agawi74 13.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Cześć Weri, właśnie co u Ciebie słychać? Będą foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 13.07.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 no hej mefi odpoczywałam troszkę , tzn pozwoliłam sobie na małe ogladanie France i zakochałam się w wiejskiej Francji , na ale budowa czekała i trzeba było wracać. przez ten czas Panowie zrobili niewiele teraz cos tam ruszyło ,a dokładnie zaczeli łazienkę i wiem , wiem wrzuce foty , jak tylko bedzie to jakos wyglądało.na razie przyznam ze podoba mi sie bardzo i cudniste Nord Ceramy i S.Resort na razie brak czasu po wolnym na wszystko nadrabiamy zaległości w pracy i przy zakupach budowlanych: musze wybrać fugi zatwierdzic drzwi wew, zakupić listwy przypodłogowe itp,itd,...... no i gonic Panów przy robocie a u ciebie coś ruszyło , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 13.07.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 hej aguś foty bedą ,bedą tylko jeszcze musze 1000 zdjęc z aparatu zrzucic , tych wakacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.07.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 hej aguś foty bedą ,bedą tylko jeszcze musze 1000 zdjęc z aparatu zrzucic , tych wakacyjnych Wakacyjne też mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.07.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 link ze słojami:D są różne wielkości, ja kupiłam średnie (4 l), ale i tak są sporeJa kupowałam tu, ale teraz gość wystawił 3 l.http://allegro.pl/sloj-do-kiszenia-ogorkow-3l-i1704934795.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 13.07.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 wakacyjne też będą bo ja juz na tyle zboczona jestem że przejezdżając przez Belgie to prawie same domy pstrykałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.07.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 wakacyjne też będą bo ja juz na tyle zboczona jestem że przejezdżając przez Belgie to prawie same domy pstrykałam już nie mogę się doczekać Domki w Belgii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 13.07.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 no witaj Weri też jestem ciekawa wrzucaj szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 14.07.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 no hej mefi odpoczywałam troszkę , tzn pozwoliłam sobie na małe ogladanie France i zakochałam się w wiejskiej Francji , na ale budowa czekała i trzeba było wracać. przez ten czas Panowie zrobili niewiele teraz cos tam ruszyło ,a dokładnie zaczeli łazienkę i wiem , wiem wrzuce foty , jak tylko bedzie to jakos wyglądało.na razie przyznam ze podoba mi sie bardzo i cudniste Nord Ceramy i S.Resort na razie brak czasu po wolnym na wszystko nadrabiamy zaległości w pracy i przy zakupach budowlanych: musze wybrać fugi zatwierdzic drzwi wew, zakupić listwy przypodłogowe itp,itd,...... no i gonic Panów przy robocie a u ciebie coś ruszyło , hej, ale zazdroszczę Ci wyjazdu. My w tym roku nigdzie się nie ruszymy:mad: U nas prace zaczynają się w przyszłym tygodniu, będę pisała co i jak:D No i czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.07.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Zdjęcia z urlopu mile widziane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.07.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 ok będzie na raty ly Franca czyli ja w Pariżu http://i54.tinypic.com/2i6yss4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.07.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 i pod Paryżem http://i52.tinypic.com/15f5gme.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.07.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 bo oczywiscie kazdy z nas jest dzieckiem http://i52.tinypic.com/j7g57p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.07.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 a tu prawdziwa Francja , któta mi podobała sie najbardziej http://i54.tinypic.com/fy21yb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 16.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 a tu prawdziwa Francja , któta mi podobała sie najbardziej http://i54.tinypic.com/fy21yb.jpg Ech, zazdroszczę Widzę, że mamy dzieci z podobną różnicą wieku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Nawet nei wiesz jak Ci zazdroszczę. Parę lat temu bylismy w Paryżu i było bosko! W zeszłym roku wybraliśmy sie do Prowansji i było jeszcze lepiej. Chociaż moim ulubionym magicznym miejscem i tak pozostanie Toskania. Ale się rozmarzyłam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.07.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 sliczna rodzinka super wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 hehe, ale fajne zdjecia:) Zwlaszcza przedostanie, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.07.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Bosskie zdjęcia, śliczna kobietka z Ciebie Weri i cudne masz dzieciaczki:DOstatnie zdjęcie z Francji jest super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.07.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 dziękuję wam dziewczynki za mile słowa , wakacje faktycznie były super, ale niestety sie juz skonczyły trzeba było wracać i wciagnąć się w wir pracy i buuuuuudowy, myślalam że jak wróce to bedzie już prawie wszystko zrobione a efekt jest taki że jesteśmy nadal w "lesie" .tzn wszystko jest zaczete a nic tak naprawdę nie skonczone, nie wiem jak mój majster sie zz tym wszystkim chce uwinąć ale czas to sie juz mu powoli kończy a w sobote ma przyjechać stolarz i montowac drzwi no i potem schody , chyba ze znowu mi cos przesunie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts