mariankossy 04.10.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Mój rekord osiągów na gazie,, tu bedziemy pisac , kubatura domu i ilosci gazu w skali miesiąca , roku.Typ ogrzewania , rodzaj kotła , co za wspomagacze ( kominek, kocioł na wungiel itp. ) Prosze sie pochwalic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 04.10.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Mój rekord osiągów na gazie,, tu bedziemy pisac , kubatura domu i ilosci gazu w skali miesiąca , roku. Typ ogrzewania , rodzaj kotła , co za wspomagacze ( kominek, kocioł na wungiel itp. ) Prosze sie pochwalic ?? A po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.10.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Mój rekord osiągów na gazie,, tu bedziemy pisac , kubatura domu i ilosci gazu w skali miesiąca , roku. Typ ogrzewania , rodzaj kotła , co za wspomagacze ( kominek, kocioł na wungiel itp. ) Prosze sie pochwalic ?? Czemu tu ? Już jest spory wątek gdzie ludzie pisali co sezon ile i w jakim domu spalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.10.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 To jest " wentyl" dla najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 04.10.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 no to pochwal sie.....ile wyciagnales,albo nie wyciagnales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 04.10.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 To jest " wentyl" dla najlepszych. Raczej projekcja Twoich frustracji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 no to pochwal sie.....ile wyciagnales,albo nie wyciagnales? Chwalił się ale sam nie wie czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.10.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ciekawe zjawisko socjologiczne, oto ukazał się na forum specjalista pełną gębą, kto by się o coś zapytał, zaraz z najlepszą odpowiedzą śpieszy autor tego wątku, strach się bać, ten oto specjalista na początku sam pytał się o każde głupstwo, a teraz..... teraz, po pobycie na tym forum wie wszystko najlepiej, wiem to takie forum, każdy kto chce naprawdę odsiać ziarno od plew, może bardzo dużo się nauczyć, ale fenomen tego forumowicza, jest godzien pochylenia się nad nim, może znajdzie się jakiś socjolog, który mnie, ale wydaje mi się, ze nie tylko mnie, wyjaśni to zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 04.10.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ..sadze,ze chodzi mu o inny gaz,gas....''gaz''...ale,jakie rekordy?na tymze gazie??? nastaje jesien,okres kominkow,kotlow,kóz,piecykow i innych ogrzewaczy....czyli,nadchodzi fala emocji i emocjonalnych doswiadczen,nie wykluczam tu siebie,sam zakomunikowalem NIEKTORYM o tym,ze rozpalilem kominek...apropos tych rekorodow,ale o gazie-ziemnym,moj kociol,od kwietnia do dzisiaj,zjadl 9 m3 gazu....teraz pale kominkiem z pw,solary nadal dzialaja,gdy jest dla nich czas i warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 04.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Mój rekord osiągów na gazie to ... upojna noc nad kiblem, omamy, i delirka. Nie wiem ile miałam promili, ale była to dawka zabójcza ... zresztą o ile pamiętam to nawet pisałam nawalona na tym forum, ale było to z rok może więcej temu. Była taka boska impra, że pod koniec piłam wódę z gwinta ... masakra ... dobrze że nigdy nie tracę przytomności i zawsze mam odruch wymiotny, bo byłabym już św. pamięci. Od teko czasu po jednym drinku wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 04.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ..ja tez lubie po pijaku ,czasem wypisywac na forum,glownie privy,wtedy taka bliskosc czuje do znajomych zle jest ze mna,gdy popijam wodke piwem,ale po tym,juz jest tylko bardzo zle ze mna...dobrze,ze czasem mnie tak nosi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 04.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ..ja tez lubie po pijaku ,czasem wypisywac na forum,glownie privy,wtedy taka bliskosc czuje do znajomych zle jest ze mna,gdy popijam wodke piwem,ale po tym,juz jest tylko bardzo zle ze mna...dobrze,ze czasem mnie tak nosi..... U mnie teraz na stole w szklance dyskretny urok burżuazji ... - w kominku ogień buzuje , w telewizorni laski tańczą na wpół rozebrane , żona w delegacji ... - żyć nie umierać ... :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.10.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 a rogi same rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 04.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Oglądnijcie to: http://www.youtube.com/watch?v=Dw_zdwNZ1aE Boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 04.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Oglądnijcie to: http://www.youtube.com/watch?v=Dw_zdwNZ1aE Boskie Buhahahahaaaaa - dobre ... Hmmm - piłem niedawno Absynth - ukhhhhh - działo się oj działo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.10.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Oglądnijcie to: http://www.youtube.com/watch?v=Dw_zdwNZ1aE Boskie Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 04.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ...taaaaaaa U mnie ogien takze buzuje,dziecie umylem,teraz siedze sobie swobodniejszy,gdy Zonka Synala karmi....Dobrze,ze nie jest w delegacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts