Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Finezja - wbrew pozorom :)

WERI

Recommended Posts

http://www.gifownik.pl/gify_new/swieta/b-narodzenie/59.gif

"Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny,

Przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie,

Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny

Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie."

C.K.Norwid

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najlepszego z dotychczasowych,

wypełnionego szczęściem i radością,

optymizmem i samymi uciechami Nowego Roku 2011

życzy Pola z rodzinką!

http://greetingscraps.disk9.com/orkut/123%20greetings%20scraps%20ecards/Animations/Happy%20New%20Year/b94/mybusiness/Holidays/New%20Year/HappyNewYear-1.gif

Edytowane przez pola08

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

oj tak tak przed burzą ,ale nie do końca tą budowlaną ......... normalnie umarłam w natłoku spraw, obecnie podjełam się nowej inicjatywy i cierpię na totalny brak czasu,

no a wiosnę cos czuję w kosciach i budowania ciag dalszy należałoby zacząć, ale na razie zamroził nas elektryk , no i dopiero wtedy jak odpuści śnieg możemy polecieć z wodą i jak finanse pozwolą ,(a robimy wzsystko co w naszej mocy ), zaczniemy się wykańczać na dobre :)

Nooo jesteś wreszcie... :D:D Finnase ważna rzecz. Mam nadzieję, że się nie przepracowujesz i że ruszycie pełną parą na wiosnę z dalszym budowaniem. Wiosna już niedługo :lol2:http://forum.barcis.pl/images/smilies/motylek.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiat1.gif

Witaj Iza30 cięszy mnie to ze ci sie spodobały nasze wejśćiówki :) kolor oczywiscie złoty dąb ale nazwy producenta nie pamiętam :( poszukam gdzies w papiurach to Ci napisze

parapety oczywiście drewniane i zamawiane u tych samych kolesi co sprzedawali drzwi , oni natomiast zamawiali to u jakiegoś zaprzyjaźnionego stolarza, i jakimś cudem dopasowało się idealnie do okien które były calkiem z innej firmy niz reszta

Hi agawi no niestety problem w tym że się meeeega przepracowuje w ostatnim czasie, ale sama tego chciałam, postanowiłam że rok 2011, to rok wielkich zmian , i właśnie to wszystko zaczyna się dziać , a do tego cel najwyzszej wagi - Przeprowadzka i co za tym idzie wolność :)

pozdrawiam cię serdecznie i lecę zobaczyć co tam u Ciebie

no a potem dalej do pracy :(

• 3 weeks później...

Z tym mega przepracowaniem to nie przesadzaj WERI :mad::mad: bo nie starczy Ci sił na wiosenny, budowlany sezon:lol2:

Wiem, wiem, że kaska potrzebna,ale zdrówko też ważne:yes:

Na wzmocnienie zostawiam garść witaminek :p

http://provitam.files.wordpress.com/2010/06/fruits.jpg

dzięks Agawi tego mi wlaśnie potrzeba :)

a z tym przepracowanim wiesz jak to jest ,jakos nie potrafię spokojnie na ty...u usiedzieć więc jak jest za spokojnie to ja zawsze sobie jakąś robote wynajdę zresztą przy 2 pociechach , do tego 2 etatach na brak zajęć nie narzekam ....no i do tego budowa :)

• 3 weeks później...

uwga,uwaga ogłaszam wszem i wobec ze mamy wreszcie prąd :) :) :) :) wytęskniony upragniony wyczekany

i pojawił sie u nas jeszcze nowy lokator taki jeden co się nazywa "Klimosz" i ponoć "facet " ma nas super rozgrzewać :)

ulokował sie już nawet w piwnicy , 6 chłopa go tam odprowadzało , a co się przy tym wyprawiało ..........

teraz kolej na wodę,

pojawił sie u nas jeszcze nowy lokator taki jeden co się nazywa "Klimosz" i ponoć "facet " ma nas super rozgrzewać :)

ulokował sie już nawet w piwnicy , 6 chłopa go tam odprowadzało , a co się przy tym wyprawiało ..........

teraz kolej na wodę,

Witaj WERI:) U nas odwrotnie: mamy już wodę, a na Klimosza czekamy;) Mam nadzieję, że to dobry wybór. Chociaż z facetami, to nigdy nie wiadomo:)

witaj lilan w moich progach , widzę że jestescie juz nieco dalej niz my , ale mamy podobny plan przeprowadzki z ta róznicą że my we wrześniu to juz musimy sie przenieść do nowego dmoku , nawet jeżeli nie będzie wykończony.

A jak to będzie z Panem Klimoszem to zapewne pokaża nam kolejna zima, na razie wałkujemy grzejniki :)