Karolina i Artur 29.04.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Kochane padam na twarz, kłade się spać, wszystkim odpiszę.... ale już jutro , sorki .... Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.04.2010 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Cześć Karola. Kobieto odpocznij trochę, bo 15 wielkimi krokami nadchodzi, a TY musisz wyglądać rewelacyjnie! Mnie też chyba coś bierze:( Dom oczywiście na piątkę, czekam na zdjęcia Twojej kuchni i co to za gres w kuchni jaki ma kolor? Hej Obiecuję odpocząć i zdecydowanie zwolnić tempo..... już po weekendzie majowym Foteczki kuchni i nowe, lepsze fotki gresu wrzucę w weekend .... jak dla mnie ten kolor to taki jasny beż... Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.04.2010 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Domek przepiękny. Dużo pracy i wysiłku włożyliście w Wasz wymarzony domek. Teraz widzisz budowa Cię wykończyła.Odpocznij, musisz sie wykurowac.A fotki moga poczekać. duuuuużo zdrówka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Witaj lea** Dziękuję baaaardzo :) Teraz kiedy będę już na miejscu będzie mi o wiele łatwiej i już na spokojnie będę mogła dopieszczeć wszystkie szczegóły Pozdrawiam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.04.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witaj Karolinko....... właśnie przeczytałam, że w szpitalu wylądowałaś???? dbaj o siebie kobieto bo niedługo już 15 maj!!! musisz być zdrowa i wypoczęta !!! ..... tapeta sliwkowa cudna!!....czekam na fotki kuchni Cześć kochana!!!! Dzięki wielkie! Będę dbała, będę teraz w Beniu same siły szybko wrócą Oczywiście foteczki w najbliższych dniach będą Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 30.04.2010 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 nie pozostaje nic innego jak gratulować przeprowadzki Dzięki Aniu ogromniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Gratulacje z okazji przeprowadzki !!! Mam nadzieję, że już siły wróciły.... Bardzo ładne tapety - obie, ale ta w wiatrołapie wygląda fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.04.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Cześć Gratulacje PRZEPROWADZKI!!!!!!!! Ja na Waszym miejscu zrobiłabym to samo, teraz zatrudnij całą rodzinkę ( lub koleżanki z FM )i w niedzielę będziesz piła kawusie na tarasie. Trzymam kciuki, udanej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.04.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Karolinko.......to Wy już mieszkacie??????????:jawdrop: GRATULUJE KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!! pS....wiedziałam, że jesteście szybcy i szaleni.........ale żeby aż tak ????? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witajcie. Nie wytrzymałam i musiałam się zalogowac jak przeczytałam że się przeprowadziliście! Chciałam Wam serdecznie pogratulowac i życzyc cudownego życia w Waszym nowym domku Podziwiam za tęmpo i organizację, wszystko w beniu podoba mi się baaaardzo! Teraz zwolnijcie odrobinę i odpocznijcie przed kolejnym ważnym wydarzeniem w maju Trzymam za Was kciuki, aby wszystko nadal szło tak sprawnie. Pozdrawiam Marta od Benka V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 01.05.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 No i oczywiście moje gratulacje!!! ale fajnie nie? być już u SIEBIE!!! teraz czekamy na zapełnienie domku śliczną gromadką pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 01.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Wystarczy dwa tygodnie nie zaglądać na forum, a tu takie wiadomości! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.05.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Aniahubi, Mariomili,Kaluś,Marta,Jagoda, Agatko !!!! Baaardzo Wam dziękuję!!!! :) Za gratulacje, wsparcie, za to że jesteście i mam nadzieję,że z powodu przeprowadzki mnie nie opuścicie, jeszcze mnóstwo pracy przed nami a Wy wszyscy kochani z FM jesteście niezastąpieni!!! Pozdrawiam Was serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.05.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 (edytowane) GRATULACJE KAROLCIA !!!!!! super juz wszystko wyglada nic tylko pozazdrościc !!! prześlicznie już tam u Was pieknie wszystko urządzacie ,i miło popatrzeć jak nasz Beniu wyglada z meblami ihhihihihi ,przez to jeszcze bardziej nie umie sie doczekać tego etapu budowy aby juz móc wykanczac nasz domek Edytowane 2 Maja 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.05.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Gratulacje dom wygląda super!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 02.05.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam.Jestem pod wrażeniem że tak szybko od rozpoczęcia budowy wprowadziliście się. Dom i teren wokół domu bardzo mi się podoba. My rozpoczęliśmy budowę rok temu i planujemy przeprowadzkę dopiero we wrześniu. Dlatego tym bardziej gratuluje organizacji całej budowy. Sam wiem ile trzeba na to czasu i jeszcze samo dokonywanie wyborów wyposażenia domu.To dopiero zajmuje czas. Będę śledził dalsze urządzanie domu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Aniahubi, Mariomili,Kaluś,Marta,Jagoda, Agatko !!!! Baaardzo Wam dziękuję!!!! :) Za gratulacje, wsparcie, za to że jesteście i mam nadzieję,że z powodu przeprowadzki mnie nie opuścicie, jeszcze mnóstwo pracy przed nami a Wy wszyscy kochani z FM jesteście niezastąpieni!!! Pozdrawiam Was serdecznie! no pewnie, że Was nie opuścimy!!!!!!!!!!! .....a nawet przyjedziemy zwiedzić Waszego Benia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 hej Karolinka ja nic nie muszę pisać ....... przecież wiesz że mi się podoba :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 03.05.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Rewelacja. Po prostu rewelacja. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.05.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Karolina wielkie gratulacje dla Ciebie i oczywiście Artura! To jest normalnie Mistrzostwo Świata! Wnętrza wyglądają ,jakbyście tam już mieszkali d dawna.Pojawiły się już kwiaty i bibeloty,od samego początku jest cieplutko i przytulnie! Bardzo się cieszę razem z Wami i życzę wszystkiego najlepszego i ddddużo ,duuużżżo szczęścia w nowym domu i szybciutko zapełniajcie go potomkami.Pokoiki czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.05.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Niesamowite WIELKKIE GRATULACJE :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts