Puszka 04.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Gdzie moge obliczyć ile zapłace za zurzyty gaz. Chodzi mi o to ile tak naprawde ze wszystkimi opłatami przesyłowymi kosztuje 1 m3 gazu. Może jest gdzieś na necie kalkulator kosztów gazu ziemnego. Pozdrawiam Puszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 04.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Gdzie moge obliczyć ile zapłace za zurzyty gaz. Puszka W głowie, ale chyba co niektórzy jej nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Gdzie moge obliczyć ile zapłace za zurzyty gaz. Chodzi mi o to ile tak naprawde ze wszystkimi opłatami przesyłowymi kosztuje 1 m3 gazu. Może jest gdzieś na necie kalkulator kosztów gazu ziemnego. Pozdrawiam Puszka Poszukaj taryfy z opłatami za przesył i koszty stałe : http://www.pgnig.pl/dladomu/taryfa/ Dla W-3 bedzie to 1,46 zł/m3 GZ 50 i opł. stałe ok. 40 zł/ m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek.gluszak 02.06.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Gdzie moge obliczyć ile zapłace za zurzyty gaz. Chodzi mi o to ile tak naprawde ze wszystkimi opłatami przesyłowymi kosztuje 1 m3 gazu. Może jest gdzieś na necie kalkulator kosztów gazu ziemnego. Pozdrawiam Puszka Kalkulator kosztów gazu ziemnego jest od niedawna dostępny na stronie www.lekkiemedia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z.Machacka 09.11.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) Ja korzystałam kiedyś z jednego kalkulatora zużycia gazu http://gazus.pl/kalkulator-gazu.html w domu. Zużycie gazu liczone było na podstawie mocy urządzeń gazowych posiadanych w domu, godzinowy pobór gazu i wyboru rodzaju gazu. Na tej platformie znajdowały się także zestawienia średniorocznego zapotrzebowania na paliwo gazowe, w zależności od rodzaju budynku i zainstalowanych urządzeń. Dzięki temu zwiększyła się moja świadomość w tym temacie. Edytowane 14 Listopada 2016 przez Z.Machacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 09.11.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 co to za wysyp spamerów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 09.11.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) Gdzie moge obliczyć ile zapłace za zurzyty gaz. Chodzi mi o to ile tak naprawde ze wszystkimi opłatami przesyłowymi kosztuje 1 m3 gazu. Najlepiej wg danych z faktury - ja wg tar W 2.1 od 01.11.2015 do 31.10.2016 za 734m3 zapłaciłem 1629,47zł, dostawca naliczył 8139kWh - resztę sobie sam policz. PS; gdyby mi się chciało to dodałbym odpowiednią kalkulację w swoim arkuszu - ale zbrakło już mi chęci - swoją drogą to proste wyliczenia. Edytowane 9 Listopada 2016 przez kbab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts