kgasiorowska 18.10.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 jak ktos sie zachwyca to jest ok, a jak ktos pisze ze mu sie nie podoba to od razu jest zly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 18.10.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Jestem na nie jeśli chodzi o blat graniotowy .Pierwsza podstawowa wada - jest zimny w dotyku i nigdy nie zagosci w mojej kuchni.Zimny w odbiorze wizulanym.Ciężki w odbiorze wizualnym.Z czasem robi sie matowy- brzydki , juz tak ładnie nie błyszczy.Teraz wybrałabym konglomerat. Przyjemny w dotyku , ciepły, dobrze sie czysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.10.2007 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Pamiętam Płeblo, pamiętam i nadziwić się nie mogłam, że Ci się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.10.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Jestem na nie jeśli chodzi o blat graniotowy . Pierwsza podstawowa wada - jest zimny w dotyku i nigdy nie zagosci w mojej kuchni. Zimny w odbiorze wizulanym. Ciężki w odbiorze wizualnym. Z czasem robi sie matowy- brzydki , juz tak ładnie nie błyszczy. Teraz wybrałabym konglomerat. Przyjemny w dotyku , ciepły, dobrze sie czysci. Czy ty masz pojęcie o czym piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.10.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A ja tylko dodam ,że wycenialam blat z silgranitu- mnie akurat interesuje kolor siwo- stalowy wielkość 120x120 cm gr 6 cm i koszt był najmniej 2300 plus 22%vatu.do 3400 plus vat w zalezności od odcienia. Koszt granitu jest mniejszy. ma być to blat do wyspy.u mnie też bedzie granit i mysle ,że to jest najlepsze rozwiążanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 przerost formy nad trescia z tym blatem. szafki calkiem zwyczajne a do tego taki ladny blat. Na dodatek to nie pasuja do siebie bialo szare szafki i brazowy blat. Odpowiem tobie z takim samym wyczuciem i na takim poziomie jak ty to zrobiłaś: najwyraźniej nie stać cię na granitowe blaty więc krytykujesz innych Pasuje? czytaj kolego uwaznie, blatu to ja akurat nie krytykowalam bo jest ladny, tylko te szafki do niego nie pasuja. Takze na drugi raz najpierw dobrze przeczytaj a potem pisz uwagi. A to czy mnie stac czy nie, to co Ty mozesz o tym wiedziec. Ojojoj po co te nerwy. Dobry obyczaj tu na Forum to nie krytykować rozwiązań innych, a w szczególności kwestii estetycznych. Jak Ci nie pasują szafki do blatu to Twoja rzecz i nie nalezy sie w tym temacie wypowiadać. To kwestia gustu a o tym nie dyskutujemy. Na zdjęciu niewiele widać, nie wiadomo jak została zaprojektowana cała kuchnia i inne dodatki w tym wnetrzu. Witam ponownie wszystkich i dziekuje za komentarze w sprawie blatu kuchennego z granitu Mam tylko nadzieje ze nikt juz nie bedzie sie denerwował z powodu ze nie pasuje to do tego czy innego. Ludziczki dajmy spokoj ci ktorzy wykanczaja domy i przy okazji siebie maja wystarczajaco duzo nerwow.Ja nie ukrywam ze brak mi juz sil,ale ide w to dalej i czasem mi w nocy sie sni ze mam to wszystko juz za soba ach....... DZIEKI jeszcze raz i gorace pozdro dla SONIKI. Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 19.10.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Jestem na nie jeśli chodzi o blat granitowy . Pierwsza podstawowa wada - jest zimny w dotyku i nigdy nie zagosci w mojej kuchni. Zimny w odbiorze wizulanym. Ciężki w odbiorze wizualnym. Z czasem robi sie matowy- brzydki , juz tak ładnie nie błyszczy. Teraz wybrałabym konglomerat. Przyjemny w dotyku , ciepły, dobrze sie czysci. Czy ty masz pojęcie o czym piszesz? Oczywiście , że wiem o czym piszę . Dodam jeszczę , że przy blacie granitowym można stracic cała piekna zastawe jak ma sie młodsze dzieci Jest" głośny "jak np. stawiasz garnek . Dla mnie nie ma plusów , za to minusów jest sporo. Bwojtku , jestem tylko człowiekem i tez mam prawo do przejęzycznia. Myślę , że każdy zrozumiał o jaki materiał mi chodziło, skoro napisałam , że jest ciepły i miły w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 20.10.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Myślę , że każdy zrozumiał o jaki materiał mi chodziło, skoro napisałam , że jest ciepły i miły w dotyku. Kurna... Ja chyba jakiś tępy jestem bo nadal nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 22.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Znalazłem firmę gdzie najdroższe blaty to 380 zł m2. dobra cena czy żadna rewelacja ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiush 09.11.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Jest może ktoś kto może polecić wykonawcę blatów z granitu w Krakowie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Myślę , że każdy zrozumiał o jaki materiał mi chodziło, skoro napisałam , że jest ciepły i miły w dotyku. Kurna... Ja chyba jakiś tępy jestem bo nadal nie kumam przeczytalem caly watek dwa razy .... i tez nie kumam .... ze niby konglomerat to cieply w dotyku material ???????? przeca to kamien jest jako zywo !! poszedlem dotknac moj blat w kuchni, zimny .... a jest marki NOMI czy cos takiego .... granit w nowym domku jest taki sam. jest jasny, i ani ciezko nie wyglada ani nie wyglada na zimny .... przeciwnie. poza tym nie oczekiwalem zeby grzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.11.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Mamy problem - zamówiliśmy blat granitowy do łazienki u kamieniarza, prawie 3m długi. Niestety blatu nie da się włożyć na właściwe miejsce - za długi do manewrowania . Obawiam się, że trzeba będzie go przeciąć. Blat ma się opierać na 2 ściankach z betonu komórkowego i stalowych profilach przytwierdzonych do ściany. Pewnie więc cięcie wypadałoby wzdłuż jednej ze ścianek z bk. Czy łączenie bardzo widać? Jak je wykończyć, aby jak najmniej się rzucało w oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiush 21.11.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 tak naprawdę zależy to od jakości cięcia kamienia jeżeli będzie idealne łączenie będzie mało widoczne. A może zamiast niewidocznego łączenia zrób w tym miejscu np akcent z drewna egzotycznego czasami ładnie się to komponuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 21.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam. Maggie tak jak kolega wyżej napisal. Jesli ciecie bedzie dobre to żywica podbarwiona pod kolor kamienia tak sie da to skleic ze nie znajdziesz laczenia chyba ze ktos troche zawali i bedzie roznica poziomow miedzy 1 a 2 blatem. A tak to bedzie ok wiec nie ma co sie martwic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 łączenie będzie widoczne jak się da, to niech wykonawca zrobi łączenie np pod umywalką, w tym miejscu będzie najmniej cięcia i widocznej linii łączenia aczkolwiek może być problem z podparciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 22.11.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 izat jestes w bledzie jesli maja juz blat w calosci i przetna go rowno i rowno skleja na miejscu to nic nie bedzie widac. Gdyby bylu jednak 2 rozne blaty to tak bedzie widac laczenie poniewaz sloje ,odcienie kamienia nie beda sie zgadzac.A co do przeciecia pod umywalka to dobry pomysl tylko trzeba brac pod uwage to by jakos wzmocnic ten blat do spodu lub Laczyc na metalowych lamelach. Ale to juz klopot wykonawcy:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.11.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 w których słowach jestem w błędzie??może mamy różne pojęcia o tym czy coś będzie widać czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Udało się jakimś cudem przenieść blat w całości . Pięciu chłopa wtaszczyło przez wąską klatkę schodową. Kamień spadł mi z serca - dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 23.11.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 . Kamień spadł mi z serca - dosłownie Ale nie na nogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 25.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 hej!można prosić o cene i fotkę tego blatu?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts