo to nie chce Ci się to proszę:1. http://forum.muratordom.pl/brama-garazowa-jaki-producent,t12703.htm2. http://www.wisniowski.pl/lng_pl/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=64&wojewodztwo=slas[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 03.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Horman ma w promocji za 2999 zł z 7%vat. Ja za Krispol z montażem i 2 pilotami płaciłem 3600 czyli cena podobna. Oczywiście złoty dąb. Brak najważniejszej informacji, która w tym przypadku się jednak liczy zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn czyli rozmiaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 03.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 poraźcie jaka bramę garażowa wybrać ,oczywiście w rozsądnej cenie na co zwrócić uwagę przy wyborze Przede wszystkim to sobie obejrzyj Normstahla, Krispola,Wiśniowskeigo, Hormanna.. itd. Jak już sobie obejrzysz i będziesz miał pogląd na sprawę i będziesz już widział że liczy się solidne wykonanie (a nie dołączony lakierek do naparawek) to wróć do Normstahla i kup Bozdrawiam Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 04.10.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 WERI ja rozumiem, że forum, że ludzie sobie pomagają, polecają i zachwalają (z reguły to co sami mają). Ale może samemu też coś warto zrobić.... ? Jeśli mimo to nie chce Ci się to proszę: 1. http://forum.muratordom.pl/brama-garazowa-jaki-producent,t12703.htm 2. http://www.wisniowski.pl/lng_pl/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=64&wojewodztwo=slas[/b] no naszczęsie ja także rozumiem ,że nowa jestem ,mało pisze i z obserwacji widzę że spora grupa forumowiczów takowaych jak ja nie bardzo lubi, bo inaczej to normalnie za to "pogrubienie " to bym urazić się musiala mimo wszystko dzieki za wszelakie rady bo jednak uważam ze najlepiej zapytać ,kogoś kto już cokolwiek na ten temat moze powiedzieć z własnego doświadczenia ,bo przegladać strony producentów,gzie każdy zachwala swoje to nie sztuka i to jest chyba oczywiste jeszcze raz bardzo dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 04.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja też jestem ze Śląska. Bramy szukałem intensywnie w grudniu ubiegłego roku, a zamawiałem w czerwcu. Przekopałem się przez informacje na forum, katalogi producentów, byłem w Tychach na targach budowlanych (gdzie co nieco się wystawiało) itd itp. Próbowałem też przez Tamir w Pszczynie, hurtownię w której sporo kupowałem. Poprosiłem o oferty z Hormanna, Normstala, Wisniowskiego i z firmy Droma. W efekcie mam z firmy na N. Jak już wiedziałem czego chcę - szukałem żeby było najtaniej. I znalazłem, na allegro. Nie wiem czy brama jest dobra czy zła, ja jestem zadowolony, zarówno z bramy jak i z napędu. Innych nie mam, więc trudno polecać lub krytykować. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 04.10.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wirecki -dzięks dla mnie takie opinie to bardzo dużo,ja także mam już kilka wycen ale ceny mnie powalają , ja potrzebuje 2 bramy 248x212, garaż mam podwójny i postanowilismy jednak zrobić dwie osobne bramy a nie jeddna dużą ,czy dobrze , nie wiem ,wydawało nam się że tak będzie lepiej ale to jak wiele innych spraw wyjdzie w praniu to jest oczywiste że każdy ma raczej doswiadczenie z brama tylko jednego producenta ,ale nie każdy może chwalić to co ma i na takie szczere mimo wszytsko opinie liczę pozdr z drugiego końca śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cris3City 06.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Najlepszy jakościowo dla mnie Hormann i NormstahlCena/jakość - Krispol i WiśniowskiWarto sprawdzić również ceny bram Legbud i Big-tor Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 07.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja wybrałam Wiśniowskiego, sporo tańszyod hormana - można się było naprawdę potargować, sprzedawca zszedł mocno z ceny. Brama dobra jakościowo. Mam ją już zamontowaną ponad pół roku, wchodzimy głownie przez bramę, robotnicy też, więc jest otwierana codziennie i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Horman ma w promocji za 2999 zł z 7%vat. Ja za Krispol z montażem i 2 pilotami płaciłem 3600 czyli cena podobna. Oczywiście złoty dąb. Brak najważniejszej informacji, która w tym przypadku się jednak liczy zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn czyli rozmiaru... Wojtku,w reklamach jest rozmiar 240x212,5. Tacim nie podał rozmiaru, ale nie tylk oto ma znaczenie: - wygląd paneli, rodzaj spręzyń, wielkość nadproża i konieczność zastosowania dodatkowych mocować, klasa automatu itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 10.10.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 no właśnie i co w takim razie wychodzi najkorzystniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 ja wybrałam Wiśniowskiego, sporo tańszyod hormana - można się było naprawdę potargować, sprzedawca zszedł mocno z ceny.I to jest sedno sprawy. Wszędzie można się targować choć niektórzy nie chcą zejść z ceny. Dystrybutora N mam 1200 m od domu w budowie a kupilem u tego, który miał do mnie 25km. Ceny katalogowe/ofertowe są różne. Ceny końcowe każda firma może dać najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts