groszek 3 22.12.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 chyba wolałabym nocnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Model zimowy proszę!!!!!!!! ......z uwagi na małą częstotliwość użytkowania zimą może byc bez klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbrakus 22.12.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 ..teraz to dołożyłes do pieca ! jak ty masz taki zestaw w domu to współczuje Twojej rodzinie!! fakt , że koszt nie duży .. dla ciebie może wystarczy. Gościo Wybacz Gościu !!! Z okazji świąt życzę Ci dużo poczucia humoru.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Rozglądnij się po sąiednich budowach i będziesz miał problem z głowy. Ja tak zrobiłem i kibelek jak marzenie wylądował u mnie na budowie Wymiana dechy świeża rolka papieru i heja w droge... Powodzenia w szukaniu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 22.12.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 A gdyby się ktoś uparł przy profesjonalnym potraktowaniu sprawy, jest i taki adres: http://www.tartakjww.gold.pl/strony/propozycje/malaarch.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 23.12.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Model zimowy proszę!!!!!!!! ......z uwagi na małą częstotliwość użytkowania zimą może byc bez klimatyzacji. Obszyć dziurę futerkiem i po sprawie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 23.12.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 buahahahahaha niezłe... mogę slużyć projektami w programie MicroStation v. 7.1 lub v.8.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.12.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 Ja zrobiłem mniej więcej tak (choć nie jest to zdjęcie mojego wychodku)http://www.tartakjww.gold.pl/images/propozycje/swc1.jpgz tym że moja ma wysokość chyba 2,2 m z pzrodu, z tyłu 2m i jest 1 x 1m. Mi to na pewno wystarczy. Wszystko wykonane z płyt OSB 3-12 (pozostałości po pomieszczeniu gospodarczym) i kantówek. Dl lepszego użytkowania zimą ociepliłem styropianem gr 2cm i zatarłem. W środku siedzi się jak na tronie i bardzo wygodnie - według opini użytkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts