Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Finezja - wbrew pozorom :)

WERI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no hej mefi :D odpoczywałam troszkę , tzn pozwoliłam sobie na małe ogladanie France :yes: i zakochałam się w wiejskiej Francji , na ale budowa czekała i trzeba było wracać. przez ten czas Panowie zrobili niewiele teraz cos tam ruszyło ,a dokładnie zaczeli łazienkę i wiem , wiem wrzuce foty , jak tylko bedzie to jakos wyglądało.na razie przyznam ze podoba mi sie bardzo i cudniste Nord Ceramy i S.Resort

na razie brak czasu po wolnym na wszystko nadrabiamy zaległości w pracy i przy zakupach budowlanych:

musze wybrać fugi

zatwierdzic drzwi wew,

zakupić listwy przypodłogowe

itp,itd,......

no i gonic Panów przy robocie :rotfl:

a u ciebie coś ruszyło ,

no hej mefi :D odpoczywałam troszkę , tzn pozwoliłam sobie na małe ogladanie France :yes: i zakochałam się w wiejskiej Francji , na ale budowa czekała i trzeba było wracać. przez ten czas Panowie zrobili niewiele teraz cos tam ruszyło ,a dokładnie zaczeli łazienkę i wiem , wiem wrzuce foty , jak tylko bedzie to jakos wyglądało.na razie przyznam ze podoba mi sie bardzo i cudniste Nord Ceramy i S.Resort

na razie brak czasu po wolnym na wszystko nadrabiamy zaległości w pracy i przy zakupach budowlanych:

musze wybrać fugi

zatwierdzic drzwi wew,

zakupić listwy przypodłogowe

itp,itd,......

no i gonic Panów przy robocie :rotfl:

a u ciebie coś ruszyło ,

hej, ale zazdroszczę Ci wyjazdu. My w tym roku nigdzie się nie ruszymy:mad:

U nas prace zaczynają się w przyszłym tygodniu, będę pisała co i jak:D

No i czekam na zdjęcia!

dziękuję wam dziewczynki za mile słowa , wakacje faktycznie były super, ale niestety sie juz skonczyły trzeba było wracać i wciagnąć się w wir pracy i buuuuuudowy, myślalam że jak wróce to bedzie już prawie wszystko zrobione a efekt jest taki że jesteśmy nadal w "lesie" .tzn wszystko jest zaczete a nic tak naprawdę nie skonczone, nie wiem jak mój majster sie zz tym wszystkim chce uwinąć ale czas to sie juz mu powoli kończy a w sobote ma przyjechać stolarz i montowac drzwi no i potem schody , chyba ze znowu mi cos przesunie:(