Karolina i Artur 11.12.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Tempo zabójcze. Rozumiem, że trunki na parapetówkę już się chłodzą w lodówce? Hej Dorfi Pogoda zdecydowanie sprzyja chłodzeniu sie trunków! Na nasze spotkanie forumowe, czerwcowe już chłodzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.12.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Karolinko, ostatnio często przejeżdżam obok Waszej budowy i coraz bardziej jestem w szoku (ja to i tak obserwuję na fm, ale jak M zobaczył to nie mógł uwierzyć!). Jaką gr. daliście styropku i po ile kupiliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.12.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cześć Iwonko No staramy się pchac budowe na przód Domek dociepliliśmy syropianem 15 cm. Jeżeli chodzi o cenę, to firma, która na to robi wzieła od nas 80zł za metr, ale w tym juz jest wszystko pełen materiał, faktura, kolor i robocizna więc ceny samego materiału... A was z mężem zapraszamy na zwiedzanie Benia także w środku! Często przejeżdzasz i nie wstępujesz? No wiesz ? Daj znać kiedy bedziesz i zapraszamy do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotek 13.12.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam Też budujemy Benedykta, w wersji bez garażu. Mamy wylany strop, teraz prace wstrzymane do wiosny. Mam pytanie o wysokość lukarn u Was. Wydaje mi się, że w projekcie są one niższe. Odległość nad drzwiami balkonowymi jest sporo mniejsza optycznie od wysokości tych drzwi a u Was jest ona porównywalna - czy tak chcileliście? Porównaj np na zdjęciu http://www.benedykt3.mojabudowa.pl/pliki/benedykt3/image/IMG_3385.JPG PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.12.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 witamy U nas jedyna zmiana względem projektu polega na tym,że podnieśliśmy o jeden belit ściankę kolankową... reszta jest tak jak w projekcie. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ale dajecie czadu domek prezentuje się coraz ładniej i kolejny tydzień ciężkiej pracy przed "Wami" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.12.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzięki anam Oby pogoda pozwoliła na działanie Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.12.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 hej Karolcia co sie stało z twoimi zdjeciami w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 14.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No właśnie to samo miałam napisac. Przez fotosika wrzucasz? Być może skończył się transfer na ten miesiąc. A do stycznia jeszcze tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.12.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hej jessi, dorfi Nio przez fotosika działam.... zajmę się "usterką" popołudniu i wszystko wróci do normy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 14.12.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzięki za info kaluś ! napewno coś wylicytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 15.12.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wpisuje sie na liste stalych bywalcow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.12.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wpisuje sie na liste stalych bywalcow:) Bardzo nam miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 hejka kiedy bedą nowe zdjecia z budowy , dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.12.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej jessi A jak wrażenia do tej pory? Domek w rzeczywistości jest bardziej przestronny i fotki nie oddają jego uroku... Mamy już skończone wszystkie ścianki działowe Więc może dzisiaj wybiorę się na budowę z aparatem i pstryknę fotki poddasza A jakie częsci domku interesują Cię najbardziej? to tam pstyknę pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 tez nam tak powiedział nasz majster ze domek jest naprawde duzy ,a na zdjeciach jakos tego nie widac i jak przygladam się naszym fundamentom to nasz salonik jakos taki malutki sie wydaje ale wiem ze to tylko złudzenie ,ja juz nie moge sie doczekac kiedy polecimy do Polski i pochodze po swoich włościach hihihi a co do zdjęci to możesz napstrykac zdjęc w kazdym pomieszczeniu ,a mam prosbe jakbys mogła zrobic zdjecia jeszcze raz kuchni moze jak Ci sie uda to z innych ujęc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.12.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nie dziwię się,ze nie możesz sie doczekać wyjazdu do PL ja jestem "chora" jak nie widzę budowy przez 2 -3 dni Nie ma sprawy postaram się pstryknąć kuchnię, nie jest jednak ona bardzo duża... jest,że tak powiem wystarczająca Natomiast kiedyś pisałaś chyba,że chcesz wyspę.... będziesz musiała zobaczyć sobie pomieszczenie w rzeczywistości i dopiero podjąć decyzję My zrezygnowaliśmy też z prysznica w dolnej łazience.... bo jest ona malutka... zmieściłby się ale było by bardzo ciasno a na górze są przecież 2 łazienki i w każdej wanna i prysznic wię na dole sobie darujemy... zostanie tylko umywalka i sedesik Jessi a jak będziecie na wiosnę w PL to może nas odwiedzicie ??? Zobaczenie domku w realu duuużo daje i rozwiązuje sporo problemów z jednej strony i z drugiej pokazuje,że pewne pomysły nie maja zastosowania w realu co Ty na to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no, no, no, niezłe fotki aż miło popatrzeć na te pomieszczenia i po opisach widzę że wszystko masz rozplanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotek 16.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jedna wątpliwość mnie naszła - czy fakt, że już macie ocieplenie, nie spowoduje nadmiernej wilgoci w ścianach? Zaraz położycie tynki, pewnie jakieś farby, które jeszcze bardziej ograniczą wysychanie... Pytałem kilku budowlańców o to, czy budowa w zimie nie powoduje problemów i wszyscy zgodnie twierdza, że mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts