MARTINA1 13.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 VBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 13.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ciepłe piwko z duza iloscia miodu i do wyrka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 13.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ale cieple piwko dobre, jak czujesz, ze Cie bierze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 14.10.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Sok z żurawiny tłoczony kup koniecznie ,bo to z tych rzeczy które Ci poleciłam najważniejsza sprawa . Cytryny są z plantacji (raczej nie Twoje własne - choć wychodować łatwo taką np. skierniewicką) tutaj bym nie szalała. I ZDRÓWKA WAM ŻYCZĘ dziękuję zurawinę kupię na pewno znalazłam tutaj, tylko jeszcze nie wiem, czy można od nich to bezpośrednio kupić http://www.przetwory.com/ofertashow.php?op=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 BNM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 14.10.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 To nie to ,nie syrop , sok pasteryzowany z dojrzałych żurawin bez jakichkolwiek dodatków ... to znaczy, że powinno być bez cukru, tak? (bo innych dodatków tam nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.10.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 14.10.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Tymi metodami można sobie uszkodzić śluzówkę ,nie polecam . zwłaszcza czosnkiem. Dlatego kawałek czosnku owija się watą przed wsadzeniem do nosa (jak są duże, to nożem wykroić słupki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaroZmiastaKa 31.01.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Tak jak jakiś czas temu z przetworami z aronii było słabo, tak teraz pojawiło się ich całkiem sporo i są fantastycznej jakości (=możliwie nisko przetworzone). Z Jarkowa kupowałam kiedyś herbatkę, a soki już od jakiegoś czasu biorę z Aroniowego Gaju - wreszcie leniuszki uruchomiły stronę swoją, coby łatwiej ich było znaleźć!!! Ludzie sami uprawiają aronię, więc źródło dość pewne, no i pojawił się u nich wreszcie dżem aroniowy słodzony sokiem jabłkowym - nie wiem jak to robią ale niby nie ma w nim dodatku cukru, a jest naprawdę super - brak dodatkowych cukrów i słodzików jest o tyle ważny, że jestem diabetykiem Bardzo polecam na wzmocnienie - działa jeszcze lepiej, kiedy z soku zrobi się nalewkę na długie wieczory )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.06.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Jest czas kwitnienia czarnego bzu .Tylko zebrać i i zasypac cukrem -gotowe.. Na zimę jak znalazł.Na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts