Gość 22.12.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Kochani , Wiadomo jest , że budowę domu zaczyna się od miwejsca do którego król chodzi piechota. Poszukuje więc pilnie schematu budowy takiej ubikacji wykonanej z drewna. Jesli posiadacie jakies namiary na strony internetowe , lub zdjęcia z WC - bede wdzięczny za każdą podpowiedź. Młody Inwestor Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2003 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 hi hi hi. Serduszko, lub kółko i trójkąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 23.12.2003 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 kiedyś taki schemat widziałem w wagonie PKP, pewnie można przerysować na trasie Przemśl-Szczecin (osobowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.12.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 ..ales ty głupi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.12.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Witaj Młody Inwestorze Andrzeju.Popytaj w tartakach, można kupić gotowe "sławojki" widziałam takie za Piotrkowem Tryb. przy trasie na Koluszki (niestety nie pamiętam miejscowości, muszę spojrzeć na mapę)Wesołych Świąt Iv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldemarek_b 24.12.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 1m x 1m x 2,5m do tego kilka desek gwoździ młotek, piła pomysły i 100 % zadowolenia i satysfakcji - a jak przyjemnie korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.12.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 Ja zrobiłem tak jak opisał Waldemarek z tym że moja ma wysokość chyba 2,2 m i mi to na pewno wystarczy. Wszystko wykonane z płyt OSB 3-12 (pozostałości po pomieszczeniu gospodarczym) i kantówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts