jessi 19.03.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 hello widze że sie u Ciebie dzieje az miło słyszec pędzicie jak burza ino nadązyć nie można za wami ihhihihih ale fajnie !! p.s u nas tez ładnie dzis od rana i słoneczko swieci na całego buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.03.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 hello widze że sie u Ciebie dzieje az miło słyszec pędzicie jak burza ino nadązyć nie można za wami ihhihihih ale fajnie !! p.s u nas tez ładnie dzis od rana i słoneczko swieci na całego buziaki zostawiam Hej Kochana musimy pędzić, nie ma wyjścia Wiosna mam nadzieję,że przyszła do nas na dobre! To dobra wiadomość dla wszystkich inwestorek Teraz dopiero zacznie się dziać! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 hello widze że sie u Ciebie dzieje az miło słyszec pędzicie jak burza ino nadązyć nie można za wami ihhihihih ale fajnie !! p.s u nas tez ładnie dzis od rana i słoneczko swieci na całego buziaki zostawiam Hej Kochana musimy pędzić, nie ma wyjścia Wiosna mam nadzieję,że przyszła do nas na dobre! To dobra wiadomość dla wszystkich inwestorek Teraz dopiero zacznie się dziać! Buziaki hej Kochana niec sie nie martw nie tylko ja chce ogladać zdjęcia takich osób jest tu na FM duuuuuuuuuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.03.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja wam sie wcale nie dziewie maju się zbliża wielkimi krokami ,a z domkiem dacie rade wszystko zdązycie porobic tyle juz zrobione to i reszta pojdzie szybciutko ihhihihihihi ,u nas pewnie takiego tempa nie bedzie wiadomo za daleko mieszkamy żeby wszystko tak zgrac ale w miare naszych możliwosci bedziemy starac sie robić wszystko po kolei p.s mam nadzieje że niedługo jakies fotki wstawisz do dziennika hihihi buziaole zostawiam No poprzeczkę postawiliśmy sobie dość wysoko i szczerze mówiąc prawie nikt nie wierzył,że jest to możliwe, wśród rodziny, znajomych bliższych i tych... ...dalszych tylko kilka osób wierzyło w nasze postanowienia Cała reszta pukała się w głowe, i albo mówiła to wprost, albo za naszymi plecami ...... Ale co tam najważniejsze,że wszystko jakoś się udaje, bywa różnie ale lecimy do przodu No i najważniejsze zawsze moge liczyć na wsparcie na FM, tak więc wszystkim wspierającym serdecznie dziękuję!!! Wam też wszystko pójdzie zgodnie z planem, nic sie nie martw, na odległośc też da się budować, nie jeden domek tak powstał, a wy macie osoby wspierające jeszcze w PL więc tylko się trzeba cieszyc,że za chwilkę domek będzie rósł jak na drożdzach Foteczki zrobię w weekend i wstawię na 100% (Fajnie,że ktoś wogóle chce je jeszcze oglądać ) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 wpadłam sie przywitać z niedalekimi sąsiadami piękny macie domek,budowany i wykańczany z pomysłem, tempo pracy do pozazdroszczenia. Będę zaglądać i kibicować szybkiej przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 to czekam teraz na zdjęcia buziaczki i nie martw sie ja lubie ogladać twoje zdjęcia tym bardziej ze budujemy te same domki ihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.03.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 wpadłam sie przywitać z niedalekimi sąsiadami piękny macie domek,budowany i wykańczany z pomysłem, tempo pracy do pozazdroszczenia. Będę zaglądać i kibicować szybkiej przeprowadzce. Hej:) Witam serdecznie w moich skromych progach No tak.... w sumie to jesteśmy prawie sąsiadkami Bardzo mi miło,że do nas zajrzałaś, zapraszzam jak najczęściej do odwiedzin i podpowiedzi oczywiście, bo każda rada mile widziana Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 19.03.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 hm..... wiosna )) to super mam pytanko.... kiedy wstawisz jakieś zdjęcia bo czekam i czekam :)...... i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.03.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 hm..... wiosna )) to super mam pytanko.... kiedy wstawisz jakieś zdjęcia bo czekam i czekam :)...... i nic Hej Aniu Nie wrzucałam zdąjtek, bo mimo,e na budowie praca wre, to nie barzdo było co fotografować Ale dzisiaj lekko odświeżę galerie i będą zdjęcia Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 no to czekamy na nowe fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.03.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 no to czekamy na nowe fotki:) Kaluś niewiele się zmieniło, ale mówisz i masz! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 oj nie gadaj...... troszkę się zmieniło bardzo fajne podwieszane sufity macie i w łazience dla dzieci troszkę więcej widać .... bardzo ładnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witaj... ślicznie się u Was robi... te przeeeeestrzeeeeeenie No i przyszła wiosna = błocioro .... Nakręcimy program "Nie jesteś sam" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj... ślicznie się u Was robi... te przeeeeestrzeeeeeenie No i przyszła wiosna = błocioro .... Nakręcimy program "Nie jesteś sam" Pozdrawiam hej Arcti u nas tez taka przestrzen bedzie jak oglada zdjecia Karoly to widze dopiero jak duza ta chałupka bedzie ,na klaustrofobie na pewno nie zachoruje hiihihi P.S Karolcia suuuuuuuuuuuuper juz wszystko wyglada wczoraj wieczorkiem z mężem siedliśmy i podziwialismy wasz domek ihihihihi i powiem że naprawdę bardzo ładnie juz u was ,a błotkiem sie nie przejmuj będzie grzało słoneczko to szybko kałuze powysychaja i zrobi sie ładnie , to mówisz kiedy następna fotorelacja !!! hihi ja juz czekam zniecierpliwoscia na dalsze poczynania hihi pozdrawiam goraco i miłego dzionka ,my za niedługo jedziemy na plaże więc papapap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 21.03.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Przyszłam dać znak sygnał, że jeszcze żyję A po fotkach widzę, że tempo cały czas macie ekspresowe I coraz bardziej domowo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no tempo to macie niesamowite!!!!!! ....jeszcze troche i w kompleksy wpadne.......u mnie wszystko sie ślimaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.03.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj... ślicznie się u Was robi... te przeeeeestrzeeeeeenie No i przyszła wiosna = błocioro .... Nakręcimy program "Nie jesteś sam" Pozdrawiam hej Arcticzko No tak w grupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.03.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Karolcia suuuuuuuuuuuuper juz wszystko wyglada wczoraj wieczorkiem z mężem siedliśmy i podziwialismy wasz domek ihihihihi i powiem że naprawdę bardzo ładnie juz u was ,a błotkiem sie nie przejmuj będzie grzało słoneczko to szybko kałuze powysychaja i zrobi sie ładnie , to mówisz kiedy następna fotorelacja !!! hihi ja juz czekam zniecierpliwoscia na dalsze poczynania hihi pozdrawiam goraco i miłego dzionka ,my za niedługo jedziemy na plaże więc papapap hej jessi, ciesze się,że domek Wam się podoba, w końcu w takim będziecie mieszkać Co do błota, to cała nadzieja w słoneczku Pewnie w przyszłym tygodniu jakieś foteczki się pojawią My też dzisiaj przedpołudnie potraktowaliśmy spacerowo, bo świeci piękne słońce i jest przyjemnie ciepło Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.03.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 oj nie gadaj...... troszkę się zmieniło bardzo fajne podwieszane sufity macie i w łazience dla dzieci troszkę więcej widać .... bardzo ładnie pozdrawiam Cześć Aniu Dziękujemy Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.03.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Przyszłam dać znak sygnał, że jeszcze żyję A po fotkach widzę, że tempo cały czas macie ekspresowe I coraz bardziej domowo się robi Cześć Agatko!!! Całe szczęście,że się odezwałaś, bo już się zaczynałam martwić! Co tam u Ciebie słychać??? Biegne do Twojego dziennika Pozdrawiam P.S Nie znikaj juz tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts