piwopijca 07.10.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dzieki za ustosunkowanie sie do mojej wypowidzi, juz nie bede Cie o nic pytal -mamy tak rozne podejscie do kwestii poprawnego wykonania, ze chyba nie znajdziemy wspolnego punktu odniesienia.Widze, ze energo-oszczednosc jest Ci zupelnie obca jak i "porzadne" izolacje szczegolnie hydroizolacje.Tak sie budowalo co najmniej 20 lat temu teraz to juz inny swiat -chyba powinienes poznac nowsze sposoby wykonywania niektorych elementow budowy Jesli chodzi o ocieplenia to nie normy placa moje rachunki za ogrzewanie czy za remonty zle wykonanych izolacji. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 07.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Lenart....mysle ze mozesz zamówic w Leroy albo szukaj w sklepach dla profesonalistów Platforma Budowlana, Cermag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 08.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Pominieta zostala podstawowa kwestia.Zalezy jak te schody wygladaja. Mi wylali je ostatniego dnia, w betonie bylo za duzo wodu, plastyfikator. Beton jest slaby. Wiec przed pierwsza zima zostal mocno zlany gruntem CT-17 i mu to zauwazalnie pomoglo. W tym roku nie uda mi sie niczym ich oblozyc wiec powtorze procedure. Tylko moze przemaluje go gruntem silikonowym, bo mi zostal. Pewnie, jak bym mal wylane schody z gruchy z betonu B15 czy B25 jak strop to bym niczym nie malowal.Tak wiec kazdy musi sam ocenic w jakim stanie ma ten beton, a przede wszystkim czy jest porowaty a nastepnie podjac decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts