Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Finezja - wbrew pozorom :)

WERI

Recommended Posts

a no i teraz wisienka na torcie :bye: KONKURS ogłaszam,tzn.pomoc potrzebna

jest okno , jest łuk :p , jest wieczor i trzaby światło palić, no i wypadałoby może coś w tym oknie zawiesić co by tak cała wiocha Big B nie miała za free

no i jest problem co i jak ,i oczywiscie za ile ? tak żeby ładnie i prostolinijnie to wygladało, od razu zaznaczam że ja do szycia ma 2 lewe ręce i wszyscy wokół też:)

foto okna

http://i41.tinypic.com/ifzmvt.jpg

http://i44.tinypic.com/2rd8byx.jpg

niebawem konkurs kolejny z cyklu kuchnia:bye:

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, ze humor Ci dopisuje;) Jak już sprzątasz, to przeprowadzka coraz bliżej:)

Nie wiem, co Ci doradzić za zasłony. Nie dość, że okno łukowe, to jeszcze w lukarnie. Nie mogłaś czegoś prostszego wymyślić;)

PS. Jak ogłosiłaś konkurs, to pomyślałam, że robisz casting na mycie okien;)

humor mówisz..... :) a cóż innego mi pozostało , zresztą moją wadą jest niepoprawny optymizm, nawet jak jest ciężko to doszukuje sie pozytywnych stron

a sprzątanie nowego domku mimo niewolniczej pracy daje mega satysfakcje, ja to juz na etapie wylewek najlepiej bym codziennie z miotłą latała

a co dopiero teraz jak mam juz co myć ;)

casting na mycie okien czemu nie, ja agalind z checią umyje twoje piekne narożne okienka , jak tylko ty zajmiesz sie moimi:wiggle:

• 2 weeks później...

p.Klimosz Ling Duo 25 został powołany do życia :stirthepot: walczymy z nim powoli, walczymy,................ a walka ta nierówna

wczoraj pokonał nas w przedbiegach , ale dzisiaj my dalismy mu popalić (dosłownie:)) czekamy na rezultaty mam nadzieję ze teraz to juz będzie gorąco

a w skrócie to uruchomiliśmy piec , bynajmniej tak nam sie wydaje :) i walczymy z ustawieniami .......:(

Weri, ja idę do Ciebie już 3 dzień:lol2: Fajnie, że wróciłaś i że są postępy:yes::D

I co piec już grzeje? Z tym oknem łukowym, to troszkę jest kłopot, bo ja tam nie widzę miejsca nawet na łukowy karnisz.:( Najlepiej chyba to jakaś roleta mocowana do ramy okna po łuku:)I kiedy przeprowadzka?:D

Weri, ja idę do Ciebie już 3 dzień:lol2:

eee ... to nic dziwnego , bo ja to teraz na WIESI mieszkam:)

ojjjj OKNO Łukowe jest całkiem niefajne , bardzo sie gniewamy na siebie :D

a tak na poważnie propozycje są nastepujące:

1.żaluzja plisowa , zsuwana tylko w dół

2.żaluzja drewniana , j.w.

3. załony na karniszu linowym, problem tylko w tym jak mądrze umiescić tam zasłony :bash:

ogólnie jest wygodnicka i staram sie unikać wszelakich zasłono -firanek ,ale w tym przypadku ,jest to pokój córki, zasłony ew. firanki byłyby usprawiedliwione

a piec ciągle oswajamy, i na razie rozgladam się za jakimiś mądrymi czujnikami czadu

Aguś moja mądra doradczyni zerknij jakbyś mogła na wątek o projektach kuchni (cos tam gzdies wrzuciłam)

pozdr :hug:

Werusia:hug: ale jaki wątek... nie mogę znaleźć... :(A nie możesz tutaj zapodać to coś wspólnie wymyślimy:yes:

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
dzię ki bardzo za zyczenia, jak sie domyslacie juz mieszkam jest super , tylko nie mam netu jeszcze

pozdrawiam Nowo Rocznie

i spełnienia marzeń

WERI, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Super, że wreszcie mieszkacie!

I czekam na zdjęcia, najbardziej mnie interesuje, z oczywistych względów, jak wyszła łazienka:)

• 2 weeks później...
  • 2 months później...