tacim 03.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Nie krzyczcie aby, że tutaj pytam bo się będę jąkał jest taka bajeczka: domek 200m2 po podłodze (119 użytkowa) łacznie z garażem kotłownią itd. Trzeba zrobić: połozyć styropian,kanalizę, wodę, gaz, 130 m3 podłogówki itd itd sio do samego końca czyli uruchomienia pieca CO+CWU gazowego pełna 100% robota hydraulika a nawet więcej. Ile to wsio może kosztować chodzi o robociznę. Aha jedna łazienka + małe WC i kuchnia 2-3 grzejniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Nie krzyczcie aby, że tutaj pytam bo się będę jąkał jest taka bajeczka: domek 200m2 po podłodze (119 użytkowa) łacznie z garażem kotłownią itd. Trzeba zrobić: połozyć styropian,kanalizę, wodę, gaz, 130 m3 podłogówki itd itd sio do samego końca czyli uruchomienia pieca CO+CWU gazowego pełna 100% robota hydraulika a nawet więcej. Ile to wsio może kosztować chodzi o robociznę. Aha jedna łazienka + małe WC i kuchnia 2-3 grzejniki . Około miliona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 03.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 38.650 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.10.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 wyjątkowo krzyczeć nie będęweź telefon, zadzwoń do pierwszego lepszego wykonawcy i TO SAMO co tu napisałeś powiedz muzapewne usłyszysz to co bym tu napisał, a bana nie dostanę pamiętaj input=output Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 03.10.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 macie rację nie ma głupich pytań są za to odpowiedzi hm dziwne. Poczekam na normalnego gościa Barbossa co do tel do majstrów to powiem Ci że paru "zaliczyłem" i dla każdego wycena roboty to tak jak by miał tajemnicę państwową zdradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 macie rację nie ma głupich pytań są za to odpowiedzi hm dziwne. Poczekam na normalnego gościa Barbossa co do tel do majstrów to powiem Ci że paru "zaliczyłem" i dla każdego wycena roboty to tak jak by miał tajemnicę państwową zdradzić. Popatrz na to co napisałeś. Jak to wycenić? Zadowoli Cię odpowiedź "od 10 tyś do 100 tyś"? każda z tych "wycen" jest równie prawdopodobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 03.10.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 przez telefon to mozesz sie dowiedziec czy gosc w ogole ma czas i jakie sa standardowe cena za typowe uslugi (jesli jest cos takiego) natomiast dokladna wycena bez ogledzin na miejscu to jest mozliwa chyba tylko jesli gosc z gory zalozy, ze doda jakies 300 %- na nieprzewidziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 03.10.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 No i chyba tak mam czytałem co napisałem i jak na jakonika to nie jest źle . Co mam napisać o zaworach czy rurach jak nie znam się na tym zbytnio. Bardziej mi chodziło o to, że np Franek ma podobny dom też robił podłogówekę w całej chacie plus ew. 2-3 grzejnki i zapłacił tyle a tyle i już wiem na czym stoję. To nie ocieplanie sytro że na metry lajkonik policzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 03.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 No i chyba tak mam czytałem co napisałem i jak na jakonika to nie jest źle . Co mam napisać o zaworach czy rurach jak nie znam się na tym zbytnio. Bardziej mi chodziło o to, że np Franek ma podobny dom też robił podłogówekę w całej chacie plus ew. 2-3 grzejnki i zapłacił tyle a tyle i już wiem na czym stoję. To nie ocieplanie sytro że na metry lajkonik policzy. Na mój dom ( 159 m2 uzytkowej) komplet j/w bez układania styro i bez grzejników miałem wyceny : od 29 tyś do 37 tyś. zł ( kwiecień , maj 2008) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anzys 03.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Nie krzyczcie aby, że tutaj pytam bo się będę jąkał jest taka bajeczka: domek 200m2 po podłodze (119 użytkowa) łacznie z garażem kotłownią itd. Trzeba zrobić: połozyć styropian,kanalizę, wodę, gaz, 130 m3 podłogówki itd itd sio do samego końca czyli uruchomienia pieca CO+CWU gazowego pełna 100% robota hydraulika a nawet więcej. Ile to wsio może kosztować chodzi o robociznę. Aha jedna łazienka + małe WC i kuchnia 2-3 grzejniki . 1. podłogówka na całości (280m2) ma mnie kosztować 4000zł robocizna z połączeniem pieców, sterowanie, wyjście do solara (który być może powstanie) + wyjście na basen. 2.kanaliza i woda - 4 łazienki - 3500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 03.10.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 o widzisz śliczne dzięki takie informacje mnie interesują . Bardzo cenne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 jak to się ma, do tego czy: - mieszkasz w Warszawie, czy na kresach, - czy zatrudniłeś pana Czesia, bez faktury i gwarancji, - czy zatrudniłeś małą jednoosobową firmę, - czy zatrudniłeś firmę z renomą i pewnością dobrej roboty, - czy zastosowane materiały i technologie są takie same, dla mnie rzucenie suchej cyfry o niczym nie mówi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 U mnie róznica między najtańsza a najdroższą ofertą na to o co pytasz - razy 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 03.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Znam takiego co to zrobi za tysiaka... - "Bedzie pan zadowoooolony..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 04.10.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 no u mnie też chyba razy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts