mefiko 23.07.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) mefi a u ciebie już zaczeli coś działać, czekam na wasze poczyniania Ruszamy od poniedziałku. A jakie wymiary będzie miała Twoja kabina? Bo wygląda na dosyć wąską. Zresztą u nas taka właśnie będzie -70x100 cm. Będzie gotowa, czy zamawiasz samą szybę? Ja robiłam ostatnio wyceny takich szyb prysznicowych. Powiem Ci, że był czas, że chciałam robić bardzo podobną łazienkę jak Twoja - z obudowana "drewnem" wanną i wnęką prysznicową. Dobrze, że koncepcja się zmieniła, bo miałybyśmy bliźniacze łazienki Napisz mi jeszcze coś o tych Twoich farbach, jak cenowo to wyszło i jak się maluje? Ciekawe co moi fachowcy powiedzą na grafitową farbę Edytowane 27 Lipca 2011 przez mefiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.07.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 mefi kabina jest taka standardowa 90X90 dlatego tez szukałam dokładnie takiego wymiaru płytki drewnopodobnej bo nie chciałam jej ciąć, i jestem z niej bardzo zadowolona , zdjecia tak naprawde nie oddaja uroku płytki sama kabine mam też gotową wybralismy Ravak-a , model wrzucałam parę stronek wczesniej z ta różnica że u mnie będą 2 ściany szklane tzn drzwi + ścianka , mam nadzieję że efekty pokaże juz w tygodniu Napisz mi jeszcze coś o tych Twoich farbach, jak cenowo to wyszło i jak się maluje? farby są ok , majster twierdzi ze porównywalne z tymi dobrymi a cenowo to my płacilismy coś ok 2000 tys na cały dom (oczywiscie kazdy ma inny metrarz , ale poszukam gdzies w moich zapiskach ile metrów zamawiałm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.07.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ciekawe co moi fachowcy powiedzą na grafitową farbę no jak to co będa pewnie stukac sie w głowę i 10000 razy pytac czy jestes tego pewna mój majster co chwile mi mówi , szara podłoga ,szare sciany ...... co Pani robi:jawdrop: i wogóle po co ja to malowałem moglismy te tynki zostawic a ja na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.07.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 a i jeszcze napomknę , drzwi sie u mnie dzis montują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.07.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 a teraz lece bo dzis w planie placki z cukini.......... takie mniammmm:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 23.07.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 a i jeszcze napomknę , drzwi sie u mnie dzis montują To przyspieszyłaś ostro! a teraz lece bo dzis w planie placki z cukini.......... takie mniammmm Smacznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 a i jeszcze napomknę , drzwi sie u mnie dzis montują Mam nadzieje, że będą FOTY;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 03.08.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ojojoj cos mnie powoli trafia nasz pan majster cos mi nawala , robota idzie tak powoli że efektów nie widać ,niby wszystko zaczte a nic nie skończone powoli tracę cierpliwość do niego, terminy koncowe ciągle przesuwa a końca nie widać co do drzwi i schodów to mam nadzieję że wrzucę jakieś foty już w weekend, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.08.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Weri, dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu takie zmiany. Łazienka cu-dow-na!!! Zbieram szczękę z podłogi:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 06.08.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 dzieki agalind ale do cudowności jeszcze jej daleko, bo prawie od miesiąca stoi w stanie nie ruszonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dla mnie powalająca. Super wygląda to połączenie. Pozdrawiam i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Właśnie zobaczyłam, że Ty jesteś "pomorzanka na śląsku". Z której części Pomorza Cię wywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 08.08.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Weri, jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 08.08.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Właśnie zobaczyłam, że Ty jesteś "pomorzanka na śląsku". Z której części Pomorza Cię wywiało? oj wywiało ,wywiało .....z zachodniej ,urodziłam się nad tamtejszymi pieknymi jeziorami dosłownie a mieszkałam nad samym morzem przez kilkanaście z rodzicami w Dziwnowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 08.08.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Weri, jak postępy? no u mnie powoli , ale co u ciebie moja mefi droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 oj wywiało ,wywiało .....z zachodniej ,urodziłam się nad tamtejszymi pieknymi jeziorami dosłownie a mieszkałam nad samym morzem przez kilkanaście z rodzicami w Dziwnowie Myslałam, że mieszkałyśmy jakoś po sąsiedzku, ale ja z drugiej strony, bo z Trójmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 08.08.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Myslałam, że mieszkałyśmy jakoś po sąsiedzku, ale ja z drugiej strony, bo z Trójmiasta. no faktycznie troche z drugiej strony :Dale morskie klimaty zawsze te same:wave: a jak pogoda dzisiaj w Trojmieście bo moje male dziewcze na koloni wlasnie w waszej okolicy przebywa, a dokladnie w Jantarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Trochę wieje, ale słonecznie. Na mierzei pewnie dobrze się bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 11.08.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no u mnie powoli , ale co u ciebie moja mefi droga My jesteśmy chyba przy końcówce, myślę że do 22.08 ekipa już się zawinie i będzie można się urządzać. MUSIMY do końca sierpnia się przeprowadzić,ale na 100% nie będziemy mieli umywalki w dużej łazience (czekamy na szafkę), kabiny którą zamówiliśmy u szklarza, większości mebli, szaf itp. Ale jakoś przeżyjemy:P Graffio super się prezentuje, trochę narzekał glazurnik przy szlifowaniu narożników, że twardy. Ogólnie mam wrażenie, że tylko nam się podoba:bash: Podstawowe pytanie glazurnika było, czy jakieś dekory będą, a góra to jak wykończona? Listwa jakaś ozdobna będzie? I w ogóle, Pani, to jak goły tynk wygląda.. a w sklepach mają takie piękne teraz serie do łazienek, z dekorami, we wzory itp. A wy na kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 13.08.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 no to super mefi poleciałaś z tym wszystkim ekspresowo, mam nadzieję że wrzucisz jakieś foty i pochwalisz sie efektem u nas wszystko idzie bardzo powoli za bardzo powoli, wstepnie chaciałm się przeprowadzać w łasnie w ten weekend, ale niestety jeszcze dużo rzeczy przed nami ,najgorsze jest to ze łazienki staneły w miejscu a bez tego ani rusz w tym tygodniu latałm za lampami i nawet , z wielkimi dylematami , zakupiłam juz prawie wszystkie z rzeczy wykonanych to mamy juz schody i poręcze , jak dla mnie prezentują sie super , sa bardzo proste ale takie własnie chciałam, niestety foty nie bardzo osiagalne bo całe schody sa obecnie zabezpieczone i oklejone aby sie nie niszczyły mamy juz takze zamontowane drzwi , czekam tylko na załozenie klamek, ale to juz we wtorek sie dokona jest takze prawie zakończone dolne WC całe piekne w Mugatach połaczone z drwnopodobnym ciemnym Stonewoodem z NG , zakochana jestem w nich po uszy brak tylko w nim sufitu, załozonej armatury , szafki ,lustra i lampki (wszystko to oczywiscie jest zakupione czeka tylko na zmiłuj się ) pomalowane sa wszystkie pomiszczenia na raz , niektóre nawet juz na dwa no i u góry prawie wszedzie sa juz listwy przypodłogowe jak widzicie wszędzie mi się powtarza słowo PRAWIE co oznacza wiecie prawie czyli dla mnie niedokończone= dooopa z przeprowadzką a wrzesień tuż,tuż jeżeli nawet przy dobrych wiatrach uda nam sie to jakos w tym miesiacu ogarnac to i tak napewno nie będę miała zrobionej kuchni i wiekszasci mebli, ale i tak byłabym BARDZO zadowolona ze to JUZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts