Karolina i Artur 19.12.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 hej Karola brama super wyglada !! ,a ja przy okazji znowu sobie poogladałam zdjecia z domku ze srodka i napatrzec sie nie moge tak ładnie w srodku jest ,i przestronnie napisałas że zrobiliscie instalacje wodno-kanalizacyjne ,mozesz napisac jaki koszt ponieslicie za całą instalację z góry dziękuje za odpowiedz Dzięki jessi! No nasza brama taka zwyklutka... ale wyczekana Oglądaj zdjęcia kochana, oglądaj bo to dla ciebie głównie robię No ok nie tylko Dzisiaj dorzuciłam znowu kilka Ja niestety nie miałam możliwości oglądania Benia w budowie.... nie było konkretnych fotek w necie ze środka... Co do instalacji wod-kan i centralnego ogrzewania my za całą instalację wraz z ogrzewaniem podłogowym w kuchni, łazienkach, piecem dwu-funkcyjnym kondensacyjnym z zasobnikiem grzejnikami PURMO i robocizną i poziomami kanalizacyjnymi w chudym betonie płacimy 40 000 zł. Moim zdaniem jest to dużo. Robiliśmy kilka wycen, ta była najdroższa a mimo to na niż się zdecydowaliśmy ponieważ cena robocizny była wszędzie porównywalna a róznica cen wynikała z użytych materiałów. A jest to instalacja najważniejsza i materiały powinny być naprawdę dobrej jakości. Dzięki temu mozna liczyc na późniejsze oszczędności w biezących rachunkach Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 No co jest kochani????????? Prosze wpisywać się na zwiedzanie benia!!!! tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm cel szczytny, a i zabawa będzie napewno niezła w Lublinie Zgadza się !!! Cel najważniejszy!!!! Zapraszamy :D ...no wreszcie cos ruszyło!!!!!!!!!!!! bo juz myślałam, że jako jedyna zwiedzać benia bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.12.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 hej Karola brama super wyglada !! ,a ja przy okazji znowu sobie poogladałam zdjecia z domku ze srodka i napatrzec sie nie moge tak ładnie w srodku jest ,i przestronnie napisałas że zrobiliscie instalacje wodno-kanalizacyjne ,mozesz napisac jaki koszt ponieslicie za całą instalację z góry dziękuje za odpowiedz Dzięki jessi! No nasza brama taka zwyklutka... ale wyczekana Oglądaj zdjęcia kochana, oglądaj bo to dla ciebie głównie robię No ok nie tylko Dzisiaj dorzuciłam znowu kilka Ja niestety nie miałam możliwości oglądania Benia w budowie.... nie było konkretnych fotek w necie ze środka... Co do instalacji wod-kan i centralnego ogrzewania my za całą instalację wraz z ogrzewaniem podłogowym w kuchni, łazienkach, piecem dwu-funkcyjnym kondensacyjnym z zasobnikiem grzejnikami PURMO i robocizną i poziomami kanalizacyjnymi w chudym betonie płacimy 40 000 zł. Moim zdaniem jest to dużo. Robiliśmy kilka wycen, ta była najdroższa a mimo to na niż się zdecydowaliśmy ponieważ cena robocizny była wszędzie porównywalna a róznica cen wynikała z użytych materiałów. A jest to instalacja najważniejsza i materiały powinny być naprawdę dobrej jakości. Dzięki temu mozna liczyc na późniejsze oszczędności w biezących rachunkach Pozdrowionka! dzięki kochana za informacje a jeszcze jedno ile was kosztowało zrobienie tego przyłącza do stanu terazniejszego (wodno-kanalizacyjne) rozprowadzienie tych wszystkich rurek w scianach ?buziaki dla Ciebie zostawiam i dzięki za zdjęcia sa super ,juz widzete rozmiary pomieszcvzen i od razu inaczej to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witaj Karolciu! Dzisiaj widziałam bramę na żywo A wracając skręciliśmy tam zaraz za Wami w lewo (jadąc na Żabią Wolę) tam zaraz jak kończy się las stoi Benio Taki jak z projektu, żółciutki z czarnym daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.12.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 No co jest kochani????????? Prosze wpisywać się na zwiedzanie benia!!!! tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm cel szczytny, a i zabawa będzie napewno niezła w Lublinie Zgadza się !!! Cel najważniejszy!!!! Zapraszamy :D ...no wreszcie cos ruszyło!!!!!!!!!!!! bo juz myślałam, że jako jedyna zwiedzać benia bedę Też się cieszę! :D Im nas więcej tym lepiej! Ale jak wiadomo nie ilość a jakość się liczy Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.12.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 hej Karola brama super wyglada !! ,a ja przy okazji znowu sobie poogladałam zdjecia z domku ze srodka i napatrzec sie nie moge tak ładnie w srodku jest ,i przestronnie napisałas że zrobiliscie instalacje wodno-kanalizacyjne ,mozesz napisac jaki koszt ponieslicie za całą instalację z góry dziękuje za odpowiedz Dzięki jessi! No nasza brama taka zwyklutka... ale wyczekana Oglądaj zdjęcia kochana, oglądaj bo to dla ciebie głównie robię No ok nie tylko Dzisiaj dorzuciłam znowu kilka Ja niestety nie miałam możliwości oglądania Benia w budowie.... nie było konkretnych fotek w necie ze środka... Co do instalacji wod-kan i centralnego ogrzewania my za całą instalację wraz z ogrzewaniem podłogowym w kuchni, łazienkach, piecem dwu-funkcyjnym kondensacyjnym z zasobnikiem grzejnikami PURMO i robocizną i poziomami kanalizacyjnymi w chudym betonie płacimy 40 000 zł. Moim zdaniem jest to dużo. Robiliśmy kilka wycen, ta była najdroższa a mimo to na niż się zdecydowaliśmy ponieważ cena robocizny była wszędzie porównywalna a róznica cen wynikała z użytych materiałów. A jest to instalacja najważniejsza i materiały powinny być naprawdę dobrej jakości. Dzięki temu mozna liczyc na późniejsze oszczędności w biezących rachunkach Pozdrowionka! dzięki kochana za informacje a jeszcze jedno ile was kosztowało zrobienie tego przyłącza do stanu terazniejszego (wodno-kanalizacyjne) rozprowadzienie tych wszystkich rurek w scianach ?buziaki dla Ciebie zostawiam i dzięki za zdjęcia sa super ,juz widzete rozmiary pomieszcvzen i od razu inaczej to wygląda Koszt zrobienia poziomów kanalizacyjnych to 3 000 tyś zł . Co do kosztu rozprowadzenia tych rurek itp. będziemy znać dokładną kwotę na początku tygodnia jak się z panami rozliczymy, to Ci napiszę Pozdrowionka & buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.12.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witaj Karolciu! Dzisiaj widziałam bramę na żywo A wracając skręciliśmy tam zaraz za Wami w lewo (jadąc na Żabią Wolę) tam zaraz jak kończy się las stoi Benio Taki jak z projektu, żółciutki z czarnym daszkiem Hej Iwonko Musisz w końcu odwiedzić naszego Benia w środku... a nie tak tylko przejeżdżać! Wiem o jaki domek za lasem Ci chodzi, byliśmy w nim w środku wiosną kiedy był jeszcze wykańczany To wtedy upewniliśmy się, co do słuszności naszego wyboru Jeszcze raz zaraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Dziękuję Ci Skarbie za zaproszenie, ale ja zawsze tak jakoś pospiesznie Nie mogę się doczekać, jak będzie zrobiony dach i elewacja! pierwszy raz widzę jak w takim tempie domek powstaje Niesamowite! Chyba bank obrobiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 19.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Pozwoliłam sobie zajrzeć do Was, bo mnie Kala do zwiedzania Waszego Benia zainspirowała Widzę, że niezłe tempo i ładny dom się szykuje. Ale byłabym ostrożniejsza z zamieszczaniem na forum zdjęć z mapkami, adresami itp. a widziałam jedno takie zdjęcie. Niedługo zacznie przybywać w domu wyposażenia, które może być łatwym łupem do złodziei, zwłaszcza zanim zamieszkacie. Potencjalny złodziej może sobie śledzić, co się pojawia w domu i jakie są zabezpieczenia. Nie chce straszyć, ale były już tu na forum takie historie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.12.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Dziękuję Ci Skarbie za zaproszenie, ale ja zawsze tak jakoś pospiesznie Nie mogę się doczekać, jak będzie zrobiony dach i elewacja! pierwszy raz widzę jak w takim tempie domek powstaje Niesamowite! Chyba bank obrobiliście Iwonko to nie kwestia obrabowania banku (niestety nie było to możliwe ) Tylko chęci jak najszybszego zamieszkania w domku Rozmumiem ,że się spieszysz ala mam nadzieję,że odrobine zwolnisz w Nowym Roku Daj znać jak będziesz wiedziała wcześniej o wyjeździe do Lublina to spotkamy się chociaż na szybką kawusię z termosu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.12.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Pozwoliłam sobie zajrzeć do Was, bo mnie Kala do zwiedzania Waszego Benia zainspirowała Widzę, że niezłe tempo i ładny dom się szykuje. Ale byłabym ostrożniejsza z zamieszczaniem na forum zdjęć z mapkami, adresami itp. a widziałam jedno takie zdjęcie. Niedługo zacznie przybywać w domu wyposażenia, które może być łatwym łupem do złodziei, zwłaszcza zanim zamieszkacie. Potencjalny złodziej może sobie śledzić, co się pojawia w domu i jakie są zabezpieczenia. Nie chce straszyć, ale były już tu na forum takie historie niestety Witaj andulka Milo nam ,że nas odwiedziłaś, zapraszamy częściej! Dziękujemy za ostrzeżenie! U nas zanim pojawi się cokolwiek "cennego" będzie w pełni działająca instalacja alarmowa. A na etapie wykończeniówki będzie tam "mieszkała" część ekipay wykańczającej więc jestem dobrej myśli Pozdrawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.12.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Spokojnych, Radosnych i Rodzinnych Świąt życzy zuz@nka z rodziną http://www.omsakthi.org/cards2/gfx/christmas_card_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/dd751b39af2e1678.gif W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi,niech Wam jak najlepiej w życiu się powodzi,zaś w Nowym Roku o każdej godzinie,niechaj nic co dobre Was nie minie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.12.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/08/b733d85ebd7787e29ac2da0ba036c73314190.jpg Życzę Ci wszystkiego ,co najlepsze ,aby przy Wigilijnym stole nie zabrakło ciepła ,światła i aby Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Beauty z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.12.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku !!!http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/z1792602X.jpgżyczy Jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Wspaniałych i Rodzinnych Świąt i wszystkiego naj naj w Nowym Roku http://www.ornamentz.com/Animation/Animated%20Gif.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,Wspomnij tych, co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!I złoży serdeczne życzenia z okazjiŚwiąt Bożego Narodzenia!!! życzy lidszu z rodzinką http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 23.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Witam krajankę idziecie jak burza!!!będę do was zaglądać my na razie walczymy już od 2 mcy o PnB...czemu to tyle trwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts