WERI 02.11.2011 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 a no i teraz wisienka na torcie KONKURS ogłaszam,tzn.pomoc potrzebna jest okno , jest łuk , jest wieczor i trzaby światło palić, no i wypadałoby może coś w tym oknie zawiesić co by tak cała wiocha Big B nie miała za free no i jest problem co i jak ,i oczywiscie za ile ? tak żeby ładnie i prostolinijnie to wygladało, od razu zaznaczam że ja do szycia ma 2 lewe ręce i wszyscy wokół też foto okna http://i41.tinypic.com/ifzmvt.jpg http://i44.tinypic.com/2rd8byx.jpg niebawem konkurs kolejny z cyklu kuchnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.11.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Widzę, ze humor Ci dopisuje;) Jak już sprzątasz, to przeprowadzka coraz bliżej:) Nie wiem, co Ci doradzić za zasłony. Nie dość, że okno łukowe, to jeszcze w lukarnie. Nie mogłaś czegoś prostszego wymyślić PS. Jak ogłosiłaś konkurs, to pomyślałam, że robisz casting na mycie okien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 04.11.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 humor mówisz..... a cóż innego mi pozostało , zresztą moją wadą jest niepoprawny optymizm, nawet jak jest ciężko to doszukuje sie pozytywnych stron a sprzątanie nowego domku mimo niewolniczej pracy daje mega satysfakcje, ja to juz na etapie wylewek najlepiej bym codziennie z miotłą latała a co dopiero teraz jak mam juz co myć casting na mycie okien czemu nie, ja agalind z checią umyje twoje piekne narożne okienka , jak tylko ty zajmiesz sie moimi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.11.2011 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 p.Klimosz Ling Duo 25 został powołany do życia walczymy z nim powoli, walczymy,................ a walka ta nierówna wczoraj pokonał nas w przedbiegach , ale dzisiaj my dalismy mu popalić (dosłownie:)) czekamy na rezultaty mam nadzieję ze teraz to juz będzie gorąco a w skrócie to uruchomiliśmy piec , bynajmniej tak nam sie wydaje i walczymy z ustawieniami ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Weri, ja idę do Ciebie już 3 dzień Fajnie, że wróciłaś i że są postępy:yes: I co piec już grzeje? Z tym oknem łukowym, to troszkę jest kłopot, bo ja tam nie widzę miejsca nawet na łukowy karnisz. Najlepiej chyba to jakaś roleta mocowana do ramy okna po łuku:)I kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.11.2011 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Weri, ja idę do Ciebie już 3 dzień eee ... to nic dziwnego , bo ja to teraz na WIESI mieszkam:) ojjjj OKNO Łukowe jest całkiem niefajne , bardzo sie gniewamy na siebie a tak na poważnie propozycje są nastepujące: 1.żaluzja plisowa , zsuwana tylko w dół 2.żaluzja drewniana , j.w. 3. załony na karniszu linowym, problem tylko w tym jak mądrze umiescić tam zasłony ogólnie jest wygodnicka i staram sie unikać wszelakich zasłono -firanek ,ale w tym przypadku ,jest to pokój córki, zasłony ew. firanki byłyby usprawiedliwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.11.2011 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 a piec ciągle oswajamy, i na razie rozgladam się za jakimiś mądrymi czujnikami czadu Aguś moja mądra doradczyni zerknij jakbyś mogła na wątek o projektach kuchni (cos tam gzdies wrzuciłam) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Weri, rozumiem Twoją manie sprzątania, bo u mnie wylewki jeszcze świeże, a ja chodzę i kazdy pylek z podłogi zbieram . PS. Zastanowię sie nad tą propozycją zamiany w myciu okien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 a piec ciągle oswajamy, i na razie rozgladam się za jakimiś mądrymi czujnikami czadu Aguś moja mądra doradczyni zerknij jakbyś mogła na wątek o projektach kuchni (cos tam gzdies wrzuciłam) pozdr Werusia ale jaki wątek... nie mogę znaleźć... :(A nie możesz tutaj zapodać to coś wspólnie wymyślimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 24.11.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 agalind sprzataj sprzątaj kiedyś trzeba zacząć sie przyzwyczajać :cool:przyznasz ze radośc daje to ooogromną no a z tymi oknami to ja się jednak zastanowie bo moje to już tak jakby umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 24.11.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Werusia ale jaki wątek... nie mogę znaleźć... :(A nie możesz tutaj zapodać to coś wspólnie wymyślimy:yes: ok, ale wrzuce jak pan stolarz podeśle coś nowego, bo to co miałam wcześniej było bardzo ogólne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 24.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 no.. no...i ciepło już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) http://img38.imageshack.us/img38/5968/christmasl.png Edytowane 22 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.12.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.kartki.pl/kartki/wp-content/uploads/2011/12/swiatecznie_radosnie_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.12.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam sie poświątecznie, ale widzę, ze sie gdzieś zapodziałaś Pewnie przeprowadzka i święta w nowym domu? Napisz co tam u Was słychać i jak się mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 29.12.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 dzię ki bardzo za zyczenia, jak sie domyslacie juz mieszkam jest super , tylko nie mam netu jeszcze pozdrawiam Nowo Rocznie i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 08.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dzię ki bardzo za zyczenia, jak sie domyslacie juz mieszkam jest super , tylko nie mam netu jeszcze pozdrawiam Nowo Rocznie i spełnienia marzeń WERI, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Super, że wreszcie mieszkacie! I czekam na zdjęcia, najbardziej mnie interesuje, z oczywistych względów, jak wyszła łazienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nieładnie się tak długo nie odzywać Rozumiem, ze dom Cię pochłonął Pokaż zdjęcia, to może wybaczymy nieobecność i zaniedbywanie dziennika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Weri. gdzie sie podziewasz? Chyba nadszedł czas żeby odkurzyć dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołego Alleluja! http://www.slonecznydwor.pl/imgk1_/informacje/wielkanoc2012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts