agalind 12.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dom piękny. Inspiracje stylowe. Zapowiadają się wspaniałe wnętrza!!! Stolarka okienna a zwłaszcza drzwi mnie powaliły. Są cudne!!!! Pamiętasz może jaka to firma wyprodukowała to drewniane cudo? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada230 12.05.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Łazienka zapowiada się że szczena opadnie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.05.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 oj dzięki dzieki ale co ztego wyjdzie to zobaczymy za jakąs chwilę bo Pan łazienkowy zrobil oczywiście tygodniowa obsuwe i do akcji wkroczy dopiero za tydzień wprawdzie był w sobote cos tam pomierzył coś tam pokreslił na ścianach, wysłuchał moich fanaberii i obiecał byc za tydzień czyli czakamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.05.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 agalind i mada230 witam serdecznie w moich skromnych progach agalind drzwi banalne i niedrogie z Doorsystem , fajnie że sie podobająobecnie męcze drzwi wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.05.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 info z placu boju przyjechały szare drewno podobne Stonewoody Z Noej Gali i mniejsze też Stonewood ciemniejsze brązy do WC na dole, niestey musze jeszcze coś do nich wynaleźć tzn do tych z dolnego WC bo to co wsteonie sobie upatrzyłam nie dostępne odnależliśmy wodę wiejska tzw 2 wodociąg i juz jest nawet podłączono , nieobyło sie niestety bez konfliktu z sasiadem , a ja myślalm ze to tylko w blokowiskach są tzw,"uprzejmi sasiedzi" jak widac na wsi też się tacy znajdą, dobrze że po 2 stronie ulicy, i tak życzliwie mam nadzieje że zepsuje się im net i będa skazani ponownie na moja pomoc , ale czy ja wóczas będę dla nich miała czas ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 WERI, dzięki za namiar na drzwi. Pamiętasz może czy to był jasny dąb (wg. wzornika Door-system)? Widzę, ze okna masz złoty dąb i idealnie dopasowane drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 18.05.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Przytruptałam do ciebie, bo okazuje się, że będziemy mieć podobną łazienkę Graffio Grau juz cieszy me oko zapakowane w kartonach w garażu (również w super cenie zakupione!), a nad "drewnem" jeszcze dumamy. Zastanawiamy się na drewnopodobnym gresem. Najpierw podjedziemy z Graffio do DLH i porównamy jak będzie się komponował z teakiem i merbau. Będę zaglądała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 18.05.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 agalind ojjj... nie bardzo pamiętam jaki to był dokładnie kolor, ale zakladam ze mogl to byc właśnie jasny dąb, przyznam szczerze że nie mielismy z wyborem koloru jakiegos wiekszego problemu, więc musialo to być jakoś tak oczywiste przy wyborze. Gorzej mam teraz z wyborem koloru drzwi wewnetrznych, chce aby wszystko grało a dokładnie chcę mieć drzwi i listwy przypodłogowe w jednym odcieniu i nie wiem czy iść w złoty dąb(który jest mega trudno dopasować) czy wybrać coś innego ale pasujacego tonacja do złotego debu i jednoczesnie do mojej ajsno szarej drewno podobnej podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 18.05.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 witaj mefiko w moich progach , dobrze rozumiem twoje zauroczenie Graffio Grau , bo płytki sa naprawdę piękne cieszę się że na nie trafiłam i wierzę że na ścianie będą także super wyglądać my jak widziałas wybralismy do nich Resort z Serenissimy , na zdjeciu tego nie widać ale mi się podoba to zestawienie , tym bardziej ze Resort ma dość ciekawe zróznicowanie kolorystyczne, czyli w 1 paczce płytki sa rózne , maja rózne odcienie i struktury czyli wygladaja jak różne dechy my szukalismy głównie w plytkach które miały długość 90 cm , bo chcieliśmy mieć całe długie płytki w kabinie( nie wiem czy jasno to okresliłam ale efekt wrzuce jak juz coś będzie widać) mefiko czy masz gdzies swoją galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 18.05.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 ach z wieści mniej ciekawych wręcz nie miłych do przeróbki mamy sufit w łazience:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 19.05.2011 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 witaj mefiko w moich progach , dobrze rozumiem twoje zauroczenie Graffio Grau , bo płytki sa naprawdę piękne cieszę się że na nie trafiłam i wierzę że na ścianie będą także super wyglądać my jak widziałas wybralismy do nich Resort z Serenissimy , na zdjeciu tego nie widać ale mi się podoba to zestawienie , tym bardziej ze Resort ma dość ciekawe zróznicowanie kolorystyczne, czyli w 1 paczce płytki sa rózne , maja rózne odcienie i struktury czyli wygladaja jak różne dechy my szukalismy głównie w plytkach które miały długość 90 cm , bo chcieliśmy mieć całe długie płytki w kabinie( nie wiem czy jasno to okresliłam ale efekt wrzuce jak juz coś będzie widać) mefiko czy masz gdzies swoją galerię WERI, nie mam galerii, dopiero za 2 tygodnie odbieramy klucze do naszego segmentu. Jak pisałam, w przyszłym tygodniu podejmiemy decyzję czy na podłodze będzie drewno czy gres drewnopodobny. Serenissimy na żywo jeszcze nie widziałam. Ona nie jest przypadkiem postarzana? Bardzo mi się podoba Porcelanosa vintage, ale cena jakby już nieco mniej:) Masz może jakiś projekt łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.05.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Jak ja bym poogladała zdjecia, no gdzie tu byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.05.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 ach z wieści mniej ciekawych wręcz nie miłych do przeróbki mamy sufit w łazience:( A co się stało? A łazienkę już układacie? Proszę o fotki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 20.05.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) WERI, oglądałaś CONCEPT PLUS z Rako?http://lazienki24.pl/produkt-lazienkowe_Ceramika_Rako_Concept_Plus_dekoracja_relief_brazowa_25x10_3B_WARGT109_-5452-37,98.htmlTutaj ułożona ecru i pomarańczhttp://img21.otofotki.pl/obrazki/zy781_91_concept-plus_rako001.jpg Edytowane 20 Maja 2011 przez mefiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 20.05.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 mefiko śliczne i mają różne kolory tylko czy ja dobrze liczę że wychodzi prawie 400zł/m2, bo 1szt 25/10cm 9,26zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.05.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 hi mefiko projektu łazienki nie mamy, tzn tylko taki w głowie nasza łazienka jest dość prosta i mała i nie ma co szaleć jezeli chodzi o Serenissima RESORT to nie jest ona postarzana, chyba Serenissima Timber (czy jakoś tak) wyglada jak postarzana deska życze trafnych wyborów i czekam na efekty TEn Concept Plus z Rako to chyba podobny do Mugatów, baaaardzo mocno ten rodzaj płytek zaprzątał nam głowe, ale obawiam się ze do płytek które juz mamy zakupione do dolnego WC nie będą pasować, a tylko tam mogły by u nas być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.05.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Jak ja bym poogladała zdjecia, no gdzie tu byly Musi nie widzisz moich zdjęć przeciez mam ich bardzo duuuużo ..................................w moim aparacie i na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.05.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 foto http://i53.tinypic.com/dqkh06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.05.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 http://i53.tinypic.com/2hhlilc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.05.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 musi Musi ..... cos mi więcej zdjęć nie wchodzi bo cosik mi sie TinyPic fiksuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts