malysmok 05.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam, Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług firmy BUD-WOD z Obornik, przedstawiciela firmy HABA RL. Właściciel firmy, pan Piotr Kryślak, wykazuję się nieprofesjonalizmem, niechlujstwem i błędami już na etapie przygotowania operatu wodno-prawnego (zle usytuowanie oczyszczalni na mapce, błędy w adresie inwestora). Mimo przeprowadzenia wizji lokalnej, pan Piotr Kryślak przyjechał na montaż POŚ zupełnie nieprzygotowany i ze źle dobranym sprzętem. Przez jego kompletny brak profesjonalizmu - złego zamocowania zbiornika i wymiany gruntu - nastąpiło przekrzywienie zbiornika oczyszczalni i jego uszkodzenie (wepchnięcie części zbiornika do środka). Mimo zgłaszania pisemnej reklamacji, pan Piotr Kryślak nie przyznaję się do błędów w sztuce budowlanej. Niestety sprawa skończy się w sądzie. Wszystkim rozważającym zakup i montaż oczyszczalni HABA RL, szczerze odradzam usługi instalacyjne ich autoryzowanego przedstawiciela, firmę BUD-WOD, w osobie pana Piotra Kryślaka. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noszam 10.08.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam, Ja również zotałem delikatnie mówiąc oszukany przez firmę BUD-WOD. Skrajna niekompetencja i nieprzyznanie się do błędu to chyba norma tej firmy i jej właściciela. Szczegóły tego partactwa można by długo opisywać .... Malysmok'u proszę o kontakt na maila: [email protected], też chcę z tym iść do sądu, więc każda informacja z tym związana będzie przydatna. Przestrzegam wszystkich przed płaceniem firmie BUD-WOD, bo to pieniądze wyrzucone w szambo. Pozdrawiam,Noszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts