WERI 24.04.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Święta świętami a ja ciągle nie mam koncepcji na dolny WC tzn jakaś tam miałam ale po zapoznaniu się z cena wybranych przezemnie płytek to cieszyłam się że siedzę. Tak to jest jak wybierze się cos mało popularnego i sprzedawca moze sobie windować cenę. Moim wyborem były płytki Sant'Agostino kolekcja Light, takie sliczniusie "kawowe" imitacje płytek cegiełek. Najgorsze to że nie potrafię znaleźć odpowiednika w ludzkiej cenie i już sama nie wiem cóż innego tam dać. taki maly WC-ecik a taki duuuży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 24.04.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Ach i jeszcze przyznaję sie bez bicia że w przedswiateczny piąteczek zakupilismy płytki do górnej Łazienki, miały być szare Signumy z NG a wyszło na to ze kupiliśmy nadto piękniejsze szaraczki z Nord Ceram Graffio Grau 30x60. Przyznaję ze szarość mają cudowną , mam tylko nadzieję że w obróbce będzie wszystko OK. I jeszcze sobie wyobraźcie że cenę miały całkiem przyzwoitą , na Signumy utargowaliśmy extra cenę a te kupilismy i tak jeszcze kilkanascie zł taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.04.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Dzien dobry, przeleciałam:) twoj dziennik na bezdechu. Inspiracje piękne, kroi się fajna chata...tak trzymaj Pozdrawiam i zyczę szybkiej wprowadzki po tylu przerwach,( jakbym czytała o sobie - ciągle coś, jak nie urok to sracz..a ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 29.04.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Witaj Musi.... mam wielka nadzieję że teraz będzie juz tylko lepiej, chociaz kłody wciąż rzucane sa nam pod nogi, ale jak to się mówi co nas nie zabije to nas wzmocni. u nas jakoś tak w życiu bywa ze ciągle się nam coś prztrafia.ksiązkę można pisać, gdy wprowadzaliśmy sie do mieszklania w bloku to mieliśmy także sporo ciekawych, wręcz nieprawdobodobnych historii kiedyś je moze tu opisze ( jak już skończymy budowę było tak że aż z sąsiadem spotkaliśmy sie w sądzie obecnie na budowie mamy problem z odnalezieniem sieci wodociągowej tzw.wiejskiej , która idzie przez naszą wioseczkę, wszyscy są do niej podłączeni i z niej korzystaja bo oczywiscie wychodzi mega tanio.Problem w tym ze nie wiemy gdzie mozemy sie do niej wpiąć . Nie ma jej na mapach gminnych ,są mapy robione przez miejscowych w latach 50, ale trudno je odczytać, Najlepsze jest to że wodociag miejski jest w calkiem innym miejscu niz wskazuja to mapy w gminie i oczywiscie dokopując się do niego odanleźliśmy go u siebie na działce a powinien być po drugiej stronie ulicy. Na tą chwile poszukujemy poszukiwacza skarbów, albo jakiegoś różdżkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.04.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam! Pięknie się juz u was robi!!! łazienka śliczna wam wyszła, a piwnica jak do zamieszkania została sama końcówka więc życzę dużo cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 30.04.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Witaj msdracula u nas łazieneczka jeszcze nie gotowa narazie konczymy zakupy łazienkowe ,powyższe zdjęcia to tylko takie marzenia..... czy jak kto woli inspiracje, nasza będzie nader odmienna i tendencyjna forumowo bo szara z wstawkami z drewnopodobnej płytki. Pan kafelkarz ma wkroczyć w maju. A piwnica faktycznie jak niemałe mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 30.04.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 wczoraj na budowie mielismy totalne zalanie.......... pan instalator podłączył nas do wodociagu, zalał intalację no i sie okazało ..........................że jest cos nieszczelnego, oczywiscie gdy przyjecjaliśmy wieczorem zastaliśmy mokrą ścianę , wodospad nad drzwiami ...... spływało wszystko to co było w intalacji więc nie było mega powodzi ale fakt że nieszczelność jest.Szybciutko przyjechał pan instalator pospuszczał wodę z instalacji , no iteraz trzeba będzie co nieco ponaprawiać zanim zacznie się łazienki wykańczanie:( taaaa czyli nic nowego ,zawsze coś się musi wydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.04.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 wczoraj na budowie mielismy totalne zalanie.......... pan instalator podłączył nas do wodociagu, zalał intalację no i sie okazało ..........................że jest cos nieszczelnego, oczywiscie gdy przyjecjaliśmy wieczorem zastaliśmy mokrą ścianę , wodospad nad drzwiami ...... spływało wszystko to co było w intalacji więc nie było mega powodzi ale fakt że nieszczelność jest.Szybciutko przyjechał pan instalator pospuszczał wodę z instalacji , no iteraz trzeba będzie co nieco ponaprawiać zanim zacznie się łazienki wykańczanie:( taaaa czyli nic nowego ,zawsze coś się musi wydarzyć Normalnie jajca:) Przynajmniej nie masz kurzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 30.04.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 buahahaha Musi kurz jak kurz ja mam wszędzie takie białe pylsite coś zo pozostało po gipsach , jest to wszędzie i nawet wodospad znad drzwi tego nie zmył plan na jutro pomyć co nieco z białego pyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Coś mi się pomerdało, że widziałam zdjęcie łazienki, przepraszam za niedopatrzenie przejrzałam kilka dzienników i mi się coś musiało pomieszać, a po całym dniu z małym szogunem ( szogunką ) miało prawo W dalszym ciągu dopinguję i życzę sprawnego wykańczania domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.05.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Coś mi się pomerdało, że widziałam zdjęcie łazienki, przepraszam za niedopatrzenie przejrzałam kilka dzienników i mi się coś musiało pomieszać, a po całym dniu z małym szogunem ( szogunką ) miało prawo W dalszym ciągu dopinguję i życzę sprawnego wykańczania domku no problem ja mam cżęsto tak samo, pozdr dla małej szogunki, oj znam to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 wczoraj na budowie mielismy totalne zalanie.......... pan instalator podłączył nas do wodociagu, zalał intalację no i sie okazało ..........................że jest cos nieszczelnego, oczywiscie gdy przyjecjaliśmy wieczorem zastaliśmy mokrą ścianę , wodospad nad drzwiami ...... spływało wszystko to co było w intalacji więc nie było mega powodzi ale fakt że nieszczelność jest.Szybciutko przyjechał pan instalator pospuszczał wodę z instalacji , no iteraz trzeba będzie co nieco ponaprawiać zanim zacznie się łazienki wykańczanie:( taaaa czyli nic nowego ,zawsze coś się musi wydarzyć Ojej współczuję Ci WERI- nic tak nie wkurza jak budowlane niespodzianki:bash: Całe szczęście, że stało się to przed położeniem kafli... A kiedy ruszacie z łazienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.05.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 agawi dłatego własnie wstrzymywaliśmy sie z kladzeniem kafli, nie chieliśmy nic ruszac dopóki nie podłączymy wody, jak widac woda juz jest to mozna myślec o łazience, oczywiscie najpier instalator musi naprawić usterkę i dopiero wtedy ruszymy z resztą z kafelkarzem umowieni jesteśmy na poczatki maja , czyli lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.05.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 to kafle ktore oczekują na łazienkęNord Ceram Graffiio geige 30x60zdjecie nie oddaje ich uroku http://i52.tinypic.com/28st307.jpg a tu elementy na wanne i do prysznica Serenissima resort kolor desert http://i55.tinypic.com/2z85coh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.05.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 no i kabina mój piekny ravaczek http://i54.tinypic.com/1jwx13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.05.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 kabina ten model z ravaka z ta róznicą że u nas sa drzwi + ścianka boczna http://i56.tinypic.com/14oafbq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 W takim razie nie mogę się doczekać pierwszych łazienkowych efektów i oby obyło się bez niespodzianek- tfu, tfu;) Mam nadzieję, że wrzucisz WERI jakieś fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Fiu, fiu ładne rzeczy wybrałaś do łazienki... Płytki Nord Ceram są świetne- moi rodzice kładli na całym holu na dole tylko w innym kolorze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.05.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 dzięks agawi zobaczymy co z tego wyjdzie Nord Ceram- y kupilismy rzutem na taśme, chcielismy zamawiać NG Signum ale gdy zobaczyłem te to urzekły mnie niesamowicie, no i były na stanie i do tego w dobrej cenie a zdjęcia oczywiscie będa ,jak tylko będzie co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.05.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts