Karolina i Artur 02.12.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kaluś na pierwszej stronie mojego dziennika są zdjęcia ogrodzenia jakie chcemy sobie zrobić, no i jutro zaczynają nam je murować co do foteczek przez ostatnie dni na budowie byłam taka zabiegana i tyle się działo,że nie miałam głowy do zdjęć... Ale jutro popołudniu zrobię zdjęcia i wrzucę oczywiście I jak tam nastawiłaś się juz na przyjazd do Lublina wiosną na spotkanie inwestorek przy nalewkach??? hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hej Karolcia co tam u Was słychac jak postepy budowlane ,jakos tak zamilkłas ostatnio i zdjęci nie ma i mi smutno ,buziaki dla Ciebie i czekam na zdjecia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hej! hm........ fajnie zagladalam do dziennika wczesniej ale jeszcze nic nie było wiec sie zastanawiałam co sie dzieje a tu prosze... ladnie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 03.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale jestem w szoku Strasznie szybko budujecie, nie wiem, jak to wszystko ogarniacie - tyle ekip naraz Ja też mam podzielną uwagę, ale chyba nie aż tak Patrzę i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.12.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hej Karolcia co tam u Was słychac jak postepy budowlane ,jakos tak zamilkłas ostatnio i zdjęci nie ma i mi smutno ,buziaki dla Ciebie i czekam na zdjecia z budowy Hej kochana Ostatnio strasznie zabiegana jestem i jakoś tak wyszło... ,że zdjątek nie dorzucałam... Ale juz się poprawiłam i wrzuciałam zdjęcia z dzisiaj :D Jutro dodam zdjęcia mam nadzieję,że... już z okienkami P.S cieszę sie że i Wasza budowa ruszyła !!! lece do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.12.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hej! hm........ fajnie zagladalam do dziennika wczesniej ale jeszcze nic nie było wiec sie zastanawiałam co sie dzieje a tu prosze... ladnie ladnie Hej No staramy się Jutro mamy zamówiony montaż okien, mam nadzieję,że tym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.12.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale jestem w szoku Strasznie szybko budujecie, nie wiem, jak to wszystko ogarniacie - tyle ekip naraz Ja też mam podzielną uwagę, ale chyba nie aż tak Patrzę i podziwiam Cześć Agaatko Staramy się ogarnąć nie jest łatwo ale narazie się udaje trzeba się spieszyć bo przeciez impreza nalewkowa forumowiczek w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Noooo.... kooochaaanaaaa.... przy takim składzie osobowym na budowie to chałupka rośnie szybciej niż na filmie... nie to co u nas dwa bidne żuczki ... spoko, spoko... takich dwudziestu jak nas dwóch... to nie ma ani jednego Już nie mogę się doczekać tych jutrzejszych okien... to co dopiero Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no no pamiętam o tych oknach i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.12.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Noooo.... kooochaaanaaaa.... przy takim składzie osobowym na budowie to chałupka rośnie szybciej niż na filmie... nie to co u nas dwa bidne żuczki ... spoko, spoko... takich dwudziestu jak nas dwóch... to nie ma ani jednego Już nie mogę się doczekać tych jutrzejszych okien... to co dopiero Ty? Zdecydowanie takich dwudziestu jak was dwóch to nie ma ani jednego No u nas dzisiaj tak wyjątkowo taka ekipa zadziałała, poprostu wszyscy sie nałożyli Jutro 3 od dociepleń, 3 od ogrodzenia i 3 murarzy... Ekipa obijała się wcześniej.... pracowało 2 murarzy przez większość budowy, więć trzeba nadrabiać stracony czas Nie moge doczekać sie jutrzejszego montażu okien!!! mam nadzieję,że wszystko jutro się uda .... Nie no musi sie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.12.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 kuźwa..............co tutaj sie dzieje????? dwa dni mnie nie było a tu już cały dom stoi !!!!!!!!! nadal nie moge szczęki z podłogi podnieśc .................................. dotąd byłam przekonana, że moi gorale szybko nam domek wybudowali ale u Was to poprostu mistrzostwo świata jest!!!!!!!!!!!! ................................. jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie z nalewkami do czerwca czekać Ty nas juz na wigilie będziesz mogła zaprosic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.12.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 kuźwa..............co tutaj sie dzieje????? dwa dni mnie nie było a tu już cały dom stoi !!!!!!!!! nadal nie moge szczęki z podłogi podnieśc .................................. dotąd byłam przekonana, że moi gorale szybko nam domek wybudowali ale u Was to poprostu mistrzostwo świata jest!!!!!!!!!!!! ................................. jak tak dalej pójdzie, to nie trzeba będzie z nalewkami do czerwca czekać Ty nas juz na wigilie będziesz mogła zaprosic !!! No widzisz kaluś nie możesz tak znikać.... Ja bardzo chetnie przyjmowalabym gości juz w wigilię! Ale to chyba odrobinę zbyt optymistycznie Dzisiaj zaczeli działać panowie od pokrycia dachu, trzeba się spieszyć Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.12.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Piękny ten Benio z łocami... Tylko chyba za dużo ich powstawialiście Super jasno będzie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.12.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 hej Arctica No troszeczke ich jest Ciesze sie ,ze będzie doświetlony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psztymucel nulek 05.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam, i gratuluję takiej szybkiej budowy. Bardzo ładnie się prezentuje wasz domek. A można spytać z jakiej firmy są wasze okna? Też już niedługo będziemy je zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.12.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Hej widziałam dzisiaj na żywo Wasze okienka!!! Pięknie wszystko już wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Cześć karolcia ! nie zaglądałam do was dwa dni i teraz otwieram szeroko oczy ze zdziwienia! Tempo macie niesamowite!Szczerze mówiąc ,to podziwiam ,ze ogarniacie to wszystko! ale właściwie nie ma się czemu dziwić młodość dodaje skrzydeł Piękny jest ten Wasz Benio! to prawdziwa rezydencja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.12.2009 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 no i masz swoje drzwi i okna , tym razem się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.12.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 coraz piekniejszy ten Wasz benek ,od razu inaczej wygląda z tym oknami ,drzwi REWELACJA !!! sieczne są,czekam z niecierpliwością na następne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.12.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hej widziałam dzisiaj na żywo Wasze okienka!!! Pięknie wszystko już wygląda Dzięki Iwonko Musimy sie kiedyś umówić, to zobaczysz też środek domku Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts