bkozlowski 05.10.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Chciałbym się dowiedzieć ile by kosztowało wybudowanie domu z moich materiałów w stanie surowym od fundamentów az po dach (sama robocizna) w woj. zachodniopomorskimLink do projektu:http://www.konradmatuszewski.pl/pliki/pro_13.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 06.10.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 SSO powinien się zamknąć w kwocie 25-30k pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 06.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Tania ekipa to w 25 tys zł powinieneś się zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Chciałbym się dowiedzieć ile by kosztowało wybudowanie domu z moich materiałów w stanie surowym od fundamentów az po dach (sama robocizna) w woj. zachodniopomorskim Link do projektu: http://www.konradmatuszewski.pl/pliki/pro_13.html teraz może być licytacja bo ja np. stwierdzam, że 15 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 06.10.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 teraz może być licytacja bo ja np. stwierdzam, że 15 tys. skoro taka jesteś to ja bez kozery powiem : pińćset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 teraz może być licytacja bo ja np. stwierdzam, że 15 tys. skoro taka jesteś to ja bez kozery powiem : pińćset ja tyle dałam za robociznę, więc :D tak napisałam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Kmieć 16.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam.My za fundamenty,mury,scianki mieliśmy zapłacic ekipie 15 tys.ale nie wywiązali sie z umowy i ponieśli kare finansowa w kwocie 1120 zł.Natomiast dach z materiałem (materiał kupowany przez dachowców, a wybierany przez nas) to koszt 26 tyś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts