agawi74 02.06.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 no i to jest własnie pytanie . styl ............... do łazienki Wkleiłam Ci uniwersalne, do łazienki też są. A do łazienki chcesz kryształowe czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.06.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 ale teraz i tak juz lece wyprasować męża , bo 1500 cekinów juz przyszyłam dla młodej na występ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.06.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 to sie nazywa zgranie w czasie , dziek agus jutro je sobie przelecę (to by sie moje chłopaki posmiały za to przelecę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 ale teraz i tak juz lece wyprasować męża , bo 1500 cekinów juz przyszyłam dla młodej na występ Podziwiam za te cekiny :D Zobacz te linki z oświetleniem, może cos Ci wpadnie w oko;) typowo łazienkowe są bleeeee, więc może jakiś zamiennik? PAPA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 03.06.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 witam My dopiero na samym początku przygody z budowaniem KOnczy się nam papierkowy etap. Bardzo ładny domek Widziałam że masz drzwi z door-system w kolorze złoty dąb. Kupowalaś je rpzez internet? Czy mają jakąś siedzibe na śląsku? Z jakiej firmy zamawiałaś okna, ze tak Ci się ładnie dopasowały? Pozdrawiam i zyczę szybkiego wykonczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 03.06.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Podziwiam za te cekiny :D Agawi ja to szalona jestem ale też wygodna i przyszyłam je sposobem nie było tak źle, a poza tym Festyn jak zwykle udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 03.06.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 witam My dopiero na samym początku przygody z budowaniem KOnczy się nam papierkowy etap. Bardzo ładny domek Widziałam że masz drzwi z door-system w kolorze złoty dąb. Kupowalaś je rpzez internet? Czy mają jakąś siedzibe na śląsku? Z jakiej firmy zamawiałaś okna, ze tak Ci się ładnie dopasowały? Pozdrawiam i zyczę szybkiego wykonczenia witaj rutino78 tak drzwi to doorsystem kupowałam je w takiej małej firmie w miejscowości pod Gliwicami a dokładnie w Sośnicowicach , mają tam głownie magazyny i rozwożą po rejonie , ale można przyjść poogladać ich stany i zawsze coś się wybierze jeżeli chodzi o okna to Eurocolor oczywiscie PCV w okleinie złoty dąb, uprzedzając zapewne pytanie to parapety sa drewniane , kolor wiadomo jaki, zamawiany u tych samych chłopaków co drzwi a tak z ciekawaści to skąd jesteśie i co tam fajnego budujecie , pochwal się pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 05.06.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 no niestety grzejnika Zhender nie będzie bo jak sie okazalo nalezy oczekiwac na niego co najmniej 4 tygodnie a dla nas to za dłuuuugo i kupiliśmy polskiego szaraka z Georgiel sobota ogolnie owocna była zakupowo zakupiony został powyższy grzejnik, upolowałam Mugaty (Bianco) do dolengo WC i sa piękne wstępnie wybrałam kolory farb , rozeznałam sprawę luster do łazienki i wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 06.06.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 zamówiliśmy dzisiaj lustra do łazienki i wc , maja byc proste w prostych drewnianych ramachteraz tylko musze wybrać do tego jakieś kinkiety, myślę że najlepiej pasowałyby w miarę proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 16.06.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 WERI co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 18.06.2011 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 hi mefiko u mnie meeega zbiegany tydzień, nie potrafie biernie patrzeć na to co sie dzieje obok mnie , zwłaszcza jeżeli sprawy dotycza mnie lub mojej rodziny, dlatego tez czasami aktywnie sie udzielam tu i tam , wiesz taki frajer społecznik ;)ale chyba to lubie, na szczęcie głowna impreza już za mną dlatego teraz mogę oddać się cała "budowie" a dzieje sie u nas dość dużo , kładą się kafle w całym domu , lada dzień zacznniemy łazienkę i panele , wybrałam też wstępnie farby (czekam na wycenę) i to wszystko musi zakończyć się do połowy lipca postaram się dzisiaj pstryknąć foty podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.06.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam! Chyba najlepszy etap się zaczął: kafle, panele.... pięknie się będzie robić mam nadzieje, że dasz nacieszyć oko zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 19.06.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 hi mefiko u mnie meeega zbiegany tydzień, nie potrafie biernie patrzeć na to co sie dzieje obok mnie , zwłaszcza jeżeli sprawy dotycza mnie lub mojej rodziny, dlatego tez czasami aktywnie sie udzielam tu i tam , wiesz taki frajer społecznik ;)ale chyba to lubie, na szczęcie głowna impreza już za mną dlatego teraz mogę oddać się cała "budowie" a dzieje sie u nas dość dużo , kładą się kafle w całym domu , lada dzień zacznniemy łazienkę i panele , wybrałam też wstępnie farby (czekam na wycenę) i to wszystko musi zakończyć się do połowy lipca postaram się dzisiaj pstryknąć foty podłogi Hej, a jakie farby wybrałaś? Pytam, bo również jestem tuż przed wyborem. Mam do Ciebie jeszcze pytanie o S.Resort - one są rektyfikowane? Na stronach internetowych nie znalazłam takiej informacji. Jaką fugę planujesz (grubość)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 20.06.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 farby wybraliśmy z firmy Hufgard Optolith mam nadzieję że będa ok ,na dniach je przywiozę ale malowac to bedziemy chyba dopiero w lipcu oj nie pamiętam czy S Resort jest rektyfikowana , poczytam na opakowaniu to ci napiszę, fugę będe chciała dać jak najmniejszą Nowa Galę Stonewood kładziemy na 1,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 21.06.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 farby wybraliśmy z firmy Hufgard Optolith mam nadzieję że będa ok ,na dniach je przywiozę ale malowac to bedziemy chyba dopiero w lipcu oj nie pamiętam czy S Resort jest rektyfikowana , poczytam na opakowaniu to ci napiszę, fugę będe chciała dać jak najmniejszą Nowa Galę Stonewood kładziemy na 1,5 mm Dałaś teraz z tymi farbami.. Pierwsze słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Kafle, malowanie - oj, dzieje się u Ciebie. Mam nadzieję, że niedługo się pochwalisz zdjęciami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.06.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Dałaś teraz z tymi farbami.. Pierwsze słyszę. w sumie ja też wcześniej o nich nie słyszałam , ale mój szwagierek ma z nimi do czynienia i bardzo chwalił , wzieliśmy od nich najpierw superelastyczny klej do kafli i nasz majster-kafelarz , który takze ich wczesniej nie znał i kręcił nosem przed nowościami bardzo sobie chwali dlatego też zaryzykowaliśmy farby, dzisiaj je przywieźli na razie stoja w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.06.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Kafle, malowanie - oj, dzieje się u Ciebie. Mam nadzieję, że niedługo się pochwalisz zdjęciami:) no coś tam sie dzieje , ale na efekty trzeba jeszcze troche poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.06.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 http://i55.tinypic.com/1044xmf.jpg tu kawałek podłogi na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.06.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 mefiko a tu zestawienie SResort (na zdjęciu mega rude wyszły) z Nord Ceram http://i54.tinypic.com/28rrpc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts