agawi74 20.03.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ooooo to widzę, że sezon budowlany rozpoczęty Prąd hurraaa:wave: Pamiętam naszą radość, jak nam prąd podłączyli Czyli w tym roku przeprowadzka, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 20.03.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 agawi innej opcji nie zakladam, moja malutka dziewczynka (kiedy to było jak ona była malutka ) zaczyna w tym roku edukację szkolna i musi gdzieś bidula sie podziać tzn, przydałby się własny kąt do nauki bo tu gdzie teraz mieszkamy porażka na najbliższy miesiąc plany budowlane mamy dość ambitne i mocno skonkretyzowane , czyli woda , szambo i uruchomienie kotłowni , kolejnym etapem będa kafle i łazienki ..... a co z tego wyjdzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 WERI będzie dobrze- musi być! Jak dziewczyna idzie dopiero do szkoły- to nadal jest malutka... Trzymam kciuki za szybkie postępy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 20.03.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 agawi ale ona ma już 4 narzeczonych ........ buuuuuu , a taka malutka niedawno była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 agawi ale ona ma już 4 narzeczonych ........ buuuuuu , a taka malutka niedawno była 4 narzeczonych http://www.matrax.net/forum/images/keny/rotfl.gif No ta dzisiejsza młodzież to szybciej jakoś dojrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 20.03.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ta ... 6 latki obecnie sa bardzo kochliwe całe szczęście 3 latek ma tylko 1 narzeczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ta ... 6 latki obecnie sa bardzo kochliwe całe szczęście 3 latek ma tylko 1 narzeczoną Ani się nie obejrzysz, jak teściową zostaniesz http://www.matrax.net/forum/images/keny/oops.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 22.03.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 ta ... 6 latki obecnie sa bardzo kochliwe Oj, tak:) Niektóre nawet chciałyby być traktowane jak księżniczki, np. moje niespełna sześcioletnie dziecię zapytało wczoraj: "Mamo, a czy jak panowie skończą budować nasz dom, to mogą obok wybudować zamek?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 22.03.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Ani się nie obejrzysz, jak teściową zostaniesz http://www.matrax.net/forum/images/keny/oops.gif już sie tego boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 22.03.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Oj, tak:) Niektóre nawet chciałyby być traktowane jak księżniczki, np. moje niespełna sześcioletnie dziecię zapytało wczoraj: "Mamo, a czy jak panowie skończą budować nasz dom, to mogą obok wybudować zamek?" mocne lilan, uwielbiam te ich teksty teraz już wiecie jakie sa kolejne prace budowlane do wykonania, ale może księzniczka zadowoli się drewnianym zamkiem w ogrodzie , takim wiesz ze zjeżdzalnią itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.03.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Tylko taki wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 26.03.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 u nas w temacie budowlanym przymierzamy się do robienia balkonów, jakąś szczelinąmiedzy oknem dostaje sie woda musimy szybko połozyć płytki na balkonach ,zeby nie wchodziło to na sciany bo suchutkie i pija wodę jak nic, a tu na dniach gipsy zaczną kłaść ..... i nie dobrze by sie działowięc w ostatnich dniach ruszyliśmy w poszukiwaniach odpowiednich płytek , największym problemem okazalo się odpowiednie wykończenie balkonów tak aby woda nie spływała po ścianie wykuszu.przy okazji ogladneliśmy płytki do salonu, mocno się zastanaiwamy nad nową galą Stonewood kolor jasno szary 30X60nigdzie tylko nie mogę znależć wizualizacji w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Hej WERI:), no co ja czytam- sezon budowlany rozpoczęty, tak? Jeżeli mogę Ci doradzić, to pod płytki balkonowe i klej najlepiej połóżcie jeszcze hydroizolację przeciwwilgociową. To taka specjalna masa, jak guma- ciężko sie kładzie, ale warto. Co do wykończenia balkonów i uchronienia elewacji przed brudem- próbowaliśmy, ale i tak jest trochę brudna. Chyba nie ma na to rady. Jeszcze u nikogo nie widziałam czystej elewacji w dole balkonu:P:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 04.04.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 oj nareszcie cos się dzieje na tej budowie obecnie lecimy z gładziami, balkony jeszcze nie zakończone a tu pogoda siś coś nie teges zrobiła no i moja największa bolączka , brak koncepcji na łazienki w mieszkaniu jednak było o wiele prościej , a tu jakaś taka czarna dziura w głowie, zero pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 04.04.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 a tu prosze bardzo pan Klimoszek http://i53.tinypic.com/j93klk.jpg czeka sobie na pana instalatora oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 04.04.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 a tak teraz wygladamy na wiosnę - finezyjnie http://i56.tinypic.com/10nexqp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 a tak teraz wygladamy na wiosnę - finezyjnie http://i56.tinypic.com/10nexqp.jpg Śliczny domek WERI A jaki styl planujesz w łazience? Kolorystyka? Chętnie pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 06.04.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 hej agawi pomoc jaknajbardziej wskazana jaki styl hmmmm.......ciężko powiedzieć, zapewne nie chcę mega minimalistycznych wnętrz czyli tzw.nowoczesnych bliżej mi do stylu skandynawskiego, jeszcze nie tak dawno mocno myślałam o kuchni w stylu prowansalskim, takim bardziej sielankowym ale kobieta zmienną jest i tak naprawdę boję się braku konsekwencji w wyborze dodatków reasumując najbardziej odpowiedni jest chyba dla mnie styl eklektyczny, tutaj oczywiście ryzyko - mega kiczu, no ale cóż najważniejsze żeby nam pasowało ogólnie podstawą kolorystyczną ma być u nas wszem ostatnio panująca szarość i drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 06.04.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 oczywiście określiłam całokształt domu ale łazienka jakoś musi sie w tym komponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.04.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Melduję się, ślad po sobie zostawiam. Domek śliczny:) Wykusze uwielbiam. A ile przestrzeni... ojoj:) Gdzie mniej więcej się budujecie? Ja będę miszkać blisko Tarnowskich Gór:)Buziaki P.S. zdjęcia psaków, gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts