Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Finezja - wbrew pozorom :)

WERI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj dzięki dzieki ale co ztego wyjdzie to zobaczymy za jakąs chwilę bo Pan łazienkowy zrobil oczywiście tygodniowa obsuwe i do akcji wkroczy dopiero za tydzień :(

wprawdzie był w sobote cos tam pomierzył coś tam pokreslił na ścianach, wysłuchał moich fanaberii :) i obiecał byc za tydzień

czyli czakamy :(

info z placu boju :)

przyjechały szare drewno podobne Stonewoody Z Noej Gali i mniejsze też Stonewood ciemniejsze brązy do WC na dole, niestey musze jeszcze coś do nich wynaleźć tzn do tych z dolnego WC bo to co wsteonie sobie upatrzyłam nie dostępne

odnależliśmy wodę wiejska tzw 2 wodociąg i juz jest nawet podłączono , nieobyło sie niestety bez konfliktu z sasiadem , a ja myślalm ze to tylko w blokowiskach są tzw,"uprzejmi sasiedzi" jak widac na wsi też się tacy znajdą, dobrze że po 2 stronie ulicy, i tak życzliwie mam nadzieje że zepsuje się im net i będa skazani ponownie na moja pomoc , ale czy ja wóczas będę dla nich miała czas ........:)

Przytruptałam do ciebie, bo okazuje się, że będziemy mieć podobną łazienkę:)

Graffio Grau juz cieszy me oko zapakowane w kartonach w garażu (również w super cenie zakupione!), a nad "drewnem" jeszcze dumamy. Zastanawiamy się na drewnopodobnym gresem. Najpierw podjedziemy z Graffio do DLH i porównamy jak będzie się komponował z teakiem i merbau.

Będę zaglądała:)

agalind ojjj... nie bardzo pamiętam jaki to był dokładnie kolor, ale zakladam ze mogl to byc właśnie jasny dąb, przyznam szczerze że nie mielismy z wyborem koloru jakiegos wiekszego problemu, więc musialo to być jakoś tak oczywiste przy wyborze.

Gorzej mam teraz z wyborem koloru drzwi wewnetrznych, chce aby wszystko grało a dokładnie chcę mieć drzwi i listwy przypodłogowe w jednym odcieniu i nie wiem czy iść w złoty dąb(który jest mega trudno dopasować) czy wybrać coś innego ale pasujacego tonacja do złotego debu i jednoczesnie do mojej ajsno szarej drewno podobnej podłogi :(

witaj mefiko w moich progach , dobrze rozumiem twoje zauroczenie Graffio Grau , bo płytki sa naprawdę piękne :) cieszę się że na nie trafiłam i wierzę że na ścianie będą także super wyglądać

my jak widziałas wybralismy do nich Resort z Serenissimy , na zdjeciu tego nie widać ale mi się podoba to zestawienie , tym bardziej ze Resort ma dość ciekawe zróznicowanie kolorystyczne, czyli w 1 paczce płytki sa rózne , maja rózne odcienie i struktury czyli wygladaja jak różne dechy

my szukalismy głównie w plytkach które miały długość 90 cm , bo chcieliśmy mieć całe długie płytki w kabinie( nie wiem czy jasno to okresliłam ale efekt wrzuce jak juz coś będzie widać)

mefiko czy masz gdzies swoją galerię :)

witaj mefiko w moich progach , dobrze rozumiem twoje zauroczenie Graffio Grau , bo płytki sa naprawdę piękne :) cieszę się że na nie trafiłam i wierzę że na ścianie będą także super wyglądać

my jak widziałas wybralismy do nich Resort z Serenissimy , na zdjeciu tego nie widać ale mi się podoba to zestawienie , tym bardziej ze Resort ma dość ciekawe zróznicowanie kolorystyczne, czyli w 1 paczce płytki sa rózne , maja rózne odcienie i struktury czyli wygladaja jak różne dechy

my szukalismy głównie w plytkach które miały długość 90 cm , bo chcieliśmy mieć całe długie płytki w kabinie( nie wiem czy jasno to okresliłam ale efekt wrzuce jak juz coś będzie widać)

mefiko czy masz gdzies swoją galerię :)

:welcome:

WERI, nie mam galerii, dopiero za 2 tygodnie odbieramy klucze do naszego segmentu.

Jak pisałam, w przyszłym tygodniu podejmiemy decyzję czy na podłodze będzie drewno czy gres drewnopodobny.

Serenissimy na żywo jeszcze nie widziałam. Ona nie jest przypadkiem postarzana?

Bardzo mi się podoba Porcelanosa vintage, ale cena jakby już nieco mniej:)

Masz może jakiś projekt łazienki?

hi mefiko projektu łazienki nie mamy, tzn tylko taki w głowie :) nasza łazienka jest dość prosta i mała i nie ma co szaleć

jezeli chodzi o Serenissima RESORT to nie jest ona postarzana, chyba Serenissima Timber (czy jakoś tak) wyglada jak postarzana deska

życze trafnych wyborów i czekam na efekty

TEn Concept Plus z Rako to chyba podobny do Mugatów, baaaardzo mocno ten rodzaj płytek zaprzątał nam głowe, ale obawiam się ze do płytek które juz mamy zakupione do dolnego WC nie będą pasować, a tylko tam mogły by u nas być .