pierwek 06.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 czy można kleić płytki na działającej podłogówce? Czy dobrze mi się kojarzy że podłogówkę można odpalić dopiero po 30dniach od klejenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 06.10.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja pierwsze slysze, ale moze...Wazne przeciez jest wygrzanie jastrychu dla zmniejszenia jego wilgoci i naprezen ale pozniej juz malo istotne powinno byc czy podlogowka pracuje czy nie. Ja daje Adesilex P9 jako klej na podlogi, jest elastyczny wiec nic nie powinno sie dziac -moze czegos nie wiem w tym wzgledzie?W moim mieszkaniu facet kladl mi podlogi pozna jesienia (centralne juz dzialalo) a tam biegly rury od co i podloga nagrzewala sie duzo bardziej niz przy typowej podlogowce i nic sie nie dzieje z plytkami a klej mialem "zwykly" nie elastyczny -minelo juz kilka ladnych lat. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 06.10.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja też stosuję ten klej - może faktycznie coś mi się pozajączkowało z wygrzewaniem jastrychu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 06.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 U mnie wykonawcy poprosili o skrecenie ogrzewenia. W tym momencie juz nie pamietam czy chodzilo rowniez o klejenie, ale napewno prosili o to przy fugowaniu - za szybko im schla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts