Karolina i Artur 08.12.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Karolcia, a gdzie zamawiacie tą kuchnię? Mnie też to czeka lada moment... My zamawiamy Agatko w GALI w sklepie ABJA (wersja od polskiego producenta, duża tańsza) lub w skelpie również mieszczącym się w GALI czyli w sklepie LAURA a jaką Ty chcesz kuchnię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 hejka Karolcia mam nadzieje ze wsatwisz obiecane fotki kuchni bo sama jestem ciekawa wersji twojej kuchni i czekam z niecierpliwością tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.12.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dziewczyny to są zdjęcia naszego już "byłego " mieszkania. Kuchnia była raczej nowoczesna http://images35.fotosik.pl/91/4f9497cf991017afmed.jpg http://images50.fotosik.pl/236/d65f06f49b3009cemed.jpg A to zdjęcia mebli zrobione w sklepie... nie chodzi mi tu o konkretne szawki a o kolorystykę : czyli jaśniutenkie drewno na dole, i ciemna śliwka MDF lakierowany,który był by w 2 szafkach na górze i w słupku( jak na zdjęciu z prawej strony) w którmy zabudowana byłaby lodówka w jednej czesci a w drugiej poza szafkami bedzie piekarnik i mikrofala... Jak będziemy mieli już wizualizację, a to będzie w przyszłym tygodniu to wstawię oczywiście, będzie wtedy widać układ szafek a kuchnia nie jest prosta do zagospodarowania bo mamy 2 okna i 2 pary drzwi No ale mamy już dobry pomysł więc pochwalę się wizualizacją Decyzja ostateczna jeszcze nie zapadła Kolorystyka na "żywo" oczywiście jest troszeczkę inna... http://images37.fotosik.pl/231/3569ef5db1e2d6fbmed.jpg http://images45.fotosik.pl/236/48ed05d91122466cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.12.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 bardzo przepraszam, że narozrabiałam Nie bardzo rozumiem za co ? A co do pisania dziennika.... to, to forum nie wymaga talentu... sama jestem tego przyładem... fajnie to zrobić dla samego siebie, bo wspomnienia ulatują a blog pozostaje... Także nie zastanawiaj się tylko zakładaj! :D:D Macie juz działeczkę? Bo jeżeli tak to już moglibyście nam ją przedstawić... co ??? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyn P. 08.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja dopiero raczkuje na forum zazwyczaj byłam tylko cichym obserwatorem .Jak podszkolę się odrobinę to postaram się założyć swój dziennik. Przeprosiny były za to, że wrzuciłam(czyt. próbowałam wrzucić) zdjęcie na swój profil i wyszło mega duże co spowodowało trochę bałaganu u Was, ale już je okiełznałam. Działeczka jest i projekt domku również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.12.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Justynko no to jak działeczka jest i projekt też to już się nie mogę doczekać! To ja proszę chociaż o linka do projektu domku Plisssss... No więc proszę o aktywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 08.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Karolcia, a gdzie zamawiacie tą kuchnię? Mnie też to czeka lada moment... My zamawiamy Agatko w GALI w sklepie ABJA (wersja od polskiego producenta, duża tańsza) lub w skelpie również mieszczącym się w GALI czyli w sklepie LAURA a jaką Ty chcesz kuchnię??? Czy Abja ma też salon w Tomaszowicach? Coś mi się kojarzy ta nazwa, miałam zamiar podjechać do Tomaszowic ale jak to jest to samo w Gali to bym tu podjechała:roll: A z Laury meble ma moja mama, robiła chyba z 4-5 lat temu i są naprawdę fajne i dobrej jakości, ale też sporo kosztowały. Ja mam tylko ok. 4 metry zabudowy i to bez górnych szafek, więc niewiele w sumie. Chciałabym meble drewniane i drewniany blat, kolor albo jasny (biały lub trochę złamany) - taki przecierane, albo w kolorze zbliżonym do desek które mamy na ścianach, jeszcze sie do końca nie zdecydowałam, czekam aż położą podłogę i wtedy może mnie oświeci jakoś A meble zamawiacie od razu ze sprzętem AGD czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.12.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Karolcia, a gdzie zamawiacie tą kuchnię? Mnie też to czeka lada moment... My zamawiamy Agatko w GALI w sklepie ABJA (wersja od polskiego producenta, duża tańsza) lub w skelpie również mieszczącym się w GALI czyli w sklepie LAURA a jaką Ty chcesz kuchnię??? Czy Abja ma też salon w Tomaszowicach? Coś mi się kojarzy ta nazwa, miałam zamiar podjechać do Tomaszowic ale jak to jest to samo w Gali to bym tu podjechała:roll: A z Laury meble ma moja mama, robiła chyba z 4-5 lat temu i są naprawdę fajne i dobrej jakości, ale też sporo kosztowały. Ja mam tylko ok. 4 metry zabudowy i to bez górnych szafek, więc niewiele w sumie. Chciałabym meble drewniane i drewniany blat, kolor albo jasny (biały lub trochę złamany) - taki przecierane, albo w kolorze zbliżonym do desek które mamy na ścianach, jeszcze sie do końca nie zdecydowałam, czekam aż położą podłogę i wtedy może mnie oświeci jakoś A meble zamawiacie od razu ze sprzętem AGD czy bez? Wiem jak trudno jest się zdecydować na pewno Cię oświeci My prawdopodobnie meble zamówimy bez sprzętu... nasi znajomi wlaśnie wybudowali dom i oni kupowali sprzęt do zabudowy w sklepach internetowych, jest tam duuużo taniej czasami jest to połowa ceny za ten sam sprzęt, płacone oczywiście przy odbiorze, ta sama gwarancja itd. Ja zamierzam wybrac sobie sprzęt w sklepie " na żywo" a kupić przez internet A ten sklep abja jest dużo tańszy! meble np: dużo lepsze ( mam na myśli systemy ) są tam tansze niż takie z gorszymi systemami na Rusałce nawet o 3-4 tysiące! Jest tam miła pani Magda, która napewno Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 08.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No właśnie ja też mam zamiar przez internet AGD zamawiać, a pamiętam,że jak mama kupowała swoje meble, to był z tym właśnie jakiś problem. Nie pamiętam o co dokładnie chodziło, ale coś dodatkowo sporo policzyli za montaż i z gwarancją mieli jakiś problem, i w końcu mama u nich zamówiła też sprzęt...Ciekawa jestem, jak do tego teraz podchodzą w salonach, bo sporo jednak taniej w internecie i pewnie ludzie coraz częściej kupują meble bez sprzętu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.12.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 hmmm... nie wiem, nie powiem ci jak jest teraz w laurze... ale w sklepie abja nie ma z tym problemu na 100% można samemu kupić sprzęt i my tak na pewno zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.12.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cześć Karolcia.Jeżeli chodzi o agd,to zdecydowanie w necie jest taniej ,nawet 40%.Dzięki temu udało mi się parę złociszy zaoszczędzić .W poprzedniej kuchni miałam przykre doświadczenia ,jeżeli chodzi o naprawę .Sprzęt był kupowany przez salon meblowy .Zepsuła mi się zmywarka na gwarancji i serwis odsyłał mnie do sklepu i odwrotnie.PsuĄŁA SIĘ JESZCZE PARĘ RAZY I CHCIAŁAM ,ŻEBY WYMIENILI MI NA NOWĄ.PISAŁAM NAJPRZERÓŻNIEJSZE PISMA I NIC TO NIE DAŁO .w KOŃCU SAMA MUSIAŁAM ZAWALCZYĆ O SWOJE U ŻRÓDŁA.POJECHAŁAM DO FABRYKI ,narobiłam lekkiej zadymy i wymienili mi od razu i to na lepszy model.Od tej pory już wiedziałam ,ze nie chcę żadnych pośredników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 hej! ja tym razem nie o budowie:) czytałam że suknie ślubną wybierasz i tak mi się przypomniało jak ja swoja wybierałam uwielbiałam chodzić na przymiarki. a przyszły mężuś wybierał z Tobą suknie czy zobaczy Cię dopiero w dzień ślubu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.12.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Cześć Karolcia.Jeżeli chodzi o agd,to zdecydowanie w necie jest taniej ,nawet 40%.Dzięki temu udało mi się parę złociszy zaoszczędzić .W poprzedniej kuchni miałam przykre doświadczenia ,jeżeli chodzi o naprawę .Sprzęt był kupowany przez salon meblowy .Zepsuła mi się zmywarka na gwarancji i serwis odsyłał mnie do sklepu i odwrotnie.PsuĄŁA SIĘ JESZCZE PARĘ RAZY I CHCIAŁAM ,ŻEBY WYMIENILI MI NA NOWĄ.PISAŁAM NAJPRZERÓŻNIEJSZE PISMA I NIC TO NIE DAŁO .w KOŃCU SAMA MUSIAŁAM ZAWALCZYĆ O SWOJE U ŻRÓDŁA.POJECHAŁAM DO FABRYKI ,narobiłam lekkiej zadymy i wymienili mi od razu i to na lepszy model.Od tej pory już wiedziałam ,ze nie chcę żadnych pośredników. Hej Beauty Cieszę się, że Ty też popierasz zakup agd przez internet, bo to tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że to dobry pomysł Masakre przeszłaś z tym swoim poprzednim sprzętem Ale dzielna kobietka jesteś, to i z tym sobie poradziałaś! Ja już niedługo zaczynam buszowanie po necie w poszukiwaniu AGD! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.12.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 hej! ja tym razem nie o budowie:) czytałam że suknie ślubną wybierasz i tak mi się przypomniało jak ja swoja wybierałam uwielbiałam chodzić na przymiarki. a przyszły mężuś wybierał z Tobą suknie czy zobaczy Cię dopiero w dzień ślubu? pozdrawiam Witam, witam! Ja też uwielbiam przymierzanie sukni... cudowne uczucie Artur raz był ze mną, widział mnie w kilku ale on nie wie na którą się zdecyduję ( ja też nie wiem ) No i on o ostatecznym wyborze nie dowie się do ślubu Nie chodzi mi o "zabobony" a raczej... o niespodziankę A jak było u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam, witam! Ja też uwielbiam przymierzanie sukni... cudowne uczucie Artur raz był ze mną, widział mnie w kilku ale on nie wie na którą się zdecyduję ( ja też nie wiem ) No i on o ostatecznym wyborze nie dowie się do ślubu Nie chodzi mi o "zabobony" a raczej... o niespodziankę A jak było u Ciebie??? hm.... zobaczył mnie w sukni w dzień ślubu, kiedy przyjechał po mnie do fryzjera i kosmetyczki jechałam z siostra więc on nie widział absolutnie nic . gdybym miała cofnąć czas zrobiłabym tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.12.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 hm.... zobaczył mnie w sukni w dzień ślubu, kiedy przyjechał po mnie do fryzjera i kosmetyczki jechałam z siostra więc on nie widział absolutnie nic . gdybym miała cofnąć czas zrobiłabym tak samo U nas tez tak będzie,zobaczy mnie tuż przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.12.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no i tak być powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.12.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 hej Karolcia czekam na zdjecia obiecane i juz doczekac sie ich nie moge ihihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 hej Karolcia czekam na zdjecia obiecane i juz doczekac sie ich nie moge ihihhi Zdjątka juz dodane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Nie wszystkie ostatnie zdjęcia chcą mi się pokazać Jakby wstyda miały, tak powolutku... i od połowy wcale To na pewno wina wiekowości sprzęta Powiedz mi Karolcia... myślałaś nad innym kolorem okien, czy od początku byłaś zdecydowana na białe? Aaaa... i jeszcze... pewnie nie doczytałam , podnosiliście ściankę kolankową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts