marhaba 06.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam ! Mam taką ofertę:sztachety olchowe (0,7x0,24x1,5) - 5,7 złprofil na gotowo - 25 zł/mbmalowanie 2x sztachty (nasz impregnat) - 2 zł/szt.montaz (Przywierenie profilu i mocowanie sztachety) 2,50 zl/szt Jak myślicie dobra cena na W-wę ? Sztachety znalazlam tansze, ale szukam kogo kto mi zrobi reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 06.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wydaje mi sie ze sporo wychodzi bo 152,5 zl/mb ogrodzenia a gdzie jeszcze fundamenty i cokoly, slupki?Zakladam ze 12,5 sztachety ma mb wchodzi i dajesz przerwe miedzy deskami 1cm Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 07.10.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Tanio to nie jest, dlatego pytam, ale nie moge znalezc w okolicy innej firmy. A TUTAJ chyba nikt nie robi ogrodzenia ze sztachet ...?? ! Ale nadzieje cały czas mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 09.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Malowanie jednej za 2 zł. Zamontuję ci też . Napisz gdzie mieszkasz to przyjadę Malowanie i montaż zrób we własnym zakresie. To naprawdę nic trudnego. No, przynajmniej pomaluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koral-12 12.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tanio to nie jest, dlatego pytam, ale nie moge znalezc w okolicy innej firmy. A TUTAJ chyba nikt nie robi ogrodzenia ze sztachet ...?? ! Ale nadzieje cały czas mam A może sprobuj kupic gotowy, jest taka firma co wysyła gotowe ogrodzenia do zamontowania samodzielnie: http://www.juro-trans.com.pl pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts