WERI 13.04.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 no jestem najbardziej doskwiera mi brak netu, teraz zorganizowałam sobie mobilnego to jest nieco lepiej , ale chodzi wolniutko i nieco mnie to drażni a w domku mieszka się super, pomijając fakt że ciągle sprzątam, ale to chyba tak wszyscy mają w nowym domku u nas mimo że mieszkamy jest jeszcze dużo do zrobienia, brakuje nam przede wszystkim mebli i wszystkiego tego co jest dookoła domu , łącznie z tarasem ale wszystko w swoim czasie popstrykam kuchnię którą mam od niedawna to wrzuce foty dzieki agalind za mobilizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Polecam się na przyszłość I na foty niecierpliwie czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 14.04.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 foteczki kuchenne zrobię jak będzie nieco słoneczniej, teraz jakos tak szaro i deszczowo na zwenątrz i brak fajnego światła do zdjęć u nas na zwenątrz domu jest jeszcze dość budowlanie ale ogródek warzywny jest już w przygotowaniu, ba nawet mamy już co nieco posadzone no i sporo sadzonek czeka już w domku w rozsadach aż nadejdą cieplejsze dni szkoda tylko że nie mamy jeszcze wyrównanego terenu bo ja to bym już drzewa i krzewy sadziła , ale najpierw musimy zrobić taras i całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Na fotki czekam z niecierpliwością. W Twojej łazience sie zakochałam już dawno temu;) Na naszą działkę też trzeba będzie nawieźć ziemi, choć nie będziemy jej całej podnosić i równać. Jakoś nie przepadam gdy teren jest idealnie płaski jak stół. Lubię zróżnicowanie, bo wtedy nie jest nudno;) A ogródka warzywnego zazdroszczę. Sama nie wiem czy się zdecyduję, bo kompletnie nie mam ręki do roślin i boję się, ze z moich warzyw nigdy nie ujrzymy:sick:. Chyba, że sobie ogrodnika zatrudnię Miłego łikendowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.04.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 u nas ogrodnikiem jest mężuś, tzn ten od czarnej roboty np.kopanie:rolleyes:, ja tylko wymyslam co posadzić ,narazie bo póżniej będę musiała to wszystko wypielićlatem jest cudnie bo można zbierać plony i tylko po-odlewać tak naprawdę to do dziś delektuję się własną cebulą, marchewką ,fasolką szparagową , plony z zeszłego roku, marchewka i fasolka oczywiście mrożona;)w tym roku ogródek będzie nieco większy , przymierzam się także do jakiś drzewek owocowych i krzewów np.porzeczki,agresttakie smaki dieciństwa ,których w mieście niestety nie mieliśmy ,wszystko marketowe i bleeee.....dlatego teraz mam możliwość posadzenia własnych warzyw i z chęcią z tego korzystam i wszystkim polecam, zwłaszcza ogórasy ,pomidorki koktajlowe, sałate lodową albo cukinie itp. wszystko mało wymagajace ale za to jaki smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Werinko kuchni jestem bardzo ciekawa:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Widzę, że porzuciłaś FM na dobre. Nieładnie tak, nieładnie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 19.07.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 hi agalind wybacz , ale pochłonięta codziennością brak mi czasu na FM , ale serduchem jestem z wami postaram się nieco poprawić u nas w domu jeszcze sporo do zrobienia , finanse nas ograniczają a raczej ich brak:D ale mieszkamy i to jest najważniejsze np kuchnia teoretycznie jest ale dopiero wczoraj zamontowali mi szybę nad blatem i brakuje tam jeszcze listwy tarasu nadal nie mamy i całe "zewnętrze" do robienia ale jest ogródek warzywny i obecnie zbieramy plony i przetwarzamy ,przetwarzamy .......... pozdr lecę zobaczyć co u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 19.07.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 a tu mały dolny WuC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 19.07.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 a tu mały dolny WuC [ATTACH=CONFIG]126081[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Weri, ja myślałam, że jakaś "czarna dziura" Cię już wciagneła;) Ale nie i takie cudności pokazujesz, że Połączenie drewna z mugatami piękne!!! Czekam na więcej, bo coś mi się wydaje, ze Ty tak cicho sza siedzisz a w rzeczywistości dużo porobiliście w tym czasie. A do siebie też zapraszam CZĘŚCIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 19.07.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 dziękować ja także z efektu tego połączenie jest zadowolona a czarna dziura to mnie wciągneła i to bardzo bo nasza wiesia to straszna dziura , ale ja to lubię i w każdy week czuję sie jak na wakacjach , pomijając oczywiście sprzątanie ale jak na razie wmawiam sobie że to przyjemność , i nawet czasem tak jest , potem krótką chwile cieszę się czystościa dopóki moje dwa szczęścia nie wkroczą do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Co jeszcze sie zmieniło w domu? Pochwal sie kuchnią, pleeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaassssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeee:) PEwnie znów szczękę będę zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 I co? Nie chcesz się pochwalić? Moja będzie za tydzień i już się doczekać nie mogę. Myślałam, że na Twoja pryznajmniej sobie popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 20.07.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 moja kuchnia całkiem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.07.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Spokojnie, ale z kolorkiem:) Moja siostra ostatnio też taką jagódkę na ścianie strzeliła i bardzo fajnie wygląda, bo ożywiło mieszkanie. Ta szyba jest barwiona czy przezroczysta a pod spodem farba w kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 26.07.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 szyba barwiona a jak u ciebie masz już swoją kuchnie, lece zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Weri, nie ładnie nie pokazywać się tyle czasu;) Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 10.10.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 no hallo , jeszcze żyje , ale mam trochę problemów osobistych i tak jakos nie mam głowy do forumowaniaale w domku postępów wyposażeniowych brak bo jakoś ciężko cosik odłożyć ,a ja nie chcę zakupywać rzeczy typu "na razie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 no hallo , jeszcze żyje , ale mam trochę problemów osobistych i tak jakos nie mam głowy do forumowania ale w domku postępów wyposażeniowych brak bo jakoś ciężko cosik odłożyć ,a ja nie chcę zakupywać rzeczy typu "na razie" Przykro mi:hug: Wiem jak to jest, wiec trzymam mocno kciuki żeby problemy rozwiązały się pozytywnie:) Pamiętaj tylko, że musimy być silne, bo kto jak nie my:) Prowizorek nie lubie, wiec u nas podobnie - duuużo rzeczy brak:sick: Ściskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts