kierownik wzmiuw 05.10.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 pełen zakres, przebudowa lub likwidacja urządzeń melioracyjnych, odprowadzenie ścieków, przydomowe oczyszczalnie, przepusty drogowe, polecam się, namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 26.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 pełen zakres, przebudowa lub likwidacja urządzeń melioracyjnych, odprowadzenie ścieków, przydomowe oczyszczalnie, przepusty drogowe, polecam się, namiary na privDobrze znaleźć kogoś zaznajomionego z tematem - chcę się zorientować, czy i gdzie na mojej działce jest melioracja (a jestem tego niemal pewien, że jest, ponieważ mam to wpisane w planie zagospodarowania), więc pytanie - jakie dokumenty powinienem złożyć w WZMiUW? oddział w-wa, inspektorat grodzisk, ale dokumenty i kolejność załatwiania spraw pewnie taka sama jak w otwocku... Przy okazji również - pytanie o koszt usług, tj. pomocy w zakresie przeprowadzenia przełożenia melioracji, jeśli będzie taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts