WERI 16.08.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Widzę moje kolory! Czekam na więcej! kolory u nas bardzo monotematycznie , wszędzie szaaaaro i gdzieniegdzie decha , za to u "młodziezy" i w pokoju psów bardzo kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.08.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 wszystko pięknie się komponuje u Ciebie już nie mogę się doczekać efektu końcowego lub chociaż z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 16.08.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 wszystko pięknie się komponuje u Ciebie już nie mogę się doczekać efektu końcowego lub chociaż z kuchnią dzieki słońce , ale z kuchnia ......mówisz ..... no to będzie problem bo to juz naprawdę będzie efekt koncowty na razie musze na nią zarobić, i jakos tak cięzko mi się planuje jak nie mam na ten etap jeszcze kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.08.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Weri ty piszesz, że cię wykończeniówka wykańcza, a ja już bym chciała być tak wykończona pięknie jest, dużo drewna, bardzo mi się podoba Co do zarobienia na poszczególne etapy, to wiem coś o tym u nas ten system od początku budowy a nawet jeszcze wcześniej, bo jeszcze zbieranie na działkę Co do pomysłu na kuchnię to przeceiż musisz wiedzieć ile masz zarobić i odłożyc na ten cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 kolory u nas bardzo monotematycznie , wszędzie szaaaaro i gdzieniegdzie decha , za to u "młodziezy" i w pokoju psów bardzo kolorowo No właśnie te szarości mi się podobają. Chcialabym żeby u mnie było już szaro a tam ciągle brzoskwiniowy rządzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 17.08.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Weri ty piszesz, że cię wykończeniówka wykańcza, a ja już bym chciała być tak wykończona pięknie jest, dużo drewna, bardzo mi się podoba Co do zarobienia na poszczególne etapy, to wiem coś o tym u nas ten system od początku budowy a nawet jeszcze wcześniej, bo jeszcze zbieranie na działkę Co do pomysłu na kuchnię to przeceiż musisz wiedzieć ile masz zarobić i odłożyc na ten cel msdracula nawet nie wiesz jak to szybko leci, wkrótce i ty zaczniesz się wykańczać,kazdy etap budowy cieszy niezmiernie, kazdy tez czeka na wykańczanie sie, ale przy koncowce jesteśmy chyba bardziej niecierpliwi , chcielibysmy mieć juz to za soba i marzymy o chwili kiedy usiadziemy na swoim tarasie i z lampka wina będziemy z nostalgia wspominać czas budowy;) jezeli chodzi o kuchnie to projekt już wstępnie mam , niestety wycena za same meble troche mną wstrząsneła:jawdrop: jak dla mnie wychodzi to troche dużo , więc powoli zaczynam szukać tańszego wykonawcy, niestresuję się tym zbytnio bo i tak plamowałam zamieszkanie bez zrobionej kuchni, jak zarobie to se zrobie taką jaka mi się marzy , na teraz muszę zakupić tylko lodówkę i płytę ind. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 17.08.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 No właśnie te szarości mi się podobają. Chcialabym żeby u mnie było już szaro a tam ciągle brzoskwiniowy rządzi;) jak jest już brzoskwiniowy to i tak nie jest źle,pamiętaj ze brzoskwinie szybko zmieniaja kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 24.08.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No ja Cię kręcę, ale tu się dzieje, łazienkowe plytki cudne, a szara ściana najpiękniejsza - pasuje do moich psów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 30.08.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 hi Saskja , dawno cię umnie nie było ściana faktycznie rownie piekna jak twoje psiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 30.08.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 a na budowie mamy same opóźnienia , najpierw było podejżenie nieszczelnej intalacji wodociagowej , a dokładnie rury odpływowej w łazience, po wielu eksperymentalnych próbach wyglada ze jest ok i moze wreszcie łazienka sie dokończy teraz mamy problemy z farbą i jedno jest pewne w sierpniu sie nie wprowadzę ogłosiłam natomiast casting na sprzet AGD, decyzja cieżka bo oczywiscie ma być dobry i tani czyli jaki ? sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.08.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Oj, wielka szkoda Weri, że macie takie różne perypetie... Czasami tak bywa. Mam nadzieję, że jak nie sierpień, to wrzesień- nie ma tego złego, nie martw się Sprzęty to rzeczywiście twardy orzech do zgryzienia, ja jednak stawiam na lepsze bo wiem, że są na lata. A jakie wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.08.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 wszystko się ułoży rzadko się zdarza żeby obyło sie bez komplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 31.08.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 a na budowie mamy same opóźnienia , najpierw było podejżenie nieszczelnej intalacji wodociagowej , a dokładnie rury odpływowej w łazience, po wielu eksperymentalnych próbach wyglada ze jest ok i moze wreszcie łazienka sie dokończy teraz mamy problemy z farbą i jedno jest pewne w sierpniu sie nie wprowadzę ogłosiłam natomiast casting na sprzet AGD, decyzja cieżka bo oczywiscie ma być dobry i tani czyli jaki ? sama nie wiem WERI, ja się tym czasem żegnam, jak mnie podepną pod net to się odezwę. Dzisiaj się przeprowadzamy, częściowo na plac budowy:bash: Ale nie mamy wyjścia. Ja AGD kupowałam również w sposób podobny, czyli w miarę dobry, wizualnie mi odpowiadający i nie za drogi. Padło na Boscha i Siemensa. Kuchnię, tj. piekarnik, indukcja, lodówka, zmywarka zmieściłam w kwocie 5500 pln. Trzymam za Ciebie kciuki, wiem jak to jest, u nas ostatnie dni również pod górkę (nawet Graffio zostało częściowo skute...) . Ja trzymam się jedynie myśli, że to przecież tylko rzeczy materialne, a najważniejsze że my i dzieci jesteśmy zdrowi - a było chwilowo nieciekawie. Pozdrawiam i mam nadzieję, że przy kolejnej mojej wizycie będziesz już mieszkała w pięknym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 31.08.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 ojjj dziękuję wam dziewczęta za dobre słowo, przez to wszytsko to nawet pisać na FM mi się czasami nie chce , bo musialabym ciągle narzekać , a tego nie lubię zaciskam zęby i powtarzam sobie ze to juz bliżej niz dalej, ale wystarczy że ktokolwiek wyleci do mnie z tekstem : co jeszcze nie mieszkacie ? lub no kiedy przeprowadzka ? to wybucham jak granat, bo tak naprawdę mam tego szczerze dość ale dobrze ze są dobre duszyczki które to rozumieja i potrafia podnieść na duchu....... tak ,tak wy no koniec tego użalania się nad sobą, sprzeta nad którym myślałam to właśnie Bosh albo Samsung chodzi mi po głowie takze Whirlpool a zakupić muszę wszystko tzn:płytę ind. piekarnik,mikrowele, lodówkę, zmywarke i okap i tak jak z płyta ind. to chyba problemu nie będzie,z okapem też, lodówka hmmm... zwykła nie zabudowana z No Frostem i w miare pojemna, mikrowelę wezmę chba jakąś zwykłą bo od niek wiele wymagać nie będę a cena z boshh ok 2000 troche mnie przeraziła jak za taki g... sprzęt no i nie mam pojecia czym sie kierować przy wyborze zmywarki i piekarnika w piekarniku ponoc dobrze jest gdy jest jakieś 3D niekoniecznie termoobieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 31.08.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) no i nie wspomne o pralce i telewizorze niby banały a wybór tak ogromny Mefijak fajnie że juz sie przeprowadzacie , mam nadzieję że szybko oddadzą ci neta bom ciekawa waszych wnętrz niesamowicie, no i jak tam maly szkolniak odnajduje się w nowym środowisku , ja od kilku dni wykupuję wszystkie słodycze w marketach moje dziewczę zażyczyło sobie najwieksza tytę no i teraz trzeba ją wypełnić Mefi czekam na Ciebie Agawi Słońce tak się rozczuliłam Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez WERI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.09.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jesteście już naprawdę blisko i musicie znaleźć w sobie jeszcze trochę siły. Pewnie po czasie z tych problemów będziecie się śmiali:hug: A nie myślałaś o piekarniku z mikrofalą w jednym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 03.09.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 hej agalind wiem ze to juz koncówka ale nasze obecne warunki w jakich pomieszkujemy i ten czas przeprowadzki który sie ciągle przeciaga odbija sie jednak na zdrowiu, głownie na psychice, oczywiscie staram się nie załamywać i ciagle uczyć się cierpliwości i pokory, takie życie wczoraj na szybko malowalismy piwnicę , bo dzisiaj ma przyjechać Eko-groszek , musimy jeszcze tylko skonstuować jakis fajny wsyp aby ułatwić sobie prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 03.09.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 A nie myślałaś o piekarniku z mikrofalą w jednym? nie wiem, ale jakoś nie przekonują mnie takie połaczenia 2w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Wierzę, ze dacie radę i trzymam za Was mocno kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 nie wiem, ale jakoś nie przekonują mnie takie połaczenia 2w1 Ja też nie lubię CZasami jedno z urządzeń się zepsuje i jest kłopot z całością Weri, szukaj promocji i lepiej zamów wszystko u jednego sprzedawcy. Łatwiej wtedy o rabat:D A w ogóle to jak tam na froncie robót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts