Karolina i Artur 27.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hej Karolcia widziałam zdjęci rewelacja domek ,jeszcze scianki działowe i super ,można już mniej więcej wyobraznią ustawiać mebelki do domku hihihih ,a tynki wewnętrzne na kiedy Hej jessi Ścianki działowe w następnym tygodniu od wtorku będą się tworzyć Podobnie jak schody w środku, na zwenątrz i taras A tynki i wylewki w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hej Karolcia widziałam zdjęci rewelacja domek ,jeszcze scianki działowe i super ,można już mniej więcej wyobraznią ustawiać mebelki do domku hihihih ,a tynki wewnętrzne na kiedy Hej jessi Ścianki działowe w następnym tygodniu od wtorku będą się tworzyć Podobnie jak schody w środku, na zwenątrz i taras A tynki i wylewki w styczniu no to super ,pędzicie jak burza aż Wam zazdroszczę ,no to kochanieńka wstawiaj duuuuużo zdjęc bo uwielbiam patrzec na naszego benka jak w środku wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzien doberek wekeend (prawie) Witam Ja już się czuję weekendowo A ten weekend to raczej wionenny będzie dlatego odwiedzę mój Raj piękna pogoda - zaraz wychodzę z córką na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a u nas pada strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.11.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a u nas pada strasznie no tak - ten wasz, nie wasz klimat a u nas cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Przecież dałam Ci kochaneńka trzy tygodnie Chcesz... masz Ja przez tą pogodę, to właściwie zła jestem na nas, że w chałupie bąki zbijamy . Za daleko ta budowa... wiem, Jessi ma dalej... ale Oni z daleka będą obserwować jak im rośnie , a my bardziej dotykowo . Jak mamy jechać na parę godzin to nie za bardzo się opłaca... samochód jak smok ciągnie, a w obie strony 170 km... Sama przed soba się tłumaczę , bleee ... chyba muszę sobie popłakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witaj Karolinko!! ja tez sie ciesze, że pogoda nam dopisuje co prawda nic na budwie u mnie sie nie dzieje..... ale jutro planuje sadzic drzewka w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A ja w końcu muszę ruszyć dupsko i posprzątać u siebie... w ogrodzie... dobrze, że jeszcze nie przysypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.11.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hej Karolcia widziałam zdjęci rewelacja domek ,jeszcze scianki działowe i super ,można już mniej więcej wyobraznią ustawiać mebelki do domku hihihih ,a tynki wewnętrzne na kiedy Hej jessi Ścianki działowe w następnym tygodniu od wtorku będą się tworzyć Podobnie jak schody w środku, na zwenątrz i taras A tynki i wylewki w styczniu no to super ,pędzicie jak burza aż Wam zazdroszczę ,no to kochanieńka wstawiaj duuuuużo zdjęc bo uwielbiam patrzec na naszego benka jak w środku wygląda Pędzimy jak możemy żeby jak najwięcej zrobić przed zimą! Hmm... chociaż w zimie też będziemy działać ale juz w środku Ani się obejrzysz a i Wasz Benio będzie rósł! Zaraz wrzucę zdjęcia więźby i poddasza a od poniedziałku codziennie będzie coś nowego widać więc będę wrzucac na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.11.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a u nas pada strasznie no tak - ten wasz, nie wasz klimat a u nas cudnie Nie ma co wracaj jessi do NAS i NASZEGO klimatu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.11.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Przecież dałam Ci kochaneńka trzy tygodnie Chcesz... masz Ja przez tą pogodę, to właściwie zła jestem na nas, że w chałupie bąki zbijamy . Za daleko ta budowa... wiem, Jessi ma dalej... ale Oni z daleka będą obserwować jak im rośnie , a my bardziej dotykowo . Jak mamy jechać na parę godzin to nie za bardzo się opłaca... samochód jak smok ciągnie, a w obie strony 170 km... Sama przed soba się tłumaczę , bleee ... chyba muszę sobie popłakać No tak, tak wiem kochana,że to dzięki Tobie ta pogoda A na siebie się nie złość, bo zasłużony odpoczynek chwilowy macie, a się jeszcze napracujecie na wiosnę ! My mieszkamy w tym samym mieście więc odległość na budowę zadna! chwila samochodem i juz jesteśmy. Ja nie wiedziałam,że aż taką odległość macie do budowy A teraz dzień krótki więc rzeczywiście to byłby wyjazdy na kilka godzin No ale głowa do góry! ładuj baterie a juz niedługo ruszycie pełna parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.11.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witaj Karolinko!! ja tez sie ciesze, że pogoda nam dopisuje co prawda nic na budwie u mnie sie nie dzieje..... ale jutro planuje sadzic drzewka w ogrodzie Cześć Kaluś! Jak by nie było to dobra pogoda zawsze mile widziana Prosze o fotorelację z sadzenia drzewek! Bo nie uwierzę! A tak naprawde bardzo ciekawa jestem i chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj Karolinko!! ja tez sie ciesze, że pogoda nam dopisuje co prawda nic na budwie u mnie sie nie dzieje..... ale jutro planuje sadzic drzewka w ogrodzie Cześć Kaluś! Jak by nie było to dobra pogoda zawsze mile widziana Prosze o fotorelację z sadzenia drzewek! Bo nie uwierzę! A tak naprawde bardzo ciekawa jestem i chcę zobaczyć sadzenie jest zaplanowane na dziś....... a mój mąż umiera po wczorajszych andrzejkach ...hmmmmmm ....dam Mu jeszcze troche czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 witam Karolcia i widziałam zdjęcia coraz ładniejszy domek ,jak ogladałam zdjecie pokoju tego nag garazem to sie ucieszyłam ihihhi bo jakos tak myslałam ze ten pokój jest mały ,a na zdjecu wyglada na dośc duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.11.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj Karolinko!! ja tez sie ciesze, że pogoda nam dopisuje co prawda nic na budwie u mnie sie nie dzieje..... ale jutro planuje sadzic drzewka w ogrodzie Cześć Kaluś! Jak by nie było to dobra pogoda zawsze mile widziana Prosze o fotorelację z sadzenia drzewek! Bo nie uwierzę! A tak naprawde bardzo ciekawa jestem i chcę zobaczyć sadzenie jest zaplanowane na dziś....... a mój mąż umiera po wczorajszych andrzejkach ...hmmmmmm ....dam Mu jeszcze troche czasu No daj mu chwilkę, daj Ale na fotorelację dzisiaj liczę! Miłego sadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.11.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 witam Karolcia i widziałam zdjęcia coraz ładniejszy domek ,jak ogladałam zdjecie pokoju tego nag garazem to sie ucieszyłam ihihhi bo jakos tak myslałam ze ten pokój jest mały ,a na zdjecu wyglada na dośc duży Niom domek nabiera kształtów pokój nad garażem nie jest malutki i mozna fajnie go zaaranżować Ale jego prawdziwą wielkość będzie widać po dociepleniu poddasza, bo tak to chmurki widać i może byc to złudne i po posadzkach... Ja już nie moge doczekać się poniedziałku! Cały dziń bdę na budowie bo musze dopilnować ekip, a kilka ich będzie: - ekipa od więźby - ekipa szalująca schody i taras - panowie wstawiający okna i drzwi wejściowe - inni wstawiający bramę garażową -ekipa od docieplania domu - ruszamy ! - i jeszcze pan koparowy i to wszystko jednego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 oj to sie bedzie u was działo w poniedziałek ,tylko pózniej nie zapomnij wstawic zdjecia z tego dnia bede czekała na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.11.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 oj to sie bedzie u was działo w poniedziałek ,tylko pózniej nie zapomnij wstawic zdjecia z tego dnia bede czekała na fotorelacje Fotorelacje masz jak w banku Pozdrowionka i miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 cytat: No i mamy weekend andrzejkowy My spędzamy go w naszym domku nad jeziorem Krasne, śliczne sloneczko, a w domku przy kominku cieplutko i klimatycznie ( juz nie moge doczekać sie kominka w Beniu!!! ) Trzeba korzystać z wolnego weekendu, bo od poniedziałku ruszamy pełna parą! W poniedziałek ja spędze cały dzień na budowie Jednocześnie działać będzie: -ekipa od więźby -ekipa szalująca schody i taras -ekipa montująca nam drzwi wejściowe i okna na całym parterze (na poddaszu będą w piątek, ze względu na więźbę) - kolejna ekipa zamontuje nam bramę garażową - rozpoczyna działanie także ekipa docieplająca dom - pojawi się i będzie działał także pan koparkowy Oj będzie się działo! oj nawet nie wiecie...jak bym sobie pojechała do jakiegos domku nad jeziorem ale z Was szczęściarze !! _________________ Dziennik Budowy Komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.11.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 cytat: No i mamy weekend andrzejkowy My spędzamy go w naszym domku nad jeziorem Krasne, śliczne sloneczko, a w domku przy kominku cieplutko i klimatycznie ( juz nie moge doczekać sie kominka w Beniu!!! ) Trzeba korzystać z wolnego weekendu, bo od poniedziałku ruszamy pełna parą! W poniedziałek ja spędze cały dzień na budowie Jednocześnie działać będzie: -ekipa od więźby -ekipa szalująca schody i taras -ekipa montująca nam drzwi wejściowe i okna na całym parterze (na poddaszu będą w piątek, ze względu na więźbę) - kolejna ekipa zamontuje nam bramę garażową - rozpoczyna działanie także ekipa docieplająca dom - pojawi się i będzie działał także pan koparkowy Oj będzie się działo! oj nawet nie wiecie...jak bym sobie pojechała do jakiegos domku nad jeziorem ale z Was szczęściarze !! Kaluś tobie chyba wokól jeziorek nie brakuje ? Nie mniej jednak zapraszamy do nas serdecznie !!!! :D:D:D _________________ Dziennik Budowy Komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts