ianka 30.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 witam szukam osób które budują lub już zbudowały dom http://www.lk-projekt.pl/?&p=0&o=1687 my jesteśmy narazie na etapie zbierania papierów ale bardzo będziemy wdzięczni za jakieś opinie o tym projekcie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ianka 03.10.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Jesteśmy już prawie zdecydowani na projekt pracowni LK&603 http://www.tooba.pl/projekt-domu-LK-603/a,s_pd,idp,5756,mirrorView,0.htmlChcemy poszerzyć tylko garaż o metr, co sądzicie o tym projekcie? z góry dziekuje za opinie Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_kuleczka 04.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Bardzo fajny funkcjonalny domek tylko jak dla mnie to zbyt mały salon, ale to będzie Wasz domek więc jeżeli wam się podoba to nie jest ważne co o nim sądzą inni. Życzę powodzenia. Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 05.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Sredniej wielkosci osobowy samochod ma okolo 2m szerokosci dolicz po 1m z kazdej strony i masz w miare wygodny sredniej wielkosci garaz.Tzn mozesz wysiasc rodzinka w garazu z auta lub otworzyc drzwi i posprzatac sobie w okresie zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ianka 06.10.2009 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Garaż chcemy poszerzyć o 1 metr, i prawdopodobnie zrezygnować z kominka, bardziej niż salonu obawiam się czy kuchnia trochę nie jest mała, to jest chyba nowy projekt, nie ma możliwości wejść oglądnąć jak to wszystko wygląda, przynajmniej ja nie znalazłam nikogo kto by już go postawił. pozdrawiam. Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 06.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Bardzo fajny projekt, kuchnia wcale nie mała i ma spiżarnię. A dlaczego chcecie zrezygnować w kominka, jest w świetnym miejscu, centralnym, zaraz koło klatki schodowej, nawet przy grzaniu rekreacyjnym w zimie ciepełko będzie fajnie szło tą klatką schodową na poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ianka 06.10.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Sama nie wiem już co z tym kominkiem, muszę chyba męża namówić bo to on jest bardziej sceptycznie nastawiony. Cały czas szukam jakiś minusów tego projektu żeby to poprawić przy adaptacji projektu ale nie widzę a napewno są, ale chyba tylko indywidualne projekty są "idealne" dzięki za odpowiedzi. Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 06.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Uwierz mi ,ze z inwidualnymi tez nie jest tak kolorowo jak Ci sie wydaje.Napisz co oczekujesz o domku,bo kazda patrzy swoja miara.Moje potrzeby lub wyobrazenie domku nie musza pokrywac z Waszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ianka 06.10.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Przesadziłam z tym "idealne", co oczekuje od domu? właśnie chyba wszystkiego co jest w tym projekcie, domek ok 130 metrów z poddaszem, dach dwuspadowy, jeden pokój na parterze obok salonu, kotłownie z tyłu jak jest tutaj z dodatkowym wejściem, kuchnie blisko wejścia, w kuchni marzyła mi się tylko wyspa kuchenna ale to nie tą kuchnie. Przeglądneliśmy tysiące projektów i wiele było takich "to ten" choćby nawet ten http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/915-alka.html jak się ciesze ze wreszcie się na niego nie zdecydowaliśmy, jest dużo większy a wcale nie tak praktyczny, chodź i ten może mi się kiedyś wydać "to nie ten" ale zobaczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts