Gość 22.12.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Pytanie: Czym najlepiej ciąć wełnę mineralną oraz blache trapezową ??? Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 22.12.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 do wełny wiem że są specjal;ne noże - mam zamiar taki kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 22.12.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 wełna 5-6cm zwykłym, ostrym nożem.Na drewnianym podłożu,aby noża nie tępić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 ...........no przeciez buduje.???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 28.12.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 Do cięcia wełny już zacząłem szukać w sklepach specjalnego noża. Na szczęście nie było i przypomniałem sobie, że u mnie jest taka "rodzinna tradycja", że do budowy domu bierze się nóż z kuchni. Tak też zrobiłem - wełna tnie się bardzo pięknie zwykłym długim nożem z gładkim (nie ząbkowanym!) ostrzem. A blachę tnie się nożycami do blachy (absolutnie nie szlifierką kątową!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 28.12.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 do blach tylko specjalne nożyce, sa tez noże elektryczne - przy prostych blachach sprawdzają się rewelacyjnie przy innych nie umiałem sobie z nimi poradzić. Tam gdzie potrzebne są duże ładne powierzchnie idealnie sprawdzaja się duże nożyce stołoweok 1m ciecia za jednym razem. Miłego cięcia blach Prosciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts