AsikZibi 04.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Sprzedam barak - istotne informacje:- jest w dobrym stanie i jest na kołach czyli łatwy w transporcie...- ma 2 okna (drzwi oczywiście też ) i instalację elektryczną,- wyposażony w 3 łóżka (2 wersalki + 1 tapczan), 4 zestawy pościeli (duża poduszka+kołdra) oraz powłoczki na pościel, 2 śpiwory,- talerze, sztućce i garnki + kuchenka gazowa dwupalnikowa, mała farelka,Barak dobrze służył naszym murarzom przez cały okres ich pracy. Zdjęcia mogę przesłać na adres @, szczegóły na priv.zainteresowanych proszę o kontakt tel. 600 310 669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 16.10.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Sprzedam barak - istotne informacje: - jest w dobrym stanie i jest na kołach czyli łatwy w transporcie... - ma 2 okna (drzwi oczywiście też ) i instalację elektryczną, - wyposażony w 3 łóżka (2 wersalki + 1 tapczan), 4 zestawy pościeli (duża poduszka+kołdra) oraz powłoczki na pościel, 2 śpiwory, - talerze, sztućce i garnki + kuchenka gazowa dwupalnikowa, mała farelka, Barak dobrze służył naszym murarzom przez cały okres ich pracy. Zdjęcia mogę przesłać na adres @, szczegóły na priv. zainteresowanych proszę o kontakt tel. 600 310 669 up... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 28.10.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Sprzedam barak - istotne informacje: - jest w dobrym stanie i jest na kołach czyli łatwy w transporcie... - ma 2 okna (drzwi oczywiście też ) i instalację elektryczną, - wyposażony w 3 łóżka (2 wersalki + 1 tapczan), 4 zestawy pościeli (duża poduszka+kołdra) oraz powłoczki na pościel, 2 śpiwory, - talerze, sztućce i garnki + kuchenka gazowa dwupalnikowa, mała farelka, Barak dobrze służył naszym murarzom przez cały okres ich pracy. Zdjęcia mogę przesłać na adres @, szczegóły na priv. zainteresowanych proszę o kontakt tel. 600 310 669 up... up... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts