DARO66 04.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam wszystkich. Mam zamiar kupić kocioł z podajnikiem ślimakowym. Dom 180 m2 nieocieplony, stolarka okienna wymieniona. Czy ktoś mógłby mi doradzić jakiej firmy piec wybrać ? Zastanawiam się nad firmą OGNIWO. Czy ktoś zna może jakieś opinie na temat tej firmy ? [ od moderatora: temat zamknięty - zdublowany http://forum.muratordom.pl/kotly-ogniwo,t170990.htm ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 jeśli żeliwniak - mam Fakorę kz eco 20 i jest ok ... jeśli chodzi o stalowe ... nie jestem na bieżąco ... ale chyba SAS'a sobie chwalili na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARO66 04.10.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dzięki za podpowiedź, ale chciałbym się czegoś dowiedzieć o kotłach OGNIWO. Interesują mnie ze względu na dość duży granulat spalanego węgla: 35mm (podobno nawet do 40mm). Niestety na temat tej firmy nie mogę znaleźć wypowiedzi forumaowiczów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts