Karolina i Artur 06.12.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cześć karolcia ! nie zaglądałam do was dwa dni i teraz otwieram szeroko oczy ze zdziwienia! Tempo macie niesamowite!Szczerze mówiąc ,to podziwiam ,ze ogarniacie to wszystko! ale właściwie nie ma się czemu dziwić młodość dodaje skrzydeł Piękny jest ten Wasz Benio! to prawdziwa rezydencja!! Dzięki Beauty za dobre słówko! Musimy to ogarniać nie ma wyjścia A domek powoli nabiera kształtu, każda zrobiona rzecz tak cieszy! Pozdrawiamy serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.12.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 no i masz swoje drzwi i okna , tym razem się udało Nareszcie !!! Grunt,że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.12.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 coraz piekniejszy ten Wasz benek ,od razu inaczej wygląda z tym oknami ,drzwi REWELACJA !!! sieczne są,czekam z niecierpliwością na następne zdjęcia No zmienił się domek Z okienkami wygląda znacznie lepiej, a jak panowie zrobią obróbke okien to wszystko jeszcze zyska Może we wtorek pstryknę kilka nowych zdjęć... potem w środe i czwartek będziemy w wa-wie więc kolejne koło weekendu pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam ) http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Karolciu... dla każdego coś dobrego... a Wy tego dobra chyba potrzebujecie... http://images45.fotosik.pl/236/f01d040f39b361a8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.12.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dziękuję!!! Kochane dziewczyny jesteście!!! A takiego maleńkiego, pulchniutkiego mikołajka to już bym chciala ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 a mój to niby Ci sie nie podoba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.12.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam, i gratuluję takiej szybkiej budowy. Bardzo ładnie się prezentuje wasz domek. A można spytać z jakiej firmy są wasze okna? Też już niedługo będziemy je zakładać. Witamy W tej chwili nie jestem pewna jakiej firmy mamy okna ale sprawdze oczywiscie Wiem że drzwi są z pol-skone Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.12.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 a mój to niby Ci sie nie podoba???? Nie, no Kaluś oczywiście,że... hmmm no tak Ale takiego to ja juz w domku mam A nad małym tzrba popracować! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 mnie tez tu nie może zabraknąć w mikołajki http://img225.imageshack.us/img225/6788/za5mrouhvtvjvtb8fcfc.gif pozdraiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuchowski 07.12.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam. Na wstępie chciałbym powiedzieć, że Benedykt III to bardzo dobry wybór! Jest to naprawdę solidny , wygodny domek gdzie będziecie mieć bardzo dużo miejsca Piszę jednak w innej sprawie - może zainteresuje Was tematem tzw. "inteligentnych instalacji"? Jakbyście byli zainteresowani to zapraszam do poczytania o tym na http://www.inteligentny.home.pl Jestem z Lublina i zajmuje się tego typu rozwiązaniami od projektu, przez wykonanie lub nadzór, po zaprogramowanie systemu. pozdrawiam Michał Żuchowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.12.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Karolcia... a było coś, gdzieś o kuchni... piszesz, że wiesz jaką chcesz... a ja nie wiem ... ani jaką Ty chcesz... ani jaką ja chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.12.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Karolcia... a było coś, gdzieś o kuchni... piszesz, że wiesz jaką chcesz... a ja nie wiem ... ani jaką Ty chcesz... ani jaką ja chcę Hej Arctica Chyba nie pisałam u siebie nic o kuchni wcześniej... gdzieś... u kogoś była jakaś rozmowa.... My przechodziliśmy juz różne "fazy" z kwestii kuchni... miała być wenge, potem bardzo chciałam białą! Staneło na tym że ma byc nowoczesna z zabudowywanym sprzętem... Cały wystrój domku ma być nowoczesny ale za razem przytulny... W kwestii kolorystyki ... jest dość nietypowa zrobię dzisiaj zdjęcie to wstawię A Ty chyba pisałaś kiedyś... jeżeli dobrze pamiętam,że obecnie masz nowoczesny wystrój a w nowym domku ma być inaczej... Chodzi Ci coś konkretnego po głowie w kwestii kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyn P. 08.12.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam serdecznie , Na samym początku chciałam pogratulować tempa prac na budowie jaki i pięknego BENIA. Przyglądamy się z małż od dłuższego czasu i jesteśmy w szoku , że da się tak wszystko pogodzić, ale nasze obserwację na darmo nie pójdą bo wczesną wiosną zaczynamy swoją przygodę z budową domku . Ps. Trzymam mocno kciki za realizację Waszego planu. Pozdrawiamy Justyna i Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.12.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam serdecznie , Na samym początku chciałam pogratulować tempa prac na budowie jaki i pięknego BENIA. Przyglądamy się z małż od dłuższego czasu i jesteśmy w szoku , że da się tak wszystko pogodzić, ale nasze obserwację na darmo nie pójdą bo wczesną wiosną zaczynamy swoją przygodę z budową domku . Ps. Trzymam mocno kciki za realizację Waszego planu. Pozdrawiamy Justyna i Mateusz Cześć Justyn@ P. ! Dzięki za miłe słówko Jeżeli chodzi o tempo prac, to my wychodzimy z założenia że mieszkanie we własnym domu jest o wiele przyjemniejsze niż jego budowanie, więc trzeba się spiąć, rozplanować termin prac i wprowadzać się do wymarzonego domku Naprawdę da się wszystko pogodzić i dograć, bywaja jakieś "wpadki" ale one zdarzają sie bez względu na tempo prac W końcu radość z budowania i perspektywa wprowadzenia się do wałasnego domu jest tak wielka,że dodaje mnóstwo energii do działania! Gratulujemy wiosennego rozpoczęcia budowy! Załużcie swój dziennik już teraz, a chętnie będziemy wam kibicować! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 08.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Karolcia, a gdzie zamawiacie tą kuchnię? Mnie też to czeka lada moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hej Arctica Chyba nie pisałam u siebie nic o kuchni wcześniej... gdzieś... u kogoś była jakaś rozmowa.... My przechodziliśmy juz różne "fazy" z kwestii kuchni... miała być wenge, potem bardzo chciałam białą! Staneło na tym że ma byc nowoczesna z zabudowywanym sprzętem... Cały wystrój domku ma być nowoczesny ale za razem przytulny... W kwestii kolorystyki ... jest dość nietypowa zrobię dzisiaj zdjęcie to wstawię A Ty chyba pisałaś kiedyś... jeżeli dobrze pamiętam,że obecnie masz nowoczesny wystrój a w nowym domku ma być inaczej... Chodzi Ci coś konkretnego po głowie w kwestii kuchni?? Chodzi, łoj chodzi... aż tupie Na początku... jakieś dwa - trzy miesiące temu miała być biała/ ecru, i to na 100%... Już wiem, że biała nie będzie Na dzień dzisiejszy... prawdopodobnie, ale już nie na stówę, będzie w kolorze naturalnego ciemniejszego drewna... dąb lub coś podobnego... No chyba, że znajdę sensowny dąb bielony, taki przecierany... Co jest pewne i niezmienne, to stanowisko piecowe... takie duże i na środku ściany... najpewniej murowane... W ogóle to mało mebli w kuchni będę miała. Tylko jedna ścianę... 470 chyba, a w drugiej już na teraźniejszym etapie zrobiliśmy dziurę na lodówkę z szafką takich samych gabarytów jak lodówka... maję razem wyglądać jak drzwi gdzieś tam... I jeszcze nie wiem czy chcę wyspę/pólwysep, czy nie, bo mogę mieć za mało blatów roboczych ... A teraz mam kuchnię wenge, ale średnio- nowoczesną... bez szkła, metalu i błysku . Wrzucałam kiedyś u siebie zdjęcia... pamiętasz... Ps. Gdzie to zdjęcie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyn P. 08.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 My również wychodzimy z założenia, że pewnie mieszkanie we własnym domku będzie przyjemniejsze niż jego budowa, ale cóż ten etap też trzeba przetrwać . Wszystko przed nami. A co do dziennika to ze mnie kiepska pisarka, ale kto wie może się odważę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.12.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 hejka Karolcia mam nadzieje ze wsatwisz obiecane fotki kuchni bo sama jestem ciekawa wersji twojej kuchni i czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyn P. 08.12.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 bardzo przepraszam, że narozrabiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts