grzesiek i ania 04.10.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam was bardzo serdecznie mam pytanie odnośnie węża swietlego ,obnizyłem sufit w salonie i chciałbym zainstalowac tam taki wąż.Moze ktos instalował takiego węza ,bardzo prosze o opinie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 04.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 a jakie jest twoje pytanie ? Bo jezeli pytasz tak ogólnie mozna i świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek i ania 04.10.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 No tak bez sensu nie zadałem pytania -chodzi mi oczywiscie o to jaki waz kupic by był dobry ?Czy lepsze beda do tego świetlówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 04.10.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Odpuść sobie świetlówki to raz. A dwa, idź do hurtowni albo hipermarketu budowlanego i zobacz jak te węże świecą i policz czy Cię na nie stać. Jeśli Cię stać to instaluj śmiało. Efekt zarąbisty, że tak powiem Jeśli masz smykałkę do prostej elektroniki i nie boisz się lutownicy to o wiele taniej wykonasz samodzielnie takie podświetlenie z diod LED. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 04.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 My mamy taki waz swietlny w opuszczonym suficie.Faktycznie, najlepiej idz np.do Casto i tam sobie obejrzyj kolory.Kupowac tam nie musisz bo te same weze na Allegro sa tansze.Policz sobie metry tylko pamietaj ze te weze mozna ciac co 1metr, maja znaczniki w ktorych mozna je przecinac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Odpuść sobie świetlówki to raz. miałem ledy, - świeciły kiepsko w tej chwili T5 , o ile pamiętam o barwie 830 http://rezulak.pl/galeria_murator_2/7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts