Gość 22.12.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 właśnie się przymierzam do budowy mazurka (na wiosnę!!!) http://www.mtmstyl.com.pl/projekt_3d.asp?id=100&ver=CE i proszę budujących go lub użytkowników o uwagi na jego temat na co uważać i co zmienić aby milej mieszkać i bez "dymu" go postawić.projekt jest dobry na działkę jaką mam : od południa droga a od zachodu zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lysymurator 28.02.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Tez sie interesuje tym projektem, na razie jestem na etapie jeszcze wyboru projektu, moze ten a moze indywidualny, ale cos mi ten indywidualny nie wychodzi. Gdybys znalazl jakies kontakty do kogos kto go wybudowal, to daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts