Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Benedykt III Karoliny i Artura :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Karola.

Kobieto odpocznij trochę, bo 15 wielkimi krokami nadchodzi, a TY musisz wyglądać rewelacyjnie! Mnie też chyba coś bierze:(

Dom oczywiście na piątkę, czekam na zdjęcia Twojej kuchni i co to za gres w kuchni jaki ma kolor?

Hej :)

Obiecuję odpocząć i zdecydowanie zwolnić tempo..... już po weekendzie majowym :)

Foteczki kuchni i nowe, lepsze fotki gresu wrzucę w weekend .... jak dla mnie ten kolor to taki jasny beż... :rolleyes:

Pozdrawiam serdecznie!!!!

Domek przepiękny. Dużo pracy i wysiłku włożyliście w Wasz wymarzony domek. Teraz widzisz budowa Cię wykończyła.Odpocznij, musisz sie wykurowac.A fotki moga poczekać. duuuuużo zdrówka :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

Witaj lea** :)

Dziękuję baaaardzo :) :)

Teraz kiedy będę już na miejscu będzie mi o wiele łatwiej i już na spokojnie będę mogła dopieszczeć wszystkie szczegóły ;)

Pozdrawiam i zapraszam częściej ;)

Witaj Karolinko.......

właśnie przeczytałam, że w szpitalu wylądowałaś???? :(

dbaj o siebie kobieto bo niedługo już 15 maj!!! musisz być zdrowa i wypoczęta !!! :)

.....

tapeta sliwkowa cudna!!....czekam na fotki kuchni ;)

Cześć kochana!!!! :)

Dzięki wielkie!

Będę dbała, będę teraz w Beniu same siły szybko wrócą :)

Oczywiście foteczki w najbliższych dniach będą ;)

Buźka :*

Witajcie. Nie wytrzymałam i musiałam się zalogowac jak przeczytałam że się przeprowadziliście! Chciałam Wam serdecznie pogratulowac i życzyc cudownego życia w Waszym nowym domku :-)

Podziwiam za tęmpo i organizację, wszystko w beniu podoba mi się baaaardzo!

Teraz zwolnijcie odrobinę i odpocznijcie przed kolejnym ważnym wydarzeniem w maju :-)

Trzymam za Was kciuki, aby wszystko nadal szło tak sprawnie.

Pozdrawiam Marta od Benka V

Aniahubi, Mariomili,Kaluś,Marta,Jagoda, Agatko !!!!

Baaardzo Wam dziękuję!!!! :) :) :)

Za gratulacje, wsparcie, za to że jesteście i mam nadzieję,że z powodu przeprowadzki mnie nie opuścicie, jeszcze mnóstwo pracy przed nami a Wy wszyscy kochani z FM jesteście niezastąpieni!!! :)

Pozdrawiam Was serdecznie! :)

GRATULACJE KAROLCIA !!!!!!

super juz wszystko wyglada nic tylko pozazdrościc !!! prześlicznie już tam u Was pieknie wszystko urządzacie ,i miło popatrzeć jak nasz Beniu wyglada z meblami ihhihihihi ,przez to jeszcze bardziej nie umie sie doczekać tego etapu budowy aby juz móc wykanczac nasz domek :wave::wiggle:

Edytowane przez jessi

Witam.

Jestem pod wrażeniem że tak szybko od rozpoczęcia budowy wprowadziliście się. Dom i teren wokół domu bardzo mi się podoba. My rozpoczęliśmy budowę rok temu i planujemy przeprowadzkę dopiero we wrześniu. Dlatego tym bardziej gratuluje organizacji całej budowy. Sam wiem ile trzeba na to czasu i jeszcze samo dokonywanie wyborów wyposażenia domu.To dopiero zajmuje czas.

Będę śledził dalsze urządzanie domu.

Pozdrawiam.

Aniahubi, Mariomili,Kaluś,Marta,Jagoda, Agatko !!!!

Baaardzo Wam dziękuję!!!! :) :) :)

Za gratulacje, wsparcie, za to że jesteście i mam nadzieję,że z powodu przeprowadzki mnie nie opuścicie, jeszcze mnóstwo pracy przed nami a Wy wszyscy kochani z FM jesteście niezastąpieni!!! :)

Pozdrawiam Was serdecznie! :)

no pewnie, że Was nie opuścimy!!!!!!!!!!! :)

.....a nawet przyjedziemy zwiedzić Waszego Benia !!! ;)

Karolina wielkie gratulacje dla Ciebie i oczywiście Artura! To jest normalnie Mistrzostwo Świata! Wnętrza wyglądają ,jakbyście tam już mieszkali d dawna.Pojawiły się już kwiaty i bibeloty,od samego początku jest cieplutko i przytulnie! Bardzo się cieszę razem z Wami i życzę wszystkiego najlepszego i ddddużo ,duuużżżo szczęścia w nowym domu i szybciutko zapełniajcie go potomkami.Pokoiki czekają:wave: