Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jedzenie na wzmocnienie

morfeusz1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sok z żurawiny tłoczony kup koniecznie ,bo to z tych rzeczy które Ci poleciłam najważniejsza sprawa . Cytryny są z plantacji (raczej nie Twoje własne - choć wychodować łatwo taką np. skierniewicką) tutaj bym nie szalała. I ZDRÓWKA WAM ŻYCZĘ :D :D :D

dziękuję :D :D zurawinę kupię na pewno :wink:

znalazłam tutaj, tylko jeszcze nie wiem, czy można od nich to bezpośrednio kupić

http://www.przetwory.com/ofertashow.php?op=41

• 1 year później...

Tak jak jakiś czas temu z przetworami z aronii było słabo, tak teraz pojawiło się ich całkiem sporo i są fantastycznej jakości (=możliwie nisko przetworzone). Z Jarkowa kupowałam kiedyś herbatkę, a soki już od jakiegoś czasu biorę z Aroniowego Gaju - wreszcie leniuszki uruchomiły stronę swoją, coby łatwiej ich było znaleźć!!! Ludzie sami uprawiają aronię, więc źródło dość pewne, no i pojawił się u nich wreszcie dżem aroniowy słodzony sokiem jabłkowym - nie wiem jak to robią ale niby nie ma w nim dodatku cukru, a jest naprawdę super - brak dodatkowych cukrów i słodzików jest o tyle ważny, że jestem diabetykiem :)

Bardzo polecam na wzmocnienie - działa jeszcze lepiej, kiedy z soku zrobi się nalewkę na długie wieczory :)))

• 4 months później...