Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój rekord osiągów na gazie

mariankossy

Recommended Posts

Mój rekord osiągów na gazie,,

tu bedziemy pisac , kubatura domu i ilosci gazu w skali miesiąca , roku.

Typ ogrzewania , rodzaj kotła , co za wspomagacze ( kominek, kocioł na wungiel itp. )

Prosze sie pochwalic ??

Czemu tu ? Już jest spory wątek gdzie ludzie pisali co sezon ile i w jakim domu spalają.

ciekawe zjawisko socjologiczne,

oto ukazał się na forum specjalista pełną gębą,

kto by się o coś zapytał, zaraz z najlepszą odpowiedzą śpieszy autor tego wątku,

strach się bać, :roll:

ten oto specjalista na początku sam pytał się o każde głupstwo,

a teraz.....

teraz, po pobycie na tym forum wie wszystko najlepiej,

wiem to takie forum, każdy kto chce naprawdę odsiać ziarno od plew, może bardzo dużo się nauczyć,

ale fenomen tego forumowicza, jest godzien pochylenia się nad nim,

może znajdzie się jakiś socjolog, który mnie, ale wydaje mi się, ze nie tylko mnie, wyjaśni to zjawisko :roll:

..sadze,ze chodzi mu o inny gaz,gas....''gaz''...ale,jakie rekordy?na tymze gazie???

nastaje jesien,okres kominkow,kotlow,kóz,piecykow i innych ogrzewaczy....czyli,nadchodzi fala emocji i emocjonalnych doswiadczen,nie wykluczam tu siebie,sam zakomunikowalem NIEKTORYM o tym,ze rozpalilem kominek...apropos tych rekorodow,ale o gazie-ziemnym,moj kociol,od kwietnia do dzisiaj,zjadl 9 m3 gazu....teraz pale kominkiem z pw,solary nadal dzialaja,gdy jest dla nich czas i warunki :-)

Mój rekord osiągów na gazie to ... upojna noc nad kiblem, omamy, i delirka.

Nie wiem ile miałam promili, ale była to dawka zabójcza ... zresztą o ile pamiętam to nawet pisałam nawalona na tym forum, ale było to z rok może więcej temu.

Była taka boska impra, że pod koniec piłam wódę z gwinta ... masakra ... dobrze że nigdy nie tracę przytomności i zawsze mam odruch wymiotny, bo byłabym już św. pamięci.

Od teko czasu po jednym drinku wymiękam ;)

..ja tez lubie po pijaku ,czasem wypisywac na forum,glownie privy,wtedy taka bliskosc czuje do znajomych :-)

:D

zle jest ze mna,gdy popijam wodke piwem,ale po tym,juz jest tylko bardzo zle ze mna...dobrze,ze czasem mnie tak nosi.....

U mnie teraz na stole w szklance dyskretny urok burżuazji ... - w kominku ogień buzuje , w telewizorni laski tańczą na wpół rozebrane , żona w delegacji ... - żyć nie umierać ...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D