Karolina i Artur 16.12.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no, no, no, niezłe fotki aż miło popatrzeć na te pomieszczenia i po opisach widzę że wszystko masz rozplanowane dzięki Zuz@nka Mam rozplanowane, mam ale jeszcze trooooochę do zagospodarowywania pomieszczeń.... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no, no, no, niezłe fotki aż miło popatrzeć na te pomieszczenia i po opisach widzę że wszystko masz rozplanowane dzięki Zuz@nka Mam rozplanowane, mam ale jeszcze trooooochę do zagospodarowywania pomieszczeń.... pozdrowionka pokazuj i informuj o tych wymysłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.12.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jedna wątpliwość mnie naszła - czy fakt, że już macie ocieplenie, nie spowoduje nadmiernej wilgoci w ścianach? Zaraz położycie tynki, pewnie jakieś farby, które jeszcze bardziej ograniczą wysychanie... Pytałem kilku budowlańców o to, czy budowa w zimie nie powoduje problemów i wszyscy zgodnie twierdza, że mogą być. Witam! Przed dociepleniam poddasz przez kilka dni będą działy w domu jeszcze dmuchawy gazowe i osuszacz kondensacyjny, który jednocześnie podgrzewa i zbiera wilgoć. Jednoczesnie będziemy wietrzyć domek. To samo będzie przed rozpoczęciem tynków i po. A co do farby na ścianach to dopiero na przełomie kwietnia i maja nas to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.12.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No co jest kochani????????? Prosze wpisywać się na zwiedzanie benia!!!! tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm cel szczytny, a i zabawa będzie napewno niezła w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Pięknie domek się prezentuje i naprawdę pędzicie niesamowicie Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.12.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No co jest kochani????????? Prosze wpisywać się na zwiedzanie benia!!!! tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm cel szczytny, a i zabawa będzie napewno niezła w Lublinie Zgadza się !!! Cel najważniejszy!!!! Zapraszamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.12.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Pięknie domek się prezentuje i naprawdę pędzicie niesamowicie Gratuluję !!! Dziękujemy lidszu Pozdrawiamy serdecznie i czekamy na zdjęcia twojego daszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 hej ładna blachodachówka podobają mi się takie ciemne kolory a teraz czekam na zdjęcia bramy tak długo oczekiwanej i jeszcze jedno jak już skończą Wam ogrodzenie to wstaw kilka zdjęc bo jestem ciekawa jak wyszło hm.... mam nadzieje ze nie za dużo tych życzeń o ale z drugiej strony święta się zbliżają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 helo! Karola zdjecia widziałam ,super !!! domek juz teraz pokazal swoja wielkośc i na tych zdjęciach widzac że jest duzym domkiem ,dzięki za zdjęcie kuchni ,bo jakos nie umiałm sobie wyobrazic ,ładnie juz wygląda aż Wam zazdroszczę takiego etapu tez bym chciała juz byc na takim etapie buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.12.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 hej ładna blachodachówka podobają mi się takie ciemne kolory a teraz czekam na zdjęcia bramy tak długo oczekiwanej i jeszcze jedno jak już skończą Wam ogrodzenie to wstaw kilka zdjęc bo jestem ciekawa jak wyszło hm.... mam nadzieje ze nie za dużo tych życzeń o ale z drugiej strony święta się zbliżają pozdrawiam Hej Dzięki 87anam87 Zdjęcia bramy oczywiście wstawię dziś lub jutro A co do ogrodzenia, to tak jak pisałam w dzienniku.... przez to,że wyrzuciliśmy poprzedną ekipę murarzy na ich miejsce weszła ekipa od ogrodzenia by postawić nam scianki działowe i tak budowa ogrodzenia staneła mieli dokańczać je teraz ale przez tą pogodę będą kontynuować dopiero w styczniu, więc na zdjęcia ogrodzenia trzeba będzie jeszcze troooche poczekać Ale życzenie "bramowe" dzisiaj się spełni Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.12.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 helo! Karola zdjecia widziałam ,super !!! domek juz teraz pokazal swoja wielkośc i na tych zdjęciach widzac że jest duzym domkiem ,dzięki za zdjęcie kuchni ,bo jakos nie umiałm sobie wyobrazic ,ładnie juz wygląda aż Wam zazdroszczę takiego etapu tez bym chciała juz byc na takim etapie buziaki przesyłam Hej jessi Chwila... moment i sama będziesz biegała po swoim Beniu! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 helo! Karola zdjecia widziałam ,super !!! domek juz teraz pokazal swoja wielkośc i na tych zdjęciach widzac że jest duzym domkiem ,dzięki za zdjęcie kuchni ,bo jakos nie umiałm sobie wyobrazic ,ładnie juz wygląda aż Wam zazdroszczę takiego etapu tez bym chciała juz byc na takim etapie buziaki przesyłam Hej jessi Chwila... moment i sama będziesz biegała po swoim Beniu! Buziaki :*** a nawiązjując do biegania to Ty biegnij dziś i zrób nam fotkę bramy bo tupiemy nóżkami z niecierpliwości i nie karz nam czekać do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.12.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 helo! Karola zdjecia widziałam ,super !!! domek juz teraz pokazal swoja wielkośc i na tych zdjęciach widzac że jest duzym domkiem ,dzięki za zdjęcie kuchni ,bo jakos nie umiałm sobie wyobrazic ,ładnie juz wygląda aż Wam zazdroszczę takiego etapu tez bym chciała juz byc na takim etapie buziaki przesyłam Hej jessi Chwila... moment i sama będziesz biegała po swoim Beniu! Buziaki :*** a nawiązjując do biegania to Ty biegnij dziś i zrób nam fotkę bramy bo tupiemy nóżkami z niecierpliwości i nie karz nam czekać do soboty Oki zuz@nka zwiększyłaś dodatkowo moją mobilizację Zdjęcie będzie jeszcze dzisiaj! .... tylko koło 18.00 ... Pozdrowionka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 helo! Karola zdjecia widziałam ,super !!! domek juz teraz pokazal swoja wielkośc i na tych zdjęciach widzac że jest duzym domkiem ,dzięki za zdjęcie kuchni ,bo jakos nie umiałm sobie wyobrazic ,ładnie juz wygląda aż Wam zazdroszczę takiego etapu tez bym chciała juz byc na takim etapie buziaki przesyłam Hej jessi Chwila... moment i sama będziesz biegała po swoim Beniu! Buziaki :*** a nawiązjując do biegania to Ty biegnij dziś i zrób nam fotkę bramy bo tupiemy nóżkami z niecierpliwości i nie karz nam czekać do soboty Oki zuz@nka zwiększyłaś dodatkowo moją mobilizację Zdjęcie będzie jeszcze dzisiaj! .... tylko koło 18.00 ... Pozdrowionka :* to ja też czekam z niecierpliwością czółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 helo! Karola zdjecia widziałam ,super !!! domek juz teraz pokazal swoja wielkośc i na tych zdjęciach widzac że jest duzym domkiem ,dzięki za zdjęcie kuchni ,bo jakos nie umiałm sobie wyobrazic ,ładnie juz wygląda aż Wam zazdroszczę takiego etapu tez bym chciała juz byc na takim etapie buziaki przesyłam Hej jessi Chwila... moment i sama będziesz biegała po swoim Beniu! Buziaki :*** ihihi no ja mysle,i juz tego nie umie sie doczekac , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.12.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kochane obiecuję zdjęcie bramy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Hej... Już jest koło 18, a nawet już złazi z koła , gdzie zdjęcia som ???? Razem zaczynałyśmy... i cooooo.... ech... ide sobie... A te chłopy to Ci nie przymarzną do tej blaszki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no własnie Karola gdzie zdjęcia obiecane !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 hej Karola brama super wyglada !! ,a ja przy okazji znowu sobie poogladałam zdjecia z domku ze srodka i napatrzec sie nie moge tak ładnie w srodku jest ,i przestronnie napisałas że zrobiliscie instalacje wodno-kanalizacyjne ,mozesz napisac jaki koszt ponieslicie za całą instalację z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.12.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Hej dziewczyny Sorki za opóźnione wstawienie fotek ale po fotorelacji czekaly nas jeszcze zakupy świąteczne.... kolejki... masakra.... No ale zdjęcia juz są dzisaj dorobiłam nawet więcej Arctica kochana no zaczynałyśmy razem i prawie razem skończymy, bo jak wy ruszycie " z kopyta " na wiosnę to strach się bać co to będzie! Zobaczysz ! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts