Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hello

widze że sie u Ciebie dzieje az miło słyszec :D :D :D pędzicie jak burza ino nadązyć nie można za wami ihhihihih ale fajnie !! :D :D :D

p.s u nas tez ładnie dzis od rana i słoneczko swieci na całego

buziaki zostawiam

:D :D

Hej :)

Kochana musimy pędzić, nie ma wyjścia :wink: :lol:

Wiosna mam nadzieję,że przyszła do nas na dobre! To dobra wiadomość dla wszystkich inwestorek :wink: :lol: :lol: Teraz dopiero zacznie się dziać! :D :D :D

Buziaki 8)

hello

widze że sie u Ciebie dzieje az miło słyszec :D :D :D pędzicie jak burza ino nadązyć nie można za wami ihhihihih ale fajnie !! :D :D :D

p.s u nas tez ładnie dzis od rana i słoneczko swieci na całego

buziaki zostawiam

:D :D

Hej :)

Kochana musimy pędzić, nie ma wyjścia :wink: :lol:

Wiosna mam nadzieję,że przyszła do nas na dobre! To dobra wiadomość dla wszystkich inwestorek :wink: :lol: :lol: Teraz dopiero zacznie się dziać! :D :D :D

Buziaki 8)

hej Kochana niec sie nie martw nie tylko ja chce ogladać zdjęcia takich osób jest tu na FM duuuuuuuuuuużo :D :D

ja wam sie wcale nie dziewie maju się zbliża wielkimi krokami ,a z domkiem dacie rade wszystko zdązycie porobic tyle juz zrobione to i reszta pojdzie szybciutko ihhihihihihi ,u nas pewnie takiego tempa nie bedzie wiadomo za daleko mieszkamy żeby wszystko tak zgrac ale w miare naszych możliwosci bedziemy starac sie robić wszystko po kolei :p :p :p

p.s mam nadzieje że niedługo jakies fotki wstawisz do dziennika hihihi buziaole zostawiam

No poprzeczkę postawiliśmy sobie dość wysoko i szczerze mówiąc prawie nikt nie wierzył,że jest to możliwe, wśród rodziny, znajomych bliższych i tych... :roll: ...dalszych tylko kilka osób wierzyło w nasze postanowienia :wink: Cała reszta pukała się w głowe, i albo mówiła to wprost, albo za naszymi plecami :-? ...... Ale co tam najważniejsze,że wszystko jakoś się udaje, bywa różnie ale lecimy do przodu :wink: :D

No i najważniejsze zawsze moge liczyć na wsparcie na FM, tak więc wszystkim wspierającym serdecznie dziękuję!!!

Wam też wszystko pójdzie zgodnie z planem, nic sie nie martw, na odległośc też da się budować, nie jeden domek tak powstał, a wy macie osoby wspierające jeszcze w PL więc tylko się trzeba cieszyc,że za chwilkę domek będzie rósł jak na drożdzach :lol:

Foteczki zrobię w weekend i wstawię na 100% :wink: :D (Fajnie,że ktoś wogóle chce je jeszcze oglądać :oops: :lol: )

Pozdrawiam!

wpadłam sie przywitać z niedalekimi sąsiadami :D

piękny macie domek,budowany i wykańczany z pomysłem, tempo pracy do pozazdroszczenia.

Będę zaglądać i kibicować szybkiej przeprowadzce.

Hej:) Witam serdecznie w moich skromych progach :)

No tak.... :roll: w sumie to jesteśmy prawie sąsiadkami :wink: :lol:

Bardzo mi miło,że do nas zajrzałaś, zapraszzam jak najczęściej do odwiedzin i podpowiedzi oczywiście, bo każda rada mile widziana :wink: :D

Pozdrawiam serdecznie!

hm..... wiosna :))) to super

mam pytanko.... kiedy wstawisz jakieś zdjęcia bo czekam i czekam :):)...... i nic :(

Hej Aniu :)

Nie wrzucałam zdąjtek, bo mimo,e na budowie praca wre, to nie barzdo było co fotografować :wink: Ale dzisiaj lekko odświeżę galerie i będą zdjęcia :wink: :D

Pozdrawiam serdecznie!!!

Witaj... ślicznie się u Was robi... te przeeeeestrzeeeeeenie :roll:

No i przyszła wiosna = błocioro ....

Nakręcimy program "Nie jesteś sam" :D :D :D :wink:

Pozdrawiam :p

hej Arcti u nas tez taka przestrzen bedzie :o :D :D :D :D :D jak oglada zdjecia Karoly to widze dopiero jak duza ta chałupka bedzie :lol: ,na klaustrofobie na pewno nie zachoruje hiihihi :D :D :D

P.S Karolcia suuuuuuuuuuuuper juz wszystko wyglada wczoraj wieczorkiem z mężem siedliśmy i podziwialismy wasz domek ihihihihi i powiem że naprawdę bardzo ładnie juz u was ,a błotkiem sie nie przejmuj będzie grzało słoneczko to szybko kałuze powysychaja i zrobi sie ładnie ,

to mówisz kiedy następna fotorelacja !!! hihi :D :D :D ja juz czekam zniecierpliwoscia na dalsze poczynania hihi

pozdrawiam goraco i miłego dzionka ,my za niedługo jedziemy na plaże więc papapap :D :D :D

Karolcia suuuuuuuuuuuuper juz wszystko wyglada wczoraj wieczorkiem z mężem siedliśmy i podziwialismy wasz domek ihihihihi i powiem że naprawdę bardzo ładnie juz u was ,a błotkiem sie nie przejmuj będzie grzało słoneczko to szybko kałuze powysychaja i zrobi sie ładnie ,

to mówisz kiedy następna fotorelacja !!! hihi :D :D :D ja juz czekam zniecierpliwoscia na dalsze poczynania hihi

pozdrawiam goraco i miłego dzionka ,my za niedługo jedziemy na plaże więc papapap :D :D :D

hej jessi, ciesze się,że domek Wam się podoba, w końcu w takim będziecie mieszkać :wink: :lol:

Co do błota, to cała nadzieja w słoneczku 8)

Pewnie w przyszłym tygodniu jakieś foteczki się pojawią :roll: :wink:

My też dzisiaj przedpołudnie potraktowaliśmy spacerowo, bo świeci piękne słońce i jest przyjemnie ciepło :D

Pozdrawiam!

Przyszłam dać znak sygnał, że jeszcze żyję :lol: A po fotkach widzę, że tempo cały czas macie ekspresowe :) I coraz bardziej domowo się robi :)

Cześć Agatko!!! :D

Całe szczęście,że się odezwałaś, bo już się zaczynałam martwić!

Co tam u Ciebie słychać??? Biegne do Twojego dziennika :roll: :wink:

Pozdrawiam :)

P.S Nie znikaj juz tak! :p