Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przestrzegam przed firmą BUD-WOD z Obornik (oczyszczalnie)

malysmok

Recommended Posts

Witam,

Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług firmy BUD-WOD z Obornik, przedstawiciela firmy HABA RL.

Właściciel firmy, pan Piotr Kryślak, wykazuję się nieprofesjonalizmem, niechlujstwem i błędami już na etapie przygotowania operatu wodno-prawnego (zle usytuowanie oczyszczalni na mapce, błędy w adresie inwestora).

Mimo przeprowadzenia wizji lokalnej, pan Piotr Kryślak przyjechał na montaż POŚ zupełnie nieprzygotowany i ze źle dobranym sprzętem. Przez jego kompletny brak profesjonalizmu - złego zamocowania zbiornika i wymiany gruntu - nastąpiło przekrzywienie zbiornika oczyszczalni i jego uszkodzenie (wepchnięcie części zbiornika do środka).

Mimo zgłaszania pisemnej reklamacji, pan Piotr Kryślak nie przyznaję się do błędów w sztuce budowlanej. Niestety sprawa skończy się w sądzie.

Wszystkim rozważającym zakup i montaż oczyszczalni HABA RL, szczerze odradzam usługi instalacyjne ich autoryzowanego przedstawiciela, firmę BUD-WOD, w osobie pana Piotra Kryślaka.

Pozdrawiam,

• 10 months później...

Witam,

Ja również zotałem delikatnie mówiąc oszukany przez firmę BUD-WOD. Skrajna niekompetencja i nieprzyznanie się do błędu to chyba norma tej firmy i jej właściciela. Szczegóły tego partactwa można by długo opisywać ....

Malysmok'u proszę o kontakt na maila: [email protected], też chcę z tym iść do sądu, więc każda informacja z tym związana będzie przydatna.

Przestrzegam wszystkich przed płaceniem firmie BUD-WOD, bo to pieniądze wyrzucone w szambo.

Pozdrawiam,

Noszam