aneta_ks 03.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Dzień Dobry. Mam na imię Aneta, po 5 latach konwersacji z moim mężem , przeanalizowaniu za i przeciw - BUDUJEMY SIĘ :). Cieszę się, że jestem z Wami i mam nadzieję, że w razie potrzeby, uzyskam tutaj odpowiedź, na nurtujące mnie pytania - aczkolwiek postaram się nie być zbyt natrętna :) Pozdrawiam Wszystkich Gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 witaj 5 lat? cóż to jest wobec wieczności? powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 I my rowniez Was pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 WIWAT !WIWAT !WIWAT ! 3majcie sięJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_ks 05.10.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dzięki Wielkie za ciepłe przyjęcie - normalnie jak przy użyciu styropianu EPS 100, grubości 20 cm - trzyma ciepło jak nikt ha ha ha ha. Czyli będę wiedzieć do kogo "grzmieć" w razie ochłodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts