jessi 11.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 rewelacyjnie domek sie juz prezentuje ,juz widac jego wielkosc ,bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Hej Arctika Jeżeli chodzi o okienka.... to od początku widząc wizualizację domu wiedzieliśmy,że chcemy zostać przy tych kolorach, zarówno elewacji jak i ciemno grafitowego dachu, tak więc i okienka chcieliśmy biale, bo mi ten dom w takich kolorach przypomina takie delikatne ciasteczko w polewie jest taki... ( tzn. będzie ) dostojny... No a ponieważ wszystko kupujemy dośc drogie to przynajmniej na okienkach zaoszczędziliśmy! ( ale to było tak przy okazji ) A ściankę kolankową podnieśliśmy o jeden belit, byliśmy w beniu w poblizu Lublina tam nie była podniesiona ... i stwierdziliśmy ze my chcemy zdecydowanie podnieść. Z punktu widzenia elewacji frontowej jest to nieazuważalne natomiast praktyczność pomieszczeń zwiększa sie bardzo! Także my juz sie cieszymy z podniesienia A jak tam u Was ?? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 rewelacyjnie domek sie juz prezentuje ,juz widac jego wielkosc ,bardzo ładnie Hej jessi Domek jest naprawde duży! Lepsze zdjęcia wstawię jutro, bo dziś jak bylismy o 7.00 rano to bylo jeszcze ciemno i spporo zdjęć nie wyszło Ale jeszcze kilka wyłuskami wrzucę za chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 No własnie patrząc na elewację (ostatnie zdjęcia) wypatrzyłam tą ściankę... podniesioną . Ma sie to oko, nieee??? Nasza budowa leży i kwiczy.. nie no nie kwiczy , stoi cichutko i czeka na wiosenkę . Mam nadzieję, że to już nie długo A ja mam czas na dumanie... białe, orzech, białe, złoty dąb, białe, a może jednak orzech... a i jeszcze szprosy ???? może bez???????? Najbardziej to bym chciała białe, ale chłop lojalki nie chce podpisać, że będzie je mył , a już miałam tą przyjemność mieszkania z białymi oknami i niefajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Nie było mnie kilka dni, a tu taaaakieeee zmiany Lecicie jak burza naprawdę, gratulacje !!!! Okna i drzwi przepiękne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Arctico Niewątpliwie białe okienka "ciut" trudniej utrzymać w czystości Nam bardzo zależało na takim "lekkim" wyglądzie domku i nie rozpatrywaliśmy tego w kategoriach "praktyczne" A Ty kochan masz nad czym dumać p.s ach to oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Nie było mnie kilka dni, a tu taaaakieeee zmiany Lecicie jak burza naprawdę, gratulacje !!!! Okna i drzwi przepiękne !!!! Witaj lidszu Dzięki za odwiedziny! Cieszę się ,że podobają Ci się nasze "dokonania" Pozdrawiam serdecznie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cześć !! Pewnie po powrocie nie poznałaś własnego domku? Trzeba przyznać ,że panowie mają tempo imponujące ! Tak trzymać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 widziałam zdjątka az Ci zazdroszcze takiego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cześć !! Pewnie po powrocie nie poznałaś własnego domku? Trzeba przyznać ,że panowie mają tempo imponujące ! Tak trzymać !! Hej Beauty Dzięki za odwiedziny No masz rację, panowie naprawde dzielnie działają, nie możemy narzekać Mam nadzieję,że utrzymają tempo do końca Chociaż juz w ten weekend ma być mroźno a cały następny tydzień zapowiadają deszcz ze sniegiem a w nocy mrozy nawet do - 8C Więc jak to dalej bedzie to zobaczymy Jak by, co to zajmiemy się instalacjami w domku Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 widziałam zdjątka az Ci zazdroszcze takiego etapu jessi nawet nie wiesz jak mnie juz cieszy ten etap! Marzyłam o nim od .... poczatku! Myślałam... zeby tak schody na góre juz były, okienka, daszek przykryty ( jeszcze do końca nie jest , ale juz nie pada ) i ścianki żeby mozna było poczuc każde pomieszczenie No i nareszcie tak jest! Oczywiscie apetyt rośnie w miarę jedzenia... No i jak juz to prawie mam.... to mysle zeby tak juz tynki i wylewki były Także ciągle się chce więcej i tak chyba pozostanie A Ty kochana pomyśl w ten sposób,że juz zaczełaś!!!! 3 miesiące przed czasem! No i super ,że zaczynacie działania na wiosnę, to ominie was etap brzydkij pogody, zimy... My zaczeliśmy 19 września i musimy pędzić co by przed zimą zamknąć itp. Także ani się obejrzysz a Benio z pięknymi okienkami i daszkiem bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 11.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ale przestrzenie macie w tym waszym Beniu... Zwłaszcza salon wydaje się duuuży A tempo nieustająco ekspresowe, fajnie że ta nowa ekipa się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dzięki Agatko Też się cieszymy,że się sprwdzają (odpukać ). Obawiam się w naszym "harmonogramie" tylko tynków..... tzn. terminu kiedy będzie możliwe ich wykonanie bo nie wiem kiedy pozwolą na to ściany, muszą sporo podeschnąć .... Musimy pomóc ścianom się osuszyć... w następny poniedziałek bedzie kominek ale to nie wystarczy... musimy kupić jakieś dmuchawy gazowe... oby udało się w 2-3 tyg osuszyć ściany.... oby, bo jak nie plany wezmą w łeb! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.12.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ale przestrzenie macie w tym waszym Beniu... Zwłaszcza salon wydaje się duuuży A tempo nieustająco ekspresowe, fajnie że ta nowa ekipa się sprawdza rzeczywiscie salon fajowo sie prezentuje a te filary dodaja bardzo duzo uroku i to tez mnie własnie urzekło w tym domku i teraz jestem zadowolona że go buduje ,na składach jak mąż wyceniał dach ,czy nawet pustaki to wszyscy mówili ze jakąs rezydencje budujemy ,bo duzy dom jest ,a niech im bedzie ważne ze nam jego rozmiar odpowiada ihhhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Karolina ale wy macie postępy domek najpierw goły potem zaraz w ospie i za moment kuchnie tam wstawicie - ale tempo Gratulacje a jak będzie następnym razem w Wawie zapraszam na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Karola... pomyśl czy nie lepiej te dmuchawy wypożyczyć , chyba, że macie jakieś plany z nimi związane.... tak podpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Tempo zabójcze. Rozumiem, że trunki na parapetówkę już się chłodzą w lodówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ale przestrzenie macie w tym waszym Beniu... Zwłaszcza salon wydaje się duuuży A tempo nieustająco ekspresowe, fajnie że ta nowa ekipa się sprawdza rzeczywiscie salon fajowo sie prezentuje a te filary dodaja bardzo duzo uroku i to tez mnie własnie urzekło w tym domku i teraz jestem zadowolona że go buduje ,na składach jak mąż wyceniał dach ,czy nawet pustaki to wszyscy mówili ze jakąs rezydencje budujemy ,bo duzy dom jest ,a niech im bedzie ważne ze nam jego rozmiar odpowiada ihhhi No własnie mnie w "naszym" domku zachwyciła przestronnośc kiedy oglądaliśmy go "na zywo" Dopiero po rozszalowaniu stropu czuje się tą wielkość , w rzeczywistości dom jest przestronniejszy niż na zdjęciach! My tez bardzo jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Karolina ale wy macie postępy domek najpierw goły potem zaraz w ospie i za moment kuchnie tam wstawicie - ale tempo Gratulacje a jak będzie następnym razem w Wawie zapraszam na kawę Hej Zuz@nka Dzięki za zaproszenie Do kuchni jeszcze "chwilka" ale już doczekać się nie mogę! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.12.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Karola... pomyśl czy nie lepiej te dmuchawy wypożyczyć , chyba, że macie jakieś plany z nimi związane.... tak podpowiadam Arctico kochana podpowiadaj ile tylko mozesz! Podpowiedzi zawsze mile widziane! Rozmawialiśmy dzisiaj z firmą od tynków, i oni mają takie profesjonalne dmuchawy na gaz, rope i inne więc oni będą sami nam to wczesniej osuszać! Tak się ciesze! troszke komień z serca Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts