Magdalena i Grzegorz 05.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 WitamPostępy w budowie domu śledzę prawie od początku. Dzięki uprzejmości Karoliny i Artura miałam okazję zwiedzić cały domek. Chciałam bardzo podziękować za poświęcony czas i życzyć samych szczęśliwych chwil w Waszym fantastycznym domku. Pozdrawiam Magdalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.06.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witam Postępy w budowie domu śledzę prawie od początku. Dzięki uprzejmości Karoliny i Artura miałam okazję zwiedzić cały domek. Chciałam bardzo podziękować za poświęcony czas i życzyć samych szczęśliwych chwil w Waszym fantastycznym domku. Pozdrawiam Magdalena Dziękujemy bardzo ...... i oczywiście w razie jakichkolwiek wątpliwości zapraszamy ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.06.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 ciesze sie, że wróciliście!!!!!!! ..........super fotki na NK !! zazdraszczam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ja też bym chciała obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Nareszcie doczekałam sie zdjęć łazienki Ładnie sie wszystko komponuje. A dolną łazieneczkę macie skończoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Karololcia! Łazienka małżeńska rewelacja , to są czarne płytki z ze srebrnymi drobinkami? Szuflady łazienkowe tez czarne? Cudna nie mogę się napatrzeć. Domek z zewnątrz prezentuje się przepięknie No!! i widzę że lubimy winko patrząc na zapasy w spiżarni :P Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama1719507024 06.06.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Kochane dziękuję Wam serdecznie za tyle przemiłych słów! :oops: Beauty mini fotorelacja z podróży poślubnej jest na NK Kama jeżeli chodzi o gres z kuchni to muszę poszukać fakturki, bo zupełnie nie pamiętam nazwy Witaj, z niecierpliwością będę czekać na nazwę tego gresu. Pozdrawiam Kama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 06.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam i ja, ale dawno mnie tu nie było, przede wszystkim wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!!!Domek piękny i w środku i na zewnątrz! i trawka się też już zieleni!!! super!!jeszcze raz gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.06.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Nareszcie doczekałam sie zdjęć łazienki Ładnie sie wszystko komponuje. A dolną łazieneczkę macie skończoną? Hej mariomili Dziękujemy Dolna łazienka jest skończona od kilku tygodni ale został do pomalowania karton-gips za sedesem... Pomalujemy w najbliższych dniach i wrzucę zdjątka Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.06.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Karololcia! Łazienka małżeńska rewelacja , to są czarne płytki z ze srebrnymi drobinkami? Szuflady łazienkowe tez czarne? Cudna nie mogę się napatrzeć. Domek z zewnątrz prezentuje się przepięknie No!! i widzę że lubimy winko patrząc na zapasy w spiżarni Pozdrowionka Cześć Martusia Cieszę się,żę Ci się podoba Płyteczki czarne z drobinkami - brokacikiem . Szuflady czarny MDF lakierowany robiła nam na zamówienie ta sama firma, która robiła nam szafy zabudowywane i garderobę . Winko lublimy hihi P.S Jak znajdziecie chwilę, liczymy na odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.06.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam i ja, ale dawno mnie tu nie było, przede wszystkim wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!!! Domek piękny i w środku i na zewnątrz! i trawka się też już zieleni!!! super!!jeszcze raz gratuluję!! Cześć Jagódko Fajnie,że nas odwiedziłaś! Dziękuje za wszystkie miłe słowa! pozdrawim serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.06.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ciesze sie, że wróciliście!!!!!!! ..........super fotki na NK !! zazdraszczam........ Hej Klauś ja też sie stęskniłam za inwestorkami z FM A zazdraszczać nie maszx czego.... za chwilkę będziesz w cuuudownej Chorwacji! W tym roku my pewnie nie damy rady ale za rok tez sie piszemy Poydrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.06.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześć Karolina, Ależ Ty masz piękny dom! Co widzę nowe zdjęcia, to nie mogę wyjść z zachwytu No i zdjęcie ślubne też bardzo ładne - śliczna z Was para Udanego, słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Karolina, spóźnione , ale najszczersze gratulacje i dużo szczęścia na nowej drodze życia !!!!! :D Domek wygląda pięknie i zazdroszczę, że już mieszkacie i się nim cieszycie PS/ zamaluj sobie na zdjęciach w dzienniku nr rejestracyjny samochodu, bo nigdy nie wiadomo kto tam buszuje. Im mniej danych identyfikujących tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.06.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 hej Karolinka super że już jesteście tak jak już pisałam śliczne zdjęcie ślubne :) no i wreszcie zdjęcia łazienki na które tak czekałam :) hm........ też śliczna :) naprawdę mi się podoba....100% w moim guście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.06.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześć Karolina, Ależ Ty masz piękny dom! Co widzę nowe zdjęcia, to nie mogę wyjść z zachwytu No i zdjęcie ślubne też bardzo ładne - śliczna z Was para Udanego, słonecznego dnia Cześć Aniu:) Baaaaardzo Ci dziękuję! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.06.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Przyłączam się do gratulacjii:yes: Mam pytanko-jaką szerokośc mają pilastry wokół okien?Muszę się zdecydować do końca miesiąca,a nie mam możliwości zrobienia przymiarki na domku;) Pozdrawiam:):) Hej! Dziękujemy bardzo Nasze pilastry mają 12 centymetrów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.06.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Karolina, spóźnione , ale najszczersze gratulacje i dużo szczęścia na nowej drodze życia !!!!! :D Domek wygląda pięknie i zazdroszczę, że już mieszkacie i się nim cieszycie PS/ zamaluj sobie na zdjęciach w dzienniku nr rejestracyjny samochodu, bo nigdy nie wiadomo kto tam buszuje. Im mniej danych identyfikujących tym lepiej Cześć Lidziu Dziękuję za wszystkiem miłe słowa!!!! Rady posłucham, dzięki A Ty kochana ani się obejrzysz a sama zamieszkasz w swoim pięknym domku!!! Zobaczysz Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.06.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 hej Karolinka super że już jesteście tak jak już pisałam śliczne zdjęcie ślubne no i wreszcie zdjęcia łazienki na które tak czekałam hm........ też śliczna :) naprawdę mi się podoba....100% w moim guście pozdrawiam CZeść Anulka Też się ciesze, bo stęskniłam się!!!! Sporo podobnych rzeczy nam się podoba i dobrze!!! Juz nie moge doczekać się urządzania Twojego domku, a to już zbliża sie wielkimi krokami! Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hej Klauś ja też sie stęskniłam za inwestorkami z FM A zazdraszczać nie maszx czego.... za chwilkę będziesz w cuuudownej Chorwacji! W tym roku my pewnie nie damy rady ale za rok tez sie piszemy Poydrawiam!!! do Chorwacji dopiero w sierpniu jade... to jeszcze tak strasznie długo............buuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts