_barbie_ 04.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Zapraszam do komentowania liczę na opinie, podpowiedzi i wymianę doświadczeń ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Pięknie się Wasza baśń zaczyna. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 05.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Już kiedyś czytałem Twój dziennik i był dłuższy. Czyżby jakaś reaktywacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_barbie_ 05.10.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 tak teraz niestety muszę założyć go na nowo, wkrótce będzie cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Widzę, że są już komentarze to i ja dołączam do grona kibicujących! Piękny domek będziecie budować, przepiękny!!! Ta wieżyczka z przodu jak z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_barbie_ 06.10.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Bardzo dziękuję za miłe słowa, to bardzo cieszy jakm komuś również się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam fajnie sie zapowiada dziennik bedę śledziła wasze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 10.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam się z wami.Przygody z koparkami i przygotowaniem działki bardzo pouczające.Do końca jednak nie wiem czy aktualny wpis w waszym dzienniku pokrywa się ze stanem budowy czy może jesteście już dalej ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_barbie_ 10.10.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam serdecznie Aktualnie kończą nam kryć dach więc w każdym wolnym czasie będę uzupełniała dziennik aby wszyscy zobaczyli efekt końcowy, już kiedyś prowadziłam dziennik dzień po dniu, lecz musiałam skasować teraz uzupełniam tydzień po tygodniu. Zapraszam do oglądania i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 12.11.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witaj, bardzo ładny domek i bardzo szybko wybudowany. Będę do Was zaglądać, ciekawa jestem dalszych postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 30.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam, Świetny kolor dachówki. Gdyby nie to, że nasz plan zagospodarowania wymagał od nas dachówki w kolorze czerwonym, też wybralibyśmy taki. . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_barbie_ 30.11.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 A dziękuję ślicznie, wiem właśnie słyszałam, że miasto ogranicza pewne kolory, straszne to jest szczerze mówiąc, ale z tego co teraz widzę w Twoim dzienniku, również masz śliczną dachóweczkę, więc nie ma tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 21.03.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Szukałam domów z pracowni Krajobrazy i tak trafiłam do Ciebie . My też podnosiliśmy poziom działki . Kiedy ruszacie z wykończeniówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 06.05.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) Piekny domek, zazdroszcze wytrwalosci przy zasypywaniu fundamentow Wrzuce jednak maly kamyczek do ogrodka i zapytam o podtrzymanie dachu, z tego co zauwazylem murłate zamocowano u ciebie na szpiki bezposrednio wwiercane do dziurawki czy to aby na pewno dobry pomysl? Nie pytam bynajmiej by zasiac niepokoj ale moj kierownik budowy kategorycznie nakazal wylanie pod ta belka wienca i betonowe kotwy do samego dolu sciany kolankowej, mimo ze buduje z silikatow. Ale jako,ze to pierwsze budowa mojego kierownika moze jest za bardzo przewrazliwiony. Edytowane 12 Maja 2010 przez Beata&Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts