Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Finezja - wbrew pozorom :)

WERI

Recommended Posts

agawi jeszcze się nie układa , na razie planujemy i sie przygotowujemy a sufit :(, no cóż gdy Pan łazienkowy zaczął sobie planowac kafle co gdzie i jak to okazało się że sufit jest źle połozony i mamy róznicę na ścianie ze skosem ok 3 cm na długości , no i teraz gdy dojdzie kaflami do skosu to bedzie bubu.

Nie wiem jak mogliśmy tego nie zauważyć :bash: wogóle żałujemy ze nie zostawilismy sobie tego sufitu łazienkowego na koniec, takżeby go zawiesić na koniec po kaflowaniu tak aby zejść równo do płytek:bash: w mieszkaniu tak własnie zrobilismy a teraz cos nam oczy przyćmiło i umysł ..........:bash:

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

WERI, mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś cyknąć zdjęcie Serenissimie?

Wczoraj zlazłam całą Bartycką w W-wie i nigdzie jej nie mieli na ekspozycji.

A gdybyś jeszcze mogła zrobić zdjęcie Graffio przy Serenissimie to bym Cię po stopach całowała.

Mieli tylko Timber, która mi zupełnie nie odpowiada przez te postarzania.

Jedyne które mnie wyglądem powaliły - ARIOSEA, w cenie 329 zł::cool:

I układaj szybciej łazienki, bo umieram z ciekawości jak to wyjdzie:)

Edytowane przez mefiko

mefiko ty mnie prosze nie drażnij z tym kaflowaniem , naszego Pana kaffelkowego chyba kosmici porwali, bo cisza , nie odbiera telefonów nie odpowida na e-maile obecnie szukam (nie wiem jak to zrobię nowego kombinatora łazienkowego)

a kafeleczki postaram się pstryknąc ale dopiero jutro :)

tak na marginesie czy to możliwe że W-wie nie ma Serenissma Resort - nie wierzę , może sa za tanie :) bo moje kosztowały coś ok 150 m2 a nie 300 :cool:

witaj Agawi no u nas jak zwykle natłok spraw, ale to norma ja zawsze biore sobie za duzo na głowę , hmmm chyba tak lubię :)

dzisiaj podpisaliśmy umowe z nowym Panem kafelkowym, i jak to zwykle bywa ma zacząć od poniedziałku, ;) mam nadzieję że tym razem trafiliśłmy na porządnego wykonawce ,ale życie pokarze :yes:

jestem na etapie wyboru grzejnika do łazienki, mocno się zastanawiam nad mugatami do dolnego WC które tez juz będę zamawiać

przede mną wybór paneli i kolory farb

oglądałm juz pierwsze projekty kuchni , które oczywiscie mocno zweryfikowałam czekam na wycenę z 1 firmy ale będe tez dawać zlecenie w innej firmie dla porównania ofert

dużo wyborów , kasy mniej :( mętlik w głowie czyli wykańczam sie totalnie

pozdr cieplutko

Oj, fajnie, że się odezwałaś Weri:D

Jak zwykle zaganiana... Ale czytam, że wszystko idzie do przodu. Ważne, że glazurnik wybrany. Dobry glazurnik jest na wagę złota:yes:

Kaską się nie przejmuj- każdy tak ma, niestety:bash:

Mugaty do dolnej łazienki to dobry pomysł, mają taki kolor, że z łatwością skomponujesz łazienkę.

Fajnie, że kuchnia coraz bliżej. Jak jest już kuchnia, to będzie za chwilkę prawdziwy DOM:D

Nie zawracam Ci dzisiaj głowy-szykuj tych przedszkolaków:yes:

Odezwij się wkrótce, pozdrawiam:D

Weri, ja bym wzięła białe Mugaty ze względu na kolor ceramiki, która też jest biała. Chyba, że planujesz inną?

Do białych łatwiej Ci będzie dopasować różne akcesoria, dozowniki, itp.

A z waniliowymi to Ci wyjdzie misz-masz... obawiam się...

masz rację ceramike juz mam zakupiona i jest właśnie biała , a to faktycznie jest małe pomieszczenie i byłoby za duzo barw:yes:

Cena rzeczywiście znośna, bo grzejnik wydaje się spory. My za swój z mosiądzu płaciliśmy coś ok. 1500zł, a nie rozmiary ma niewielkie;)

no ten jest spory , nasz bedzie nieco mniejszy i cene podalam oczywiście mojego :) ten pewni ekosztowałby ok 2600 ale to i tak nie jest tragedia

aguś masz jakies fajne linki na oświetlenie ?